Jump to content

Recommended Posts

Posted

Auto som tu ešte nepredával, tak ale všetko je raz prvýkrát... Tak skúsime.

Predám svoj hot hatch – MINI John Cooper Works ALL4 Clubman. Dôvodom je kúpa veľkého rodinného SUV, ale aj to, že čakám na nové MINI JCW Cabrio.

Pre tých, ktorí nevedia, ide o 2 litrový benzín - štvorkolka s výkonom 306 HP a celkovo je to pomerne ostré a zábavné zvezenie. Je to rovnaká platforma ako predchádzajúca generácia BMW 1 a X1 a teda má aj porovnateľnú úžitkovú hodnotu. Zbaliť 3–4-člennú rodinu na weekend nie je vôbec žiadny problém.

Auto som kúpil nové na Slovensku- - prvé prihlásenie január 2023. Servisované bolo len v autorizovanom servise a do konca tohto roka je stále v záruke výrobcu. 

Najazdených má 61 000 kilometrov. Mám na ňom decentný tuning, konkrétne výfuk Remus a sanie Eventuri (všetky originálne diely sú k dispozícii a sú súčasťou ceny auta). K autu sú aj dve kompletné sady kolies na identických diskoch (viď foto). Podrobné špecifikácie a odpovede na otázky rád pošlem v súkromnej správe.

Cena: 26 000 EUR. Odpočet DPH nie je možný.

Cena je nastavená veľmi výhodne, z čoho je dúfam zrejmé, že auto chcem predať bez zbytočných rečí a naťahovačiek.
Vidieť a vyskúšať je možné v Bratislave alebo blízkom okolí. Na to, aby som ho niekam vozil predvádzať, bohužiaľ nemám čas.

Dakujem

Jozef

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 4
Posted

Dame jeden Upicek... ⬆️⬆️⬆️

Nejake otukavacky boli... kto ma seriozny zaujem nech jedna.

Za cca dva-tri tyzdne mi ma prist nove a ked sa nic nepohne pojde k dealerovi ako protihodnota... 

• Create New...