Dantechno Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 NIGHTinGALE hezkej obrázek ...... zplodit syna , podojit strom .........
skalis Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Dantechno napsal: zplodit syna , podojit strom ......... A nebo kozu (v pripade chronomagoru) Sorry za OT.
Viktor Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Aldo napsal: Můžeš to prosím rozvést, zajímá mě jaký je rozdíl mezi gumou a pryží, až do teď jsem si myslel že je to jedno a totéž. Rád se nechám poučit. Můžu, pryž vzniká vulkanizací gumy a má jiné vlastnosti než guma, hlavně větší pružnost. Přidává se tam síra a saze, nějak se to zamíchá a stlačí. Více pan Google a Wiki.
Aldo Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Viktor napsal: Můžu, pryž vzniká vulkanizací gumy a má jiné vlastnosti než guma, hlavně větší pružnost. Přidává se tam síra a saze, nějak se to zamíchá a stlačí. Více pan Google a Wiki. Dík za vysvětlení. Samozřejmě že nejsem natvrdlé hovado co se nemí podívat na wiki, ale právě tam jsem našel vysvětlení pod heslem kaučuk, že pryž vzniká vulkanizací kaučuku. Pod heslem guma je vysvětlení, že guma je synonymem slova pryž. Ale já internetu radši nevěřím ani slovo. Proto si v rámci sebevzdělání seženu a nastuduju nějakou odbornou literaturu, zabývající se danou problematikou.
moonwalker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Má tu už niekto inovované sporttauchery? Vyzerajú dosť nezničiteľne a maju viac industriálny desing podľa fotiek. http://www.archimede-uhren.de/EN/SportTaucher.htm
jovani Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 (upraveno) vyzeraju velmi dobre Upraveno 27. června 2009 uživatelem jovani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se