Přejít na obsah

Výběr obleku


Doporučené příspěvky

Když na mne vypadá každý oblek jak na věšáku :)

 

Ale jestli někdo chcete, bydlím na Pankráci, klidně ukážu.

 

Foto je ze salonku na letišti v Petrohradu. Zaletěli jsme si s kamarádem na balet a když jsme letěli zpátky a já se v salonku vysprchoval, tak oblek bylo jediné čisté oblečení, co jsem měl, tak jsem si řekl, že jednou poletím jako člověk :D

post-412-0-62852200-1581343450_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Patrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci uvidíme... Zatím z toho co jsem proběhl, takovou tu klasiku Bandi, Feratt, Blažek, Steilmann, OP Prostějov... Všude byly rukávy tak krátky, že ani úprava by to nevyřešila. Já na sebe oblek hodím max 10x za rok, takže pokud seženu něco, co bude slušně vypadat, tak mě ani moc netrápí, že se to prošoupe nebo rozpadne po delším nošení. Toho se u mě nikdy nedožijou, proto jsem si ani nikdy nenechal dělat dvoje kalhoty :D A taky proto za to nehodlám uvalit ranec. Než bych je opotřeboval, stejně nebudou in :) 

Cena u toho Horkého imho 8 nebude, hned při telefonátu navrhl, že by bylo dobrý vzít jinou látku než tu levnou italskou, která je v ceně toho obleku. Po cestě to vemu přes Prostějov a ještě to prozkoumám u Koutného a MTM Fashion.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Takže Koutňáka a MTM v Prostějově jsem přeskočil, na to stejně nebyl čas a beztak bych tam nic nesehnal :)

Takže směr Pohořelice a Horký a syn :) Nakonec jsem zůstal u jednoho obleku s vestou a jednoho saka k riflím. Vybrali jsme látku, p. Horký mi vzal asi 20 mír včetně prs, břicha, zad, ramen... A včera jsem tam byl na zkoušce. Nějakou fotku mám, ale rozpracovaný sako s jedním rukávem asi nemá smysl sem dávat.

Kalhoty byly super, kromě délky nohavic byly hotový a sedly jak prdel na hrnec. Cítil jsem se v nich dobře, i když je to trochu nezvyk u toho slimkovýho střihu proti tomu co jsem mel doteď.

Vesta byla fajn, pěkně na tělo. Nikdy předtím jsem ji neměl, ale látka se mi líbila, tak jsem si ji nechat taky udělat :)

Sako uvidíme posléze, bylo fakt v rozpracu, ale v rámci možnosti sedělo dobře. Co jsme ještě zašpendlíkovali, aby bylo trochu víc na tělo, budu spokojenej, pokud to tak bude vypadat. Každopádně se ještě upraví moje levý rameno, který mám trochu níž než pravý, pak nějaká úprava přes prsa, aby to přes ty moje namakaný cecky nebylo nad nima volný a v sobotu by mělo být hotovo.

Jo a do podšívky mi nábidl vyšití monogramu, to mě potěšilo moc :D

Cenovka obojího by měla být kolem 15k, což je za mě super. Na mě je té látky přece jenom víc než na standardní oblek s vestou, který mají v ceníku za 9300 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

?Nemusíte se bát, všude jsou záložky, aby se to dalo upravit. Vidím že se vám tady daří dobře (ukazuje na břicho), tak ať to víte. O oblek a jeho úpravy se staráme zadarmo celou dobu než ho vyhodíte, tak ale neměňte váhu moc často, jasný??

 

Asi tolik k tomu přibírání

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Upraveno uživatelem hreba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád nadměrné velikosti (výšky +200cm) nakoupil nedávno v okolí Ostravy zde https://www.lare.cz/

 

On je spokojený. Ale nevím, zda kvalita vyhovuje zdejším standardům.

Tak to jsou děsivé stránky :-). Košile katastrofa vzhledově a obleky podle složení vyráběné spíš v lisovně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oblek od p. Horkého je doma  :clap: .

Minulý týden ve čtvrtek první návštěva, výběr látky měření. Navíc mi p. Horký doporučil k obleku ještě kalhoty navíc, dává mi to smysl, takže jsem kývnul.

V neděli zkouška, kalhoty bylo třeba trošku zúžit, ale nic zásadního. Byl jsem zvědavej jak pes, jestli jsem opravdu trefil barvu a látku, kterou jsem vybíral ze vzorkovníku - cca 5x8 cm... Naštěstí se žádné překvapení nekonalo, trefa na první dobrou  :) .

Dnes po obědě jsem oblek vyzvedl, jsem maximálně spokojen. Příjemným bonusem jsou "timelife" úpravy, jak bylo zmíněno výše. Dokonce mi p. Horký nabídl případné přežehlení na počkání a grátis, až pojedu kolem  :eek: .

 

Takže za sebe můžu určitě všema deseti doporučit. PAN KREJČÍ Horký a Pohořelice - tam je svět ještě v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom doplním edase. Jsem moc spokojenej. Sedí mi to jak jsem si představoval, cítím se v tom výborně. V pátek to provětrám, pokud se zadaří, hodím sem i foto. Je to jak jsem chtěl já, ne někdo jinej :) Konečně :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...