Traveller Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Druhý týden v červnu se budu pohybovat v blízkosti tohoto prodejce a tak jsem uvažoval, že bych se zastavil mrknout na nějaké jeho hodinky. Zaujaly mne tyto a pak ještě tyto o něco lacinější... Láká mě na nich manuální nátah, ale zase trochu odrazuje tmavý ciferník..... Které byste brali? Ty big date se mi fakt líbí...
lolohh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ano, ano, ano, big date, big date, big date!
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ten dotaz už tady byl několikrát. Epos je gůůůd. Taky bych volil BigDate.
Traveller Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 No tak jsem donakupoval ... Prodává pouze přes internet no a při nákupu v Arizoně bych ještě zaplatil jejich daň... Ach jo...
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Cena byla nejaka specialni ? Haeffner je ma v nabidce.
martinix Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 koukni na toto vlákno. Na tebou vybrané s bílým ciferníkem jsem narazil v Drážďanech. Cena 1.100 ?. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18876
Traveller Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Cena v US byla 790 USD, na chronomaster je za 700 GBP (v bílém)...
Vit Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Cena v US byla 790 USD, na chronomaster je za 700 GBP (v bílém)... Asi bych volil ty bílé, ty černé s bílou datumovkou jsou dle mě na oblekovky moc kontrastní. Upraveno 29. května 2009 uživatelem Vit
frista Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 U nás je prodává firma Herisson (paní Ježková) - a chovají se velmi slušně (jako chronomagovi mi dali při nákupu dokonce ještě slevu navíc :-) Dokáží osobně přijet a nabídnout i další modely, které nejsou na webu. A ceny rozhodně snesitelné. U téhle značky si myslím nákup v cizině není nutný. Kromě toho mě ty hodinky příjemně překvapily - je to rozumná volba poměr cena/výkon a spolehilvé jsou opravdu jako švýcarské hodinky. Podle mně ideální oblekovky (jsou překvapivě hodně tenké a vejdou se ideálně pod košily).
lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 U nás je prodává firma Herisson (paní Ježková) - a chovají se velmi slušně (jako chronomagovi mi dali při nákupu dokonce ještě slevu navíc :-) Dokáží osobně přijet a nabídnout i další modely, které nejsou na webu. A ceny rozhodně snesitelné. U téhle značky si myslím nákup v cizině není nutný. Kromě toho mě ty hodinky příjemně překvapily - je to rozumná volba poměr cena/výkon a spolehilvé jsou opravdu jako švýcarské hodinky. Podle mně ideální oblekovky (jsou překvapivě hodně tenké a vejdou se ideálně pod košily). Jsou to jedny z mála hodinek o kterých si myslím, že se vyplatí je koupit v cizině. Se slevou 15% v ČR vyjdou pořád o cca 15 tisíc dráž než přes chronomaster.co.uk (s dvouletou zárukou možná jen u nich, tzn. v Anglii). To nic nemění na tom, že paní Ježková neuvěřitelně rychle a ochotně odpovídá na maily. Oficiální cena těchto hodinek v ČR je okolo 42 tisíc korun.
frista Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Jsou to jedny z mála hodinek o kterých si myslím, že se vyplatí je koupit v cizině. Se slevou 15% v ČR vyjdou pořád o cca 15 tisíc dráž než přes chronomaster.co.uk (s dvouletou zárukou možná jen u nich, tzn. v Anglii). To nic nemění na tom, že paní Ježková neuvěřitelně rychle a ochotně odpovídá na maily. Oficiální cena těchto hodinek v ČR je okolo 42 tisíc korun. OK, jak myslíš. Já osobně tedy dávám přednost radši osobním kontaktům, než vysolit částku nad 300 GPP někde na webu a čekat co přijde, nebo kdo se v tom na poště pohrabe. Nějak na to nemám nervy. Kamarád si koupil v Londýně IWC, za měsíc se vysypal šroubek a po něm další a se zárukou běhal a mailoval dva měsíce a celou dobu vypadal, jak raněnej jelen (což chápu za ty prašule). Já jsem si oblíbil tyhle (a ty jsem v Čechá dostal pod cenu v Německu).Takže spokojenost. Upraveno 29. května 2009 uživatelem frista
Traveller Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Já problém s nákupem venku nemám. Pokud by byla cena v ČR podobná ceně v UK, není co řešit.
lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 OK, jak myslíš. Já osobně tedy dávám přednost radši osobním kontaktům, než vysolit částku nad 300 GPP někde na webu a čekat co přijde, nebo kdo se v tom na poště pohrabe. Nějak na to nemám nervy. Kamarád si koupil v Londýně IWC, za měsíc se vysypal šroubek a po něm další a se zárukou běhal a mailoval dva měsíce a celou dobu vypadal, jak raněnej jelen (což chápu za ty prašule). Já jsem si oblíbil tyhle (a ty jsem v Čechá dostal pod cenu v Německu).Takže spokojenost. Já mám zatím všechny hodinky z ČR. Ale spousta lidí tady si hodinky v cizině kupuje. Pokud se nemýlím, tak z chronomaster.co.uk si tady pár lidí kupovalo a vše bylo bez problémů. Když jde balík z Anglie, tak by se v něm na poště snad nikdo hrabat nemusel. Já o těch Eposech jednu chvíli hodně přemýšlel (a pořád mě to úplně nepustilo), takže jsem si ceny celkem zjišťoval. Ceny 21 tisíc a 35 tisíc (a to po slevě ze 42) mi přijdou natolik rozdílné, že kdybych se pro ty hodinky definitivně rozhodl, tak o tom rozdílu (a riziku s tím spojeným) budu velmi vážně uvažovat. Kdyby byl cenový rozdíl 5 tisíc, tak bych neváhal a kupoval v ČR, ani by nemusely stát stejně. Ale 21 vs. 35 tisíc mi prostě přijdou k zamyšlení. Kamarádovi se vůbec nedivím, já bych taky vypadal jak raněnej jelen, kdyby se mi začly rozpadat měsíc staré IWC.
