snake Posted July 26 Report Posted July 26 (edited) Zdravím Vás, mám je v prodeji,ale přišlo dost nabídek (nevybral jsem nic co by mě vzalo do hry) na výměnu a tak to dám i veřejně…teoreticky bych je i vyměnil,ale opravdu záleží za co…preferuju značky Rolex,Omega,Panerai,Iwc,…nějakou dobu přemejšlím nad JLC a tak no - co Vás napadne,tak nabídněte a uvidíme…ocel/bicolor/zlato..doplatky nahoru / dolů podle nabídky.. Díky za SZ. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 26 by snake
snake Posted July 31 Author Report Posted July 31 (edited) Up. doplatek nahoru / dolů podle nabídky není problém… Díky za SZ. Edited July 31 by snake
snake Posted August 6 Author Report Posted August 6 Teď se mi asi nejvíc hodí prachy na novej kousek,ale pokud Vám doma leží nějaký pěkný Rolexky,Panerai,Omega,Iwc a tak,třeba se nechám ukecat Díky za SZ.
snake Posted August 17 Author Report Posted August 17 (edited) Něco chodí průběžně,ale buď je to hodně odvážný návrh nebo to už mám… aktuálně bych rád nějaký Rolexky od 36mm Datejust ,OP,Submariner (plech i keramika - ocel i bicolor) do 44mm Deepsea…Omega Moonwatch - nejraděj klasický,ale uvidíme co přijde…Panerai s uchem… doplatky nahoru / dolů podle nabídky… Díky za SZ. Edited August 17 by snake
Recommended Posts