Juraj11 Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Ahoj-chtěl bych poradit nějaké pilotky-tak do 5000Kč a níže v mechanice,nebo automatu a aby dobře svítily.Mám Orienty a ty i ráno svítí bezchybně narozdíl od MM.Děkuji za tipy
abbot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Ahoj-chtěl bych poradit nějaké pilotky-tak do 5000Kč a níže v mechanice,nebo automatu a aby dobře svítily.Mám Orienty a ty i ráno svítí bezchybně narozdíl od MM.Děkuji za tipy Podíval bych se na ruskou produkci, v týhle cenový to budeš mít složitý hledat jinde...
Juraj11 Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Už jsem se tak nějak díval,třeba i tady v inzerci na Poljot Avia-jenže v recenzi maj uvedené že blbě svítí a já jsem na čase závislej,s hodinkama spím a když se v noci vzbudím a nevidím kolik je hodin,tak neusnu
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Buď Poljot, nebo čínu - např. Ticino? Někdo ho zde nedávno koupil.
Onisan Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Radši si přitlač, počkej a kup si Archimede.. když pilotky, tak německý
vojt Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 když se v noci vzbudím a nevidím kolik je hodin,tak neusnu Promiň.. Hláška za devět bludišťáků..
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Radši si přitlač, počkej a kup si Archimede.. když pilotky, tak německý Hele, to mě nenapadlo. Sic zde někdo poukazoval, že se tady každému furt tlačí do hlavy Archimede, ono to ale má logiku. Kvalita&dobrý dodavatel. A myslím, že teď jsou kolem 8 tis...
Juraj11 Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Nové jsou teď mimo moje možnosti,ale našel jsem tu ,že se prodávali z druhé ruky kolem 5 ti -6 ti tisíc,to by už možná šlo-jenže jsem rozežranej a chtěl bych spíše něco s mimostředovou sekundovkou
Návštěvník Radius Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Junkers se superluminovou!
abbot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Už jsem se tak nějak díval,třeba i tady v inzerci na Poljot Avia-jenže v recenzi maj uvedené že blbě svítí a já jsem na čase závislej,s hodinkama spím a když se v noci vzbudím a nevidím kolik je hodin,tak neusnu Já s hodinkama nespim, to by taky mohlo přítelkyni pekně bolet , ale řekl bych, že budík s podsvícením na nočním stolku má taky něco do sebe ...
Juraj11 Odesláno 14. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Budík nebrat-na to je mobil,ale musí být vypnutý(nemám rád když někdo otravuje v 1 v noci ) Jinak jsem tak zkoumal doporučené Junkers a jedny se mi zalíbily,jenže je nikde nemůžu najít-mohu poprosit o radu popř za nabídku a ještě jak jsou na tom s kvalitou?
Návštěvník Radius Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Budík nebrat-na to je mobil,ale musí být vypnutý(nemám rád když někdo otravuje v 1 v noci ) Jinak jsem tak zkoumal doporučené Junkers a jedny se mi zalíbily,jenže je nikde nemůžu najít-mohu poprosit o radu popř za nabídku a ještě jak jsou na tom s kvalitou? V týhle relaci super poměr cena/kvalita/precizní provedení. Koupil jsem tyhle a dělaj už půl roku velkou radost: http://www.uhrbox.de/shop/JUNKERS/Herrenuh...6256-2::59.html Nemůžeš je najít? Zjisti číslo modelu a oslov dealera.
1Lachtan Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Jinak jsem tak zkoumal doporučené Junkers a jedny se mi zalíbily,jenže je nikde nemůžu najít-mohu poprosit o radu popř za nabídku a ještě jak jsou na tom s kvalitou?Za mě ---> spokojenost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se