Primoš Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Tak to je pěkně zahlcuješ,no já tam mám letecké asi od půlky ledna a ty si děláš další Traktory ?Tak dík.
Hardslimer Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 ....Minulý týden jsem tam poslal na renovaci Traktory a termín byl stejný.....Prosim te, kolik to ted vyjde a co vsechno renovujes?Chci jit taky do toho, ale nemuzu se nejak rozhoupat. :-)Diky
Dominik17 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Dvě dnešní mobilofky na Zekonově koňské prdeli. :S IMG_20170214_195201_434.jpg IMG_20170214_112805_636.jpgkrásné! a dnes už těžké sehnat za rozumnou cenu!
colommbo Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Včera jsem v jiném vlákně zmiňoval, jaký jsem vintážní (a klasický, oblekový, frakový) typ a neumím si představit mít velký hodinky nebo třeba s lunetou. Taky jsem byl hodně dlouho přesvědčený, že hodinky typu Prim sport mi nic neříkají (teda ne že by nebyly zajímavý, ale není to prostě můj šálek čaje.) Mno, abych to zkrátil, už mám na jedny Igen(y) políčíno, jsou v opravdu hodně dobrým stavu a tím pádem za dost nehorázný prachy... Aspoň že nejsou velký. A když to nevyjde, zůstanou mi peníze na něco jinýho.
colommbo Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 P.S. Nezůstanou, právě jsem je poslal...
colommbo Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Tož už jsou doma a jak jsem je vlastně nechtěl, tak je to docela bomba...!
colommbo Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Děkuju, myslím, že se zadařilo, mám z nich nakonec (trochu nečekanou) radost.
Nowis Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Nejspíš protože jak bylo psáno výše, tak to není jeho šálek čaje..
colommbo Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Ano, tento typ (provedení) hodinek není můj šálek čaje. I učinil jsem výjimku a jsem tomu věru rád. Překvapil jsem sám sebe a v tomto případě překvapení velmi příjemné.
colommbo Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Jak, víc fotek, sám mám málo...! Mohu přidat jen ty nabídkové/prodejní, svoje nemám a ani nedisponuju dobrým vybavením na jejich pořizování. Tedy nezbývá, než se spokojit s mým ujištěním, že hodinky jsou skutečně v dobrém stavu, hrany i na lunetě ostré a neošoupané. Prostě u mě dobrý! Upraveno 9. března 2017 uživatelem colommbo
Dominik17 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 No perfekt. Radost se k necemu podobnemu dostat.
spona Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Hezké je máš, já si dnes vyzvedl Sporty po renovaci.Mám z nich velkou radost, snad bude strojek šlapat, jako nový.
spona Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Díky Jožko, ještě jsem hodil foto k porovnání se starou klasikou, ale fotky mě moc nejdou.
colommbo Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Moc hezké! Luneta na renovovaných má ve srovnání s původními opačné číslování, to je schválně...?
spona Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ano, nechal jsem si dát duralovou lunetu, která se mi víc líbý. Duralová( nebo hliníková, nevím) luneta je podle původní objednávky má sestupnou stupnici a byla pro vojenské účely, jen tam má být nápis ELTON SPORT a né PRIM SPORT. Plastová má klasickou vzestupnou a nemá lumi bod.Pevně doufám že to píšu dobře, pokud ne, prosím o opravu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se