Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

jelikož mám potřebu...néé ale tu od přírody :clap: prostě někam napsat, že mám radot a i přesto, že jsem hledal kam umístit mé řádky, tak nic bližšího jsem nenašel.

Tak věřím, že mne neukamenujete. Ale proč a co chci napsat:

Rád bych moc a moc poděkoval členu těchto stránek a fora a to jmenovitě "Bakerovi", za perfektní, rychlou spolupráci a ochotu mne pomoci s výběrem hodinek. Přesto, že hodinky které jsem si přál se nezařazují do skupiny hodinek TOP, ale jsou spíše hodinkami obyč.mne "Baker" pomohl a zprostředkoval koupi.Tímto bych mu tedy rád poděkoval, jelikož vše probíhalo formou SZ a tedy mimo dění fora, bych rád, aby jste o tom věděli, že to, že jsem se zde zaregistroval a dívám se zde na toto forum a přočítám si vše o hodinkách, leč jsem jen amatér a hodinky si vybírám a kupuji jen podle toho jak se mne zamlouvají a jakou mám spíše náladu a pokud se mne nějaké hodinky zamlouvají, tak pak teprve si o nich vždy něco přečtu a to je tak vše. Ale to je asi tak vše. :worried_anim:

A to, že jsem našel tyto stránky mám usnadněnou práci, jelikož pokud je chvilka volna, vždy sem zabrouzdám a rád si počtu. Jsem tedy rád, že něco jako Chronomag je,navíc a co je podstatné že jste tady fain lidi.

Hezký den Vám všem přeji. Zdeněk Plzeň-Kenny63

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

K Bakerovi: Tohoto člena si opravdu vážím a jsem mu vděčný. Pomohl mi v začátcích s nákupem prvních hodinek po objevení Chronomagu a zprostředkoval nákup nejedněch hodinek když už byl chronobundus v plném rozkvětu...... a ne vždy to se mnou měl lehké.

Tímto mu děkuji za ochotu a čas který nejenom mě věnuje. Dan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Taky se přídávám k superkladným hodnocením. Veškerý domluvy probíhaly perfektně a vše vždy bylo tak jak sme se domluvili. Další věc, co bych vyzdvihnul je jeho super baleni veci, myslim, že by se tim mohl živit :), takže za mě A++++++

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Rád bych poděkoval Bakerovi za uskutečnění mého snu, vlastně počátečního snu :smile_anim: . Jeho Navitimery, které jsem od něj koupil, vlastně tedy teď už moje, jsou perfektní. V naprosto dokonalém stavu, přesně tak, jak Baker uváděl, ale to není vše - Baker výborně, naprosto perfektně se mnou komunikoval, vycházel mi vstříc a vše mi jasně a s ochotou vysvětlil a to ani nemluvím u turbo rychlosti dodání ke mně do jižních Čech a těch super bonusů navíc :D . Co dodat na závěr - díky, díky, díky za vše a těším se na další obchod s Tebou!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Mám tu čest všem, které to zajímá sdělit, že člen fóra a zároveň moderátor s nickem Baker je naprostej borec a frajer a dobrák a co já vím co ještě. :D

 

To si takhle jeden zmatenej chronobundusem nakaženej člen, co tu skoro každej měsíc postuje novej nápad na hodinky ve čtvrtek usmyslí, že by bylo prima mít z ebay vintage Omega z roku jeho narození, co jim v pátek večer končí aukce a zrovna na ně při brouzdání na netu narazil.

A protože po hoďkách z roku 1971 opravdu touží, napíše SZ s dotazem. A za chvíli má odpověď, že není problém a večer se dohodneme. A taky jo.

Jednání rychlé, vstřícné až kamarádské, přestože jsme se nikdy neviděli. V pátek večer jsem to nevydržel a aukci sledoval. A pár minut po jejím

skončení SMS, ''jsou naše''. :thumbsup_anim:

 

No jak jsem psal už na začátku, je to borec !!!

 

Děkuji Ti Viktore. :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník slava

me podobne nekdo pochvalit a dalsi se k nemu souhlasne pripojit tak beru provaz a jdu se zastrelit do rybnika.

 

nevymreli-li takovovi jeste tak jedine bo se o nich nevi.

 

a ty to ted prozradils.

 

snad se na nej tez jeste stihnu obratit nez..

 

mohl bych pripojit par jmen s kterymi mam zas ja ok zkusenost ale zpychli by mi.

 

dik kolegove...vite sami kteri.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...