Přejít na obsah

Výběr obleku

Doporučené příspěvky

Shodou okolností jsem bral oblek přímo v jejich prodejně na Vigo Street. Materiál a zpracování pěkné, úpravy jsme ale museli dělat 2x, protože napoprvé mně prodavač napasoval moc natěsno podle současné nablblé módy, tak mi ho pak poslali kurýrem do ČR, kterážto sradna mě stála snad trojku. Akorát je velká škoda, že nedělají match kalhot a saka, gatě bych potřeboval o číslo větší, Angličani nemají p*del. Nicméně servis je oproti Čechám den a noc, profesionalita se nedá se zoufalci typu LeP srovnat a to se bavíme o konfekci (nevím, zda se smát či zvracet, když vidím reklamy s nebohým Hejlíkem v jakýchsi hacafraku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Nemáte někdo osobní zkušenost s hongkongským krejčím, který jezdí do Friends Coffee House v Praze? http://mujoblek.cz/

Zajímala by mě zkušenost s oblekem za 425Eur, který vznikne po jedné 30 min zkoušce...

Pokud nemáš vyloženě nekonfekční postavu, tak zvol raději oblek ze suitsupply a případně douprav u krejčové. A pokud máš vyloženě nekonfekční postavu, tak ti tento oblek na míru bude k ničemu, protože to je MtM a to je prakticky jen úprava již hotového obleku dle tvých mír a rozhodně nepočítej s tím, že ti bude dokonale sedět. Suitsupply je velmi solidní konfekce co se kvality týče, výběru typů, látek atd. Další výhoda je, že pokud oblek nesedne, nebo nelíbí, je pošta tam i zpět zdarma, takže Tě to nic nestojí. A o obleku na míru za 30 min měření bez další zkoušky nemám valného mínění.

Odkaz ke komentáři

Marfael:Nejako nerozumiem argumentacii, ze ak je konfekcnej postavy, ma radsej kupit suitsupply a upravit ho. Ved ako pises, to je princip M2M, takze upravovany zo suitsupply sediet bude a upraveny HK sediet nebude? Ved to meranie na upravy toho zo suitsupply tiez nepresiahne 30min, ono nevidim vela dovodov na dalsie skusky, ked sa nesije oblek plne na mieru. len presne ako pises upravujes nieco podla rozmerov.

To ze m2m nebude sediet dokonale je jasne, ja som ale teraz si bol dat urobit m2m a tych uprav sa robi naozaj mnoho (rukavy dlzka aj sirka, sirka saka, dlzka, rozmer okolo krku.....) a cena v zasade podla mna zodpoveda cene konfekcie napr. aj zo suitsupply plus upravy pri danej kvalite latky.

Len pre uplnost doplnim, ze som bol v Bratislave v Taylor made, oblek je za 619eur a o vysledku toho 30min. merania budem vediet o 3tyzdne, tak napisem potom.

Koselu som si bol dat urobit v Le prem v Prahe, lebo vychadzala ovela lacnejsie, tak vysledok tiez ohodnotim.

Odkaz ke komentáři

Mě obchod Bandi - co se tu řeší jako reklama - hodně nadchnul, od chování obsluhy až po cenu a kvalitu obleku (ve slevě za 3 tis. Kč). Tak teď tady z reakcí nevím, co je za ním a tak, to se klidně rád dozvím :), ale čistě věcně a cenově jsem spokojený.

Odkaz ke komentáři

Je to ten nejhorší aušus. Firma cílí na maturanty, kterym rodice musí koupit na vecirek první "oblek", na obchodni zastupce, security, apod. Podle toho mají i ceny, kde se pohybuji nekdy i kolem 2000,-. Za to nekoupíš ani dobrou kosili.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Bandi proklínám. Když jsem se minulý rok jakýmsi řízením osudu dostal do jejich prodejny v naději, že si alespoň koupím pásek, začalo divadlo. Slečna prodavačka pravděpodobně usoudila, že potřebuju i košile, kravaty, boty a sako a protože jsem duše hravá, nechal jsem ji, ať se ukáže a pitvoří se dál.

