Přejít na obsah

hodinky Wenger ala Aukro


koudy42

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi chronomagu, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o značce Wenger, jaké máte zkušenosti a jak se díváte na aukro nabídky jako tato: http://aukro.cz/show_item.php?item=6326489...9B+odesl%C3%A1n co jsem měl možnost číst tak aukro = jeden velký fake, jak potom, ale nabízí třeba mezinárodní záruku prodejce ap.? Omlouvám se zkušeným znalcům, jsem nováček a potřeboval bych poradit na co si dát pozor ap. Děkuji za podmětné připomínky a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za názor, co jsme koukal tak se mi líbilo dost modelů Wenger, jen mám strach aby mi neodstavaly na ruce, mají dost velký průměr a odstávající úchyty osiček pásku. Jinak co sem tak četl tak je koupím raději na ebay prý tam panují o dost tvrdší pravidla než na fakovském aukru. Neříkám, že ebay je 100%, ale už jen když vidím ty rozdíly v cenách tak mi jasně vychází ebay.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ono ebay- aukro, to je většinou naprosto to samý, mám tim na mysli, že hodinky jako jsou wenger, citizen, seiko atd. je všechno kupovaný na ebayi a pak tady prodávaný s provizí pro prodejce. Spousta lidí si radši připlatí za bezstarostnej nákup a ceny jsou i tak podstatně nižší, než v obchodech, nebo e shopech.

 

K wengeru mám taky pár svých poznatků a jednalo se o kousek právě z ebaye. Hodinky dorazily rychle a vypadaly moc hezky, ale po pár dnech upadla luneta a problémy začly :). První problém byl, že jsem k hodinkám neměl záruční list a ani jsem je nikde nemohl vygooglovat. Tak jsem začal řešit jestli je to vůbec originál, nebo fake. Po krátké korespondenci s americkým wengerem jsem se dopídil, že jsou to jedny z jejich nejúspěšnějších modelů a jedná se o originál (nechápu proč nebyly nikde na netu), ale že bez účtu mám smůlu. Tak se moje pozornost obrátila zpět k prodejci, ten od všeho dával ruce pryč s tim že prodával bez záruky. Moje poslední naděje směřovaly k tomu, že hodinky se vyráběly cca rok a půl a to znamenalo, že musí být pod zárukou a s tim sem vyrukoval znovu na americký wenger. Po delší korespondenci už je to asi nebavilo a poslali mě do pražského servisu (nelze použít pro uplatnění mezinárodní záruky). Tam se mě ujala hrozně sympatická a milá slečna, která i přesto, že se pod ně mezinárodní záruka nevztahuje, moje hodinky přijala a zajistila jejich opravu u jejich hodináře a to úplně zdarma i když mě mohla vyhodit a já bych se ani neměl důvod zlobit... Hodinky do teď perfektně šlapou a nový majitel je s nima maximálně spokojen.

 

Timhle sem tě nechtěl v žádným případě od wengeru odradit, to byla vada kusu a o kvalitě hodinek to nic nevypovídá. Spíš sem tě chtěl připravit na to, že ve chvíli kdy se něco pokazí, tak reklamace znamená přinejmenším odeslání věci do USA a to k hodinkám musíš obvykle přibalit i peníze na odeslání zpátky k tobě. Pokud i tak budeš nakupovat v USA, zjisti si, jestli se model prodává i v ČR. Ve wengeru jsou velice vstřícný a spousta věcí se dá domluvit individuálně, ale pokud to bude model pro USA, tak ani při nejlepší vůli nebudou mít možnost, jak náhradní díly dostat, případně by to byl běh na hodně dlouhý trati ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam se mě ujala hrozně sympatická a milá slečna

Měla nějaký jméno? Beztak ji znám :)

 

Mám démonický wengery s průměrem 43 mm a WR 1000 m a kromě toho, že šlapou úplně přesně, taky sedí na ruce jako přibitý. Slabší svítivost se dá vysvětlit tím, že jsem rozmazlenej Black Monstrama, ale ta se dá napravit položením pod lampičku na pracovním stole, než jdu spát...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...