ismit Posted May 5 Report Posted May 5 Ahoj, chtěl bych prodat své auto Kia ProCeed, dovolím si říct ve velmi slušném stavu. R.v.: 7/2019 najeto: 109 xxx km Jsem druhý majitel, kupoval jsem v 02/2025. I když se to nemusí zdát, celkem v pohodě jsme s ním absolvovali celou sezónu normální 4 členné rodinky – hory (lyže na střeše, nebo uvnitř), cesty se 4 koly na střeše, atd. Tzn. Mám k tomu také příčníky a 2 nosiče kol Thule. Za mého vlastnictví se měnila baterka a v záruce se měnil senzor otevírání 5. dveří. prodej zajišťuje kamarád, ale auto je samozřejmě u mě (Praha 10), bližší detaily zde: https://www.sauto.cz/osobni/detail/kia/proceed/210323486 Cena pro Chronomag – 10k Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
ismit Posted July 28 Author Report Posted July 28 up, zlevněno, viz odkaz. Auto mezitím v provozu, vše OK.
Recommended Posts