Traveller Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 No tak to já bych řešil i rozdíl 21 a 25 tisíc. Při 35 tisících za tyto hodinky bych ani vteřinu neuvažoval o koupi v ČR. Já zatím kupoval pouze v cizině a rozhodně nelituji.
frista Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Já mám zatím všechny hodinky z ČR. Ale spousta lidí tady si hodinky v cizině kupuje. Pokud se nemýlím, tak z chronomaster.co.uk si tady pár lidí kupovalo a vše bylo bez problémů. Když jde balík z Anglie, tak by se v něm na poště snad nikdo hrabat nemusel. Já o těch Eposech jednu chvíli hodně přemýšlel (a pořád mě to úplně nepustilo), takže jsem si ceny celkem zjišťoval. Ceny 21 tisíc a 35 tisíc (a to po slevě ze 42) mi přijdou natolik rozdílné, že kdybych se pro ty hodinky definitivně rozhodl, tak o tom rozdílu (a riziku s tím spojeným) budu velmi vážně uvažovat. Kdyby byl cenový rozdíl 5 tisíc, tak bych neváhal a kupoval v ČR, ani by nemusely stát stejně. Ale 21 vs. 35 tisíc mi prostě přijdou k zamyšlení. Kamarádovi se vůbec nedivím, já bych taky vypadal jak raněnej jelen, kdyby se mi začly rozpadat měsíc staré IWC. ad IWC: No taky od toho dávali ruce pryč všichni (až jsem ho poslal za p. Městkem - a vyřešili to přes ně v továrně) - ale s pojištěním a vším ho to přišlo stejně na pár pořádnch kaček (i když to byl "záruční servis") ad Epos: Chápu, těch 15 tisíc je už docela dost (ještě jedny hodinky navíc :-) Otázkou je, jestli je i stejná specifikace toho modelu v UK. Nějak se mi to při těch globálních politikách nezdá (kór u takovéhle nižší třídy). To už je rozdíl kalibru. Upraveno 29. května 2009 uživatelem frista
lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 No tak to já bych řešil i rozdíl 21 a 25 tisíc. Při 35 tisících za tyto hodinky bych ani vteřinu neuvažoval o koupi v ČR. Já zatím kupoval pouze v cizině a rozhodně nelituji. Já bych to taky řešil, ale opačně než ty Kdyby kdekoliv v Evropě stály 21 a u Brože v Alfě (kde jsem na ně koukal) stály 25, tak je beru v Alfě. Ty peníze navíc by mi stály za (jak psal frista) osobní kontakt, to, že si je odneseš hned, že vidíš přesně to, co si kupuješ a taky pohodlnější řešení v případě problému v záruce (pokud by z Evropy nebyli se záručákem uplatnitelným v ČR).
Traveller Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 No já se živím jako nákupčí a 95% mých dodavatelů je v cizině, takže to možná beru trochu jinak. Osobní kontakt je důležitý faktor a jistě má něco do sebe, ale abych pravdu řekl, už si ani nepamatuji, kdy bych něco (podstatného) koupil v normálním obchodě...
lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 ad IWC: No taky od toho dávali ruce pryč všichni (až jsem ho poslal za p. Městkem - a vyřešili to přes ně v továrně) - ale s pojištěním a vším ho to přišlo stejně na pár pořádnch kaček (i když to byl "záruční servis") ad Epos: Chápu, těch 15 tisíc je už docela dost (ještě jedny hodinky navíc :-) Otázkou je, jestli je i stejná specifikace toho modelu v UK. Nějak se mi to při těch globálních politikách nezdá (kór u takovéhle nižší třídy). To už je rozdíl kalibru. Přesně tak, 15 tisíc jsou Hamilton Khaki Navy GMT kupované v Details navíc. A to je prostě velký rozdíl. A jo, fakt to byly stejné hodinky, měli jsem jiný ciferník, než jsem viděl u Brože. Světlé ciferníky na tyto hodinky dělá Epos 4 různé, co jsem tak viděl na vlastní oči a po webu. Když to trochu přeženu, tak když se ty z Anglie pokazí, tak si můžeš koupit ještě jedny nové a jsi skoro na ceně, kterou bys platil v ČR za jedny Možná to vypadá, že plameně obhajuji nákupy v cizině. Je to přesně naopak, u většiny hodinek bych to nedělal. Ale tady je % rozdíl tak ohromný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se