Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
hciq: nechci tady prudit, ale místo narážek na prim by jsi se mohol konečně ukázat ty s tvou limitkou, jestli se nepletu dáváš to dohromady skoro rok. Tak bych s tím rýpáním polevil. Ještě jsi neudělal ani něco jako prim sport II apod.

pleteš se, nic nedávám dohromady a taky nic nedělám. Právě proto si mohu říkat co chci ;)

A jestli jsi v tom viděl nějakou alegorii na Prim, tak je to tvůj boj. Já reagoval na cigiho hodnocení. A je úplně šumák jestli to je o Prímkách nebo nějakejch třeba hrncích.

Upraveno uživatelem hciq
  • Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jó zrovinka dneska mám zasejc svůj výše zmíněný letní styl - já si to tak užíváááám :D :D :D šanóny nešatóny a pánové, upřímně, kdo z nás opravdu mikroreguluje ? Mischa nebo mechano samo jo, ale my, sprostý lid ?

Malá, ale podstatná - bylo to hovno skutečně umělcovo ?? Pak jej ovšem vyvážit zlatem rovná se nestoudnému podcenění , doslova urážce umělce.

Já tedy magor sem a hodinky kupuju srdcem, nejsou to akcie, nebo stavební materiál, tedy pro mě, že jo.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Supr... cigi, pokud budeš íkat "kupuju srdcem" tak je to OK, ale neříkej ty řeči o supr- čupr techniceúdesignu/čemukoliv čím se Elton se svojí novou značkou povyšuje nad ostatní produkci v této cenové hladině :) prostě je to o srdci (a to není nic hanlivého) jen je potřeba to přiznat :)

Odesláno (upraveno)

hciq: dal jsem si práci a našel tu tvů rozjetou limitku, tak nevím když tak brzo zapomínáš! No ono to dotáhnout do konce není legrace viď!!!

:rolleyes:Mobilis in Mobili třetí generace

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno
hciq: dal jsem si práci a našel tu tvů rozjetou limitku, tak nevím když tak brzo zapomínáš! No ono to dotáhnout do konce není legrace viď!!!

:rolleyes:Mobilis in Mobili třetí generace

Jak to s debatou souvisi prosimte?

Odesláno

Před chvílí jsem zase jednou kroutil hlavou nad tím, kolik vášní a pichlavých postů vyvolává každý vlákno PRIM.

Když to viděl náš pes, vyskočil mi na klín a šel si taky něco přečíst. Pak mi jen nechápavě zalehl klávesnici a začala mu padat víčka.

Prostě vyjádřil názor zvenčí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Původně jsem vůbec nechtěl do tohohle vlákna přispívat, byl jsem skutečně zvědavý na informace o nových kalibrech od Eltonu a nechtěl jsem přilévat olej do ohně. Nicméně musím konstatovat, že žádné informace o nových kalibrech se tu neobjevily (jen pár zamlžených dohadů) a že se vlákno jako vždy zvrhlo v nadávky a kontranadávky :)

Tak nevím... napadla mě taková svatokrádežná myšlenka, že možná to tak vyhovuje i zastáncům Eltonu. Ono například když není co ukázat, tak je lepší povzbuzovat všeobecné vášně (kluci političtí by mohli vyprávět, kdyby je tedy někdo chtěl poslouchat)... Ale ne, to se jistě pletu ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Takže jsem včéra džoggoval po městě, podběh nějaký fábory, a von zpoza rohu vyběh prim s číslem na prsou. Pár kiláčků jsem ho teda vodtáh a přitom se dověděl, že spousta dílů kalibrů už se vyrábí, jsou opravdu na bázi 64 a 69 upravený pro eventuální další vnitřní datový hodinový a jaký věnce, materiálově, zpracováním, tolerancema o několik řádů lepší, než 64/69. To se dalo vcelku čekat.

Prosím všechny fandy, aby začali zhusta přispívat na klub.prim.cz, už je spuštěn běžný provoz, jen je ho třeba vyladit a vychytat mouchy. Je tedy potřeba, abyste to, co nefunguje dávali promptně vědět adminovi (prim).

Návštěvník Snow
Odesláno
Prosím všechny fandy, aby začali zhusta přispívat na klub.prim.cz

Může se tam i nadávat a spílat Primovi a Prim všeobecně :D ?

