abbot Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Občas se tu sektávám s tim, že hodinář někomu poškrábal dýnko při otevírání hodinek, nebo poškrábal hodinky při měnění/ zkracování tahu a mě by zajímalo, jak jste (byste) to řešili. Osobně si nedovedu představit, že mám nový hodinky a že mi je hodinář nešikovností takhle zprzní a já nad tim mávnu rukou, ale stejně tak chápu, že je asi nereálný po něm chtít peníze za nový pouzdro... Tak co vy na to a pokud tu něco takovýho v minulosti bylo, tak se omlouvám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Občas se tu sektávám s tim, že hodinář někomu poškrábal dýnko při otevírání hodinek, nebo poškrábal hodinky při měnění/ zkracování tahu a mě by zajímalo, jak jste (byste) to řešili. Osobně si nedovedu představit, že mám nový hodinky a že mi je hodinář nešikovností takhle zprzní a já nad tim mávnu rukou, ale stejně tak chápu, že je asi nereálný po něm chtít peníze za nový pouzdro... Tak co vy na to a pokud tu něco takovýho v minulosti bylo, tak se omlouvám... Pokud ti je poskrabe v krame, kde je kupujes, tak snad vymena problem neni. Horsi bude, kdyz si zajdes za nekym, kdo sve remeslo proste neumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 nejhorsi je ze ani kdyz je nechavas opravovat u hodinare kde jsi je koupil tezko mu budes dokazovat ze ty konkretni skrabance ma na svedomi on ... No way Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Ja kdyz davam hodinky na upravu (naposledy manzelciny Longinky na zkraceni tahu), tak vzdycky reknu, zda a kde je skrabanec a at si je poradne prohlidne, nez na ne sahne, a ze ho prosim o opatrnost. Obvykle se u toho tvarim dost sverepe, byt jednam ve vsi slusnosti. Mozna je to trochu divny chovani, ale po zkusenosti, kdy mi ve Watch De Luxe na Flore skrably dve damy Breitle pri instalaci remenu, uz nemuzu jinak. edit: sakra, vždycky zapomenu, že mám psát s diakritikou, sorry Upraveno 19. května 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 U drahých hodinek by se mělo dělat to co se dělá u aut, když se přijede do autorizovaného servisu - zkontroluje se to a na schéma se zakresli stav při předání a to se pak podepisuje a po skončení prací se to znova zkontroluje jesli nějaký škrábanec nepřibyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 V době digitálních foťáků skoro ve všem, není problém je při předávce vyfotit. U dražších hodinek bych to jako hodinář sám dělal ( a dělám ), je to zdržení na pár vteřin a je to dobrý i pro případné reklamace, dohledání atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 19. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 To jsou všechno super preventivní řešení , ale spíš mi jde o ten fakt, kdy skutečně do těch hodinek zajede. Jak řešit hlubokou "rejhu" v části hodinek, která má například sériový číslo sedící s číslem v záruční kartě? Dá se vůbec nechat objednat náhradní díl se individuálním číslem, nebo je to pak prostě smůla, jako když budu plánovat prodej auta a někdo mi ho naboří a přesto, že auto mi pojišťovna opraví, ztratí na hodnotě, protože neni nehavarovaný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Před předáním vždy udělat "zápis" o stavu. Jinak dopadnete jako já ... viz. příspěvek zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Keď som si niekedy v 1997 kupoval chrono Festiny (moje prvé lepšie hodinky), tak po prí***** domov som s hrôzou zistil, že ľavý horný sčítač má ručičku otočenú opačne - bielou farbou dole. Samozrejme reklamácia a hodinky sa mi vrátili opravené - ručičku niekto "otočil" a na ciferníku hlboké vrypy a plno prachu. Evidentne práca nejakého amatéra. Myslel som, že ma rozhodí - zvýšený hlas a ďalšia reklamácia - a čuduj sa svete - dostal som úplne nové hodinky... Takže asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) U drahých hodinek by se mělo dělat to co se dělá u aut, když se přijede do autorizovaného servisu - zkontroluje se to a na schéma se zakresli stav při předání a to se pak podepisuje a po skončení prací se to znova zkontroluje jesli nějaký škrábanec nepřibyl... U pouzitych aut plati, ze co neni v protokolu a zakaznik najde po oprave, pada na hlavu obchodnika. Takze v jeho zajmu je protokol sepsat dukladne, aby se pak na nem vychcani zakaznici nemohli hojit s kdejakym skrabancem. Ale jestli to plati i u hodinek netusim... Upraveno 16. října 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se