Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je pěkně zahlcuješ,no já tam mám letecké asi od půlky ledna a ty si děláš další Traktory ?Tak dík.

Odesláno

Včera jsem v jiném vlákně zmiňoval, jaký jsem vintážní (a klasický, oblekový, frakový) typ a neumím si představit mít velký hodinky nebo třeba s lunetou. Taky jsem byl hodně dlouho přesvědčený, že hodinky typu Prim sport mi nic neříkají (teda ne že by nebyly zajímavý, ale není to prostě můj šálek čaje.) Mno, abych to zkrátil, už mám na jedny Igen(y) políčíno, jsou v opravdu hodně dobrým stavu a tím pádem za dost nehorázný prachy... Aspoň že nejsou velký. A když to nevyjde, zůstanou mi peníze na něco jinýho.   :)

Odesláno

Ano, tento typ (provedení) hodinek není můj šálek čaje. I učinil jsem výjimku a jsem tomu věru rád. Překvapil jsem sám sebe a v tomto případě překvapení velmi příjemné.

Odesláno (upraveno)

Jak, víc fotek, sám mám málo...! :D Mohu přidat jen ty nabídkové/prodejní, svoje nemám a ani nedisponuju dobrým vybavením na jejich pořizování. Tedy nezbývá, než se spokojit s mým ujištěním, že hodinky jsou skutečně v dobrém stavu, hrany i na lunetě ostré a neošoupané. Prostě u mě dobrý!   :whistling:

post-53456-0-34135000-1489057086_thumb.jpg

post-53456-0-03484100-1489057106_thumb.jpg

post-53456-0-50818000-1489057125_thumb.jpg

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Moc hezké! Luneta na renovovaných má ve srovnání s původními opačné číslování, to je schválně...?

Odesláno

Ano, nechal jsem si dát duralovou lunetu, která se mi víc líbý. Duralová( nebo hliníková, nevím) luneta je podle původní objednávky má sestupnou stupnici a byla pro vojenské účely, jen tam má být nápis ELTON SPORT a né PRIM SPORT. Plastová má klasickou vzestupnou a nemá lumi bod.

Pevně doufám že to píšu dobře, pokud ne, prosím o opravu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...