Přejít na obsah

Výběr obleku


Doporučené příspěvky

T.M. Lewin rozhodně, barva ideálně navy blue, nebo klasika černá/tmavě šedá.

 

Zara není na tyhle jednorázové obleky špatné, ale jejich střihy hodně zavání casual, takže by to na svatbu mohlo vypadat komicky. O materiálu škoda mluvit.

 

Kdyby se náhodou chtělo investovat čas a úsilí, tak v Vídni/Norinberku se dají mírně nad 10 koupit Boss, kdybys byl víc na značku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodne zalezi na postave a na strihu. U Blazka nebo M&S jsem si nebyl schopny vybrat, u Luggiho mi obleky sedely na prvni dobrou bez nejakych zasadnich uprav. Slo hlavne o to, ze jsem mohl namichat velikosti kalhot a saka a taky musim mit sako s jednoduchym rozparkem. Dva po stranach mit nemuzu, ty se ale ted delaji v konfekci skoro vsude.

Jednodusse receno, Luggi doporucuju aspon omrknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Blažkovi jsou teď mimochodem nějaký slevy. Dneska jsem se stavil v Kotvě a měli tam na dost věcí 50% dolů. Zkoušel jsem si celkem sympatickej lehkej tmavě modrej oblek z mixu vlny, mohéru a hedvábí a za necelejch 5k působil celkem příjemně. Bohužel obecně nedělaj menší velikost než 46, takže jsem měl smůlu.:/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete jednorázový oblek např. za účelem jeho pozvracení na maturiťáku nebo na funus do truhle, tak si zajděte k Bandimu. Já tam zabloudil minulý týden v Brně u Vaňkovky. Chtěl jsem nějaký pracovní oblek (business fashion), nejraději sako a dvoje kalhoty, na takové to běžné každodenní nošení. A to byl u Bandiho problém. Slečna nedovedla pochopit, proč chci jedno sako a dvoje kalhoty, proč si tedy nekoupím dva celé obleky. Když mi donesla trošku padnoucí sako, tak kalhoty byly v pase o dvě čísla větší. Její hláška "to je dobrý, to se stáhne páskem" mi připomněla vietnamskou tržnici "to pit klasny, to pit pane toply, to se slasit..". Když mi potom k modrému obleku přinesla černé kalhoty z úplně jiné látky a tvrdila mi, že to nebude pod zářivkama poznat, rychle jsem utekl a zařekl se, že Bandi již nikdy více. :wallbash:

Jako v jiném světě jsem si připadal u Volanského v Brně na Hudcové. Slečna prodavačka se zeptala co potřebuji a hned na první dobrou přinesla krásně padnoucí sako i kalhoty (saka a kalhoty prodávají zvlášť, tak si člověk může nakombinovat co potřebuje). V prodejně mají nepřeberné množství obleků, košil, obuvy, kravat a jiných doplňků. Na obsluhujícím personálu je vidět, že svému řemeslu rozumí a dokáže vám s výběrem poradit (není to žádné "to si kupte, to je dobrý"). Byla zde radost nakupovat a můžu říct, že svým sortimentem i přístupem prodavačů si firma Volansky získala věrného zákazníka  :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem (z)denny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové mám věčnej problém s oblekama, mám 202 cm a nejsem žádnej chroust. Takže když seženu sako co mi je dobře přes ramena, tak je mi kolem pasu tak zhruba o půl metru látky větší a rukávy jsou o metr kratší. :D protože každej z těch rachetickejch gay návrhářů si myslí, že kdo má ramena, musí mít aji vanu samozřejmě. A tak se vás tedy ptám, nevíte o nějakým zázračným obchodu kde bych mohl sehnat oblek? Nebo neexistuje nějakej krejčí či firma, kde by mi spíchli oblek s kalhotama tak do 20 000? Pomozte, ve všem vypadám jak Zeman. :helpsmilie: :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podobnejch cenách se pohybujou i mtm z Bernhardt (bejvalý OP Prostějov) a z Le Premier. Obě provozovny jsou asi 10 metrů od sebe v Černý růži, tak to můžeš zkouknout. Mně ušili oblek v Bernhardtu asi za 16k i s košilí na míru a trvalo to asi měsíc. Do 20k se vejdeš i s trochu lepší vlnou.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...