Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uz je to na WUS delsi dobu, ale nikdo to tu myslim jeste nedal. Pro me osobne hodne uzitecna pomucka.

G-ShockModelNumbers.jpg

Posted
Uz je to na WUS delsi dobu, ale nikdo to tu myslim jeste nedal. Pro me osobne hodne uzitecna pomucka.

G-ShockModelNumbers.jpg

Super dekódování označení hodinek Casio moc děkuji myslím, že se to bude hodit každému k identifikaci.

• 3 months later...
  • 11 months later...
  • 2 months later...
Posted

Paráda, už se mi  to zdá docela přehledné :) Doteď to byly jenom kódy.

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

velmi dobrý a užitečný přhled, díky za něj

• 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Pořád jsem to nemohl nikde najít! Je to stále platné? nebo se za těch 5 let něco ve značení změnilo/přibylo? 
Nevíte o nějakém webshopu, který umí dobře g-shocky filtorvat (podle vodotěsnosti, funkcí)?

• 3 months later...
Posted

Možná to tady už bylo... Narazil jsem na to při brouzdání na síti. Treba se to bude někomu hodit.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak tuhle tabulku jsem ještě neviděl. Nemáš prosím ještě ten odkaz? Nebo aspoň ze kterého roku to může být?

Já mám doma pár katalogů a ve všech je toto:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 1 year later...
Posted

No ja som nikdy problém v orientácií medzi typmi problém nemal, ale toto je dobrá vysvetlivka, a dá sa z nej vyjsť :)

• 5 years later...
Posted

Teď jsem s překvapením zjistil, že tady na fóru ještě nebyla uvedena ve známost stránka věnující se Géčkám (SHOCKBASE)... takže přikládám link https://shockbase.org/index.php a ať slouží jako studnice stejně dobře jako mně, zatím jsem lepší stránky na toto téma nenašel.. 

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...