Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj-chtěl bych poradit nějaké pilotky-tak do 5000Kč a níže v mechanice,nebo automatu a aby dobře svítily.Mám Orienty a ty i ráno svítí bezchybně narozdíl od MM.Děkuji za tipy

Odesláno
Ahoj-chtěl bych poradit nějaké pilotky-tak do 5000Kč a níže v mechanice,nebo automatu a aby dobře svítily.Mám Orienty a ty i ráno svítí bezchybně narozdíl od MM.Děkuji za tipy

Podíval bych se na ruskou produkci, v týhle cenový to budeš mít složitý hledat jinde...

Odesláno

Už jsem se tak nějak díval,třeba i tady v inzerci na Poljot Avia-jenže v recenzi maj uvedené že blbě svítí a já jsem na čase závislej,s hodinkama spím a když se v noci vzbudím a nevidím kolik je hodin,tak neusnu :thumbsdown_anim:

Odesláno
Radši si přitlač, počkej a kup si Archimede.. když pilotky, tak německý :)

Hele, to mě nenapadlo. Sic zde někdo poukazoval, že se tady každému furt tlačí do hlavy Archimede, ono to ale má logiku. Kvalita&dobrý dodavatel. A myslím, že teď jsou kolem 8 tis...

Odesláno

Nové jsou teď mimo moje možnosti,ale našel jsem tu ,že se prodávali z druhé ruky kolem 5 ti -6 ti tisíc,to by už možná šlo-jenže jsem rozežranej a chtěl bych spíše něco s mimostředovou sekundovkou :speak_cool:

Odesláno
Už jsem se tak nějak díval,třeba i tady v inzerci na Poljot Avia-jenže v recenzi maj uvedené že blbě svítí a já jsem na čase závislej,s hodinkama spím a když se v noci vzbudím a nevidím kolik je hodin,tak neusnu :thumbsdown_anim:

Já s hodinkama nespim, to by taky mohlo přítelkyni pekně bolet :), ale řekl bych, že budík s podsvícením na nočním stolku má taky něco do sebe :D...

Odesláno

Budík nebrat-na to je mobil,ale musí být vypnutý(nemám rád když někdo otravuje v 1 v noci :gun_bandana: )

Jinak jsem tak zkoumal doporučené Junkers a jedny se mi zalíbily,jenže je nikde nemůžu najít-mohu poprosit o radu popř za nabídku ;) a ještě jak jsou na tom s kvalitou?

Návštěvník Radius
Odesláno
Budík nebrat-na to je mobil,ale musí být vypnutý(nemám rád když někdo otravuje v 1 v noci :gun_bandana: )

Jinak jsem tak zkoumal doporučené Junkers a jedny se mi zalíbily,jenže je nikde nemůžu najít-mohu poprosit o radu popř za nabídku ;) a ještě jak jsou na tom s kvalitou?

V týhle relaci super poměr cena/kvalita/precizní provedení. Koupil jsem tyhle a dělaj už půl roku velkou radost:

http://www.uhrbox.de/shop/JUNKERS/Herrenuh...6256-2::59.html

Nemůžeš je najít? Zjisti číslo modelu a oslov dealera.

Odesláno
Za mě ---> spokojenost B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...