kejklik Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Pokud nevypukne 3. světová válka, tak přijedu taky... Je to tedy ten Grandhotel Zlatý lev v Liberci? Pokud jsem správně pochopil, tak tentokrát je to hotel Zlatý lev (Golden Löwe) in Gablonz. Ale ten je taky kousek od náměstí a zaparkuješ asi 40 m od něj. Jen je Jablonec komplikovanej na projetí centra, samá jednosměrka a zákaz. Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) Pokud jsem správně pochopil, tak tentokrát je to hotel Zlatý lev (Golden Löwe) in Gablonz. Ale ten je taky kousek od náměstí a zaparkuješ asi 40 m od něj. Jen je Jablonec komplikovanej na projetí centra, samá jednosměrka a zákaz. V Jablonci? Já měl zato, že v Liberci... Ale to je jedno, do Jablonce je to taky kousek. Dorazím. Je to tohle? Edited October 12, 2009 by Tada Link to post Share on other sites
M916 Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 V Jablonci? Já měl zato, že v Liberci... Ale to je jedno, do Jablonce je to taky kousek. Dorazím. Je to tohle? A jsme v pr*eli, tajemství je vyzrazeno... Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 A jsme v pr*eli, tajemství je vyzrazeno... Slibuji že budu rozumný - to znamená budu se snažit držet hubu a nemíchat se dospělým do hovorů Link to post Share on other sites
vojt Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Pánové, hotovo! Ve čtvrtek 15.10., 18:00, Zlatý lev v Jablonci. Paní byla fajn a nabídla mi moc pěknej salónek s deseti místy. Jsou to za vchodem druhé dveře vlevo. Myslím, že by bylo dobrý si dát mj. i večeři, ať se jim to aspoň trochu rentuje a ať si zaplatěj na ráno uklizečku kvůli slinným kalužkám na podlaze, tak přijďte hladoví Zvu vás v zastoupení Snowa a těším se. Link to post Share on other sites
M916 Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Slibuji že budu rozumný - to znamená budu se snažit držet hubu a nemíchat se dospělým do hovorů jinak Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 jinak Beru na vědomí Link to post Share on other sites
Guest Snow Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Zvu vás v zastoupení Snowa a těším se. Vojte, díky moc, za Tebe, bych neměl šanci jinak Pěkný smajlík, ani jsem nevěděl, že je k dispozici Tado achtung , my hoši ze Sudet jsme fakt hodně ostří. Link to post Share on other sites
Guest Snow Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Kdo přijede ? Zatím vím o : Vojt + kamarád M916 Kejklík Kupa24 Snow bič boží Tada Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Vojte, díky moc, za Tebe, bych neměl šanci Pěkný smajlík, ani jsem nevěděl, že je k dispozici Tado achtung , my hoši ze Sudet jsme fakt hodně ostří. Neboj, nechci si pokazit setkání s Tebou, na které se opravdu dost těším, tím že bych plácal nějaké blbosti Link to post Share on other sites
M916 Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Kdo přijede ? Zatím vím o : Vojt + kamarád M916 Kejklík Kupa54 Snow bič boží Tada kamarád, co má rád hodinky a nemá rád počítač (takže není na Chmgu) možná majorZeman Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 No já přijedu, pokud se nerozmáznu někde cestou - to počasí co má být je docela výzva... Link to post Share on other sites
spiderer Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Vzhledem k moznemu potencialmu zajmu o setkani s Jirkou tomu davam tak 50:50 ze se taky zastavim, na chvilku ) Link to post Share on other sites
M916 Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 Vzhledem k moznemu potencialmu zajmu o setkani s Jirkou tomu davam tak 50:50 ze se taky zastavim, na chvilku ) No to jsem zvědav Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Pánové, jak to tam u vás v sudetech vypadá se sněhem a sjízdností silnic? Rád bych vyrazil připraven... Link to post Share on other sites
Horhe Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Pánové, jak to tam u vás v sudetech vypadá se sněhem a sjízdností silnic? Rád bych vyrazil připraven... no hele nic moc, ráno v šest jsem v Libáku odhazoval sníh z chodníku a už se tam zas nedá chodit, a kolega se nemůže vyhrabat z jablonce.. neviděl jsem ještě jedinej sypač.. Link to post Share on other sites
Horhe Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 jo a bez zimáků ani ránu, včera jsem si u hodkovic pěkně zabruslil na letňákách a dneska je tak 10x hůř Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Tak to fakt nevim jak dorazim... Ve strednich cechach jeste nebyl duvod pro zimaky,mam je akorat na svem aute,ale na nem nemam dalnicni tiket... Link to post Share on other sites
Horhe Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Tak to fakt nevim jak dorazim... Ve strednich cechach jeste nebyl duvod pro zimaky,mam je akorat na svem aute,ale na nem nemam dalnicni tiket... no myslim si že zrovna dneska nebudou policajti koukat u krajnice dalekohledem jestli máš ticket nebo né Link to post Share on other sites
Guest Tada Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 no myslim si že zrovna dneska nebudou policajti koukat u krajnice dalekohledem jestli máš ticket nebo néa Ja jsem takovej poctivej blbec, radsi si koupim tydeni znamku nez riskovat 5000 pokuty... Ale i tak - jedine auto se zimakama je stejne zadokolka... No, bude sranda... Drzte palce... Link to post Share on other sites
Recommended Posts