Když na mě navěsila půl krámku a pravila, že mi to úžasně sluší, zkonstatoval jsem, že by to stačilo. Sako ze směsky vlny a polystýru 40/60 s rukávy do půli dlaně není "příjemné a perfektně padnoucí". Kalhoty s odstávajícími kapsami a dvěma překlady fakt nevypadají super. Košile - jak jinak než zase míchaná paskvilová bavlna s polystýrem - měla jakýsi debilní vzorek, o kterém byla slečna skálopevně přesvědčena, že se nazývá "nadčasový".

Jsem si jistý, že to nemyslela zle a s takto zoufalou výbavou se sotva dá vymyslet nějaká prodejní taktika, ale absolutní absence vkusu, soudnosti a krejčovského metru mě do smrti smrťoucí odradila od jejich dveří.

Jen bozi vědí, proč nám v Aussigu vyrostla právě jejich prodejna, asi si řekli, že na Sudety dobrý.

Odkaz ke komentáři

som si klikla na Bandi..no to je lepsie ako humoristicky casopis 

V exkluzivním pánském obleku prémiové kolekce BANDI zazáříte při slavnostních nebo společenských událostech. Oblek je ušitý z vysoce kvalitní látky v trendy tmavě hnědé barvě. Propracovaný vyštíhlený střih spolu s prvotřídním složením materiálu obleku zaručí, že budete vypadat a cítit se výjimečně. Oblek má decentní lesk, který mu dodává nádech luxusu. Oblek V.I.P. II Falcon bude jedinečně vypadat například na ženichovi. Oceníte jej rovněž při oslavách jubilea a na plesech.

vydavat leskly umelohmotny oblek hnedej  :eek: farby za spolocensky a vecerny..to uz chce poriadnu drzost..len skoda, ze im na to aj niekto skoci /na tomto fore samozrejme, nie..ale ved viete/ :lol2:

Odkaz ke komentáři

Když tak nad tím dumám, za oblek z PETek bych se nestyděl. Zase jsem si díky téhle diskuzi rozšířil obzory :). Vlastně životní styl, který kombinuje vztah ke kvalitě a vztah...ke vztahům včetně těch eko...mi přijde do budoucna fajn. Ideálně oblek z konopného vlákna :).

Odkaz ke komentáři

Marfael:Nejako nerozumiem argumentacii, ze ak je konfekcnej postavy, ma radsej kupit suitsupply a upravit ho. Ved ako pises, to je princip M2M, takze upravovany zo suitsupply sediet bude a upraveny HK sediet nebude?

No že nemusí nikam chodit, objednat 2-3 obleky ze suitsuply různých střihů, vybrat který bude sedět nejvíc a když bude třeba, zajít si ho doupravit, zbytek zdarma pošle zpět. Navíc o kvalitě SS vím, šití, látky, kvalita zpracování (samozřejmě v rámci konfekce a v rámci cenové kategorie o které se bavíme), u toho z HK bych tomu moc nevěřil, neboli není to žádná záruka, SS ano.  A navíc jestli má konfekční postavu, tak ani třeba nebude muset upravovat. Navíc mám dojem, že jsem někde četl postřeh jednoho klučiny co zkoušel toho z HG a nebyl spokojený, ale nejsme si jistý, tak jsem to nepsal.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj.

Požádám zde zdvořile zkušenější kolegy o radu :)

Za 14dnů jdu za svědka a potřebuju tedy nutně sehnat oblek. Rozpočet 5-10k. Potřeboval bych ho ale koupit někde v Praze a okolí, tak abych jej vyzkoušel a také aby mi poradili zda vše sedí a td. Jsem v této oblasti bohužel nepolíbený :) Máte nějaký tip na obchod ? Plus ještě jakou barvu by jste doporučili v rámci co největší univerzálnosti? Díky.

Matouš

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...