Návštěvník Snow
Odesláno
Jednou a naposled pochopitelně ano :D

V tom případě budu muset svou účast ještě zvážit :D .

• po měsíci...
Odesláno
V této chvíli mohu vypustit do éteru informaci na téma: Chronomag Vám brzy přinese více informací.

Safi, možná mi něco uteklo, ale už jsou ty informace dostupné? Tedy kromě toho, co psal cigi?

• po měsících...
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Za měsíc a něco se mají Primky s nově vyvinutými kalibry předávat zákazníkům. Nidko žádné nové info o těchto nových kalibrech?

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno (upraveno)

S vlivem "krize" bych si dovolil polemizovat, nicméně pravdou je, že marketingu Primu zase spí. Správně by měli co týden dávat na web a ke spřáteleným novinářům nové fotografie, informace, rozhovory atd. Tedy pokud mají spřátelené novináře :)

Nicméně předpokládám, že už jim tolik lidí dalo zálohu na nové hodinky/kalibry, že tu operaci musí dokončit.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno (upraveno)

Vážení příznivci hodinek PRIM z Nového Města nad Metují.

Zde je po čem toužíte.

Strojem s manuálním nátahem ? PRIM kal. 94

Funkce : zobrazení hodin, minut, sekund a datumu

Rozměry : průměr 25,6 mm, výška 5 mm

Počet kamenů : 17

Sekundostop - zastavení sek. ručky při vytažení korunky

Krokové ústrojí : kotvový tzv. švýcarský krok

Přesnost chodu : - 10 / +25 s/den

Setrvačka : monometalická bezšroubová

Kmitočet setrvačky : 3 Hz (21600 kyvů/hod.)

Uložení setrvačky : nárazuvzdorné, INCABLOC

Vlásek : samokompenzační, Nivarox 2

Hodinové pero : nepraskající, Nivaflex ? Manufactur Quality

Rezerva chodu : minimálně 45 hodin

Regulační zařízení : dvoudílné

Změna data : samočinná během 30 minut v době od 23:45 do 0:15 hodin

Korekce data : střídavě vratným otáčením ruček pomocí korunky mezi 22:45 až 0:15 hodin

Odlišnosti nového strojku PRIM kal. 94 od dřívějšího PRIM kal. 68

- větší průměr strojku

- sekundostop- zastavení sek. ručky při vytažení korunky

- vyšší frekvence setrvačky, což umožňuje dosáhnout lepší přesnosti chodu

- větší délka chodu na jedno natažení

- místo tlumiče nárazů KIF je použit INCABLOC

- strojek zlacený 18k zlatem v základním provedení

- dekorovaný strojek v základním provedení

- leštěné hlavy šroubků

Strojek se samonátahem ? PRIM kal. 98

Funkce : zobrazení hodin, minut, sekund a datumu

Rozměry : průměr 25,6 mm, výška 6,7 mm

Počet kamenů : 22

Sekundostop - zastavení sek. ručky při vytažení korunky

Krokové ústrojí : kotvový tzv. švýcarský krok

Přesnost chodu : - 10 / +25 s/den

Setrvačka : monometalická bezšroubová

Kmitočet setrvačky : 3 Hz (21600 kyvů/hod.)

Uložení setrvačky : nárazuvzdorné, INCABLOC

Vlásek : samokompenzační, Nivarox 2

Hodinové pero : nepraskající, Nivaflex ? Manufactur Quality

Rezerva chodu : minimálně 40 hodin

Regulační zařízení : dvoudílné

Změna data : samočinná během 30 minut v době od 23:45 do 0:15 hodin

Korekce data : střídavě vratným otáčením ruček pomocí korunky mezi 22:45 až 0:15 hodin

Odlišnosti nového strojku PRIM kal. 98 od původního PRIM kal. 96

- rychlejší korekce datumu

- sekundostop- zastavení sek. ručky při vytažení korunky

- krycí kámen pastorku rotoru

- místo tlumiče nárazů KIF je použit INCABLOC

- strojek zlacený 18k zlatem v základním provedení

- dekorovaný strojek v základním provedení

- leštěné hlavy šroubků

Obrázky zatím nejsou a bohužel do oficiálního předání prvním majitelům ani nebudou. Přesto doufám, že jsem alespoň trochu ukojil váš chtíč po vědění.

Upraveno uživatelem accutron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...