Jarett Posted June 2 Report Posted June 2 Přátelé, dostala se ke mě výměnou absolutní ikona, Rolex Submariner 124060, tedy poslední iterace nejvíc Rolex hodinek, které kdy existovaly. No a protože potápek mám víc než dost, rozhodl jsem se je nabídnout k výměně. Jsou koupené 9.4.2024 u Bechyňů, přičemž původní majitel je měl na ruce jen na zkoušku tak maximálně 5x. Stav bych vyhodnotil jako skoro nový, tedy 99,9%. Záruka do roku 2029. Balení je kompletní, tedy boxy, karty, faktura ... nic nechybí Zájem mám o něco z rodiny Rolex, odpovídající stav ... GMT, Explorer II, DJ Díky za zájem !
Jarett Posted June 10 Author Report Posted June 10 Děkuji všem za nabídky, zatím ale nic nedopadlo. Hodinky mám v trezoru, kde v tichu a temnotě čekají na svého pána ! Ilustrační foto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jarett Posted July 20 Author Report Posted July 20 Dostal jsem řadu nabídek. Některé zajímavé, některé úsměvné, ale zatím nic nedopadlo. Nicméně se objevily i dotazy na prodej. Takže pokud by měl někdo chuť stihnout se Submarinery ještě letošní šnorchlování a nečekat roky na milost AD, akceptoval bych 11.500EUR
Recommended Posts