M.Janů Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Tak jsem se dočkal.. Vic nez rok jsem po nich pokukoval a jsou doma!! Jsem dnes poprve na podobnem foru, jestli mi nekdo povi nejaka fakta o techto hodinkach, budu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Janů Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 nikdo nic? Jacques Lemans tady na fóru nejsou etalonem mnoha členů, ale mně se líbí hodně. Dva z mých kamarádů je mají a jsou spokojeni a když jsem viděl vintážní mechanický chronografy, tak bylo na co koukat. Za mě tedy palec nahoru, jen to pouzdro bych chtěl asi tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Mají čísla na cif. luminiscenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Mají čísla na cif. luminiscenci? Podle všeho jak ručky, tak čísla jsou luminiscenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Rok jsi po nich pokukoval, nakonec jsi je koupil a ted od nas chces nejaka fakta?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Hodinky samotné jsou pěkné, nic moc se k nim dodat ani nedá. Cenná je určitě vodotěsnost 100m, to v dané kategorii není vůbec obvyklé. Hodinky Jacques Lemans byly moje první "švýcary" - koupil jsem si je někdy v r. 1996 a nosil dobrých skoro 10 let. fungovaly spolehlivě (resp. ETA 2824 v nich). Moji tehdejší radost z nich trochu zkalila skutečnost, že sama značka byla rakouská, i když hodinky byly samozřejmě swiss made. Vidím, že dnes už mají u firmy označení "Geneve" - z obchodních důvodů tedy přesídlili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Hodinky samotné jsou pěkné, nic moc se k nim dodat ani nedá. Cenná je určitě vodotěsnost 100m, to v dané kategorii není vůbec obvyklé. Hodinky Jacques Lemans byly moje první "švýcary" - koupil jsem si je někdy v r. 1996 a nosil dobrých skoro 10 let. fungovaly spolehlivě (resp. ETA 2824 v nich). Moji tehdejší radost z nich trochu zkalila skutečnost, že sama značka byla rakouská, i když hodinky byly samozřejmě swiss made. Vidím, že dnes už mají u firmy označení "Geneve" - z obchodních důvodů tedy přesídlili.... Geneve je tuším jen označení kolekce, hodinky z ní jsou swiss made a mají strojky ETA, ale firma nepřesídlila... Jinak gratulace k hodinkám! Pěkný, elegantní chronograf. Jen mě zaráží, že chceš fakta o nich, až po nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Janů Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ok,tak jsen abych uvedl na pravou miru: Pred rokem mi je mel privezt kamarad z usa a neakceptovali jeho kartu, takze nic a zklamani.Tuhle znacku uz jsem mel jedny z ceramic rady, (ty jsem vyhral v tombole) spokojenost a tak jsem patral jak v Lemans, tak i ve spouste ostatnich znacek, videl jsem stovky hodinek a tyhle jediny jsem nemohl vyhnat z hlavy. Doma je mam proto, ze uz me nemohla pritelkyne poslouchat a proste je objednala. Kazde forum ma svuj "kodex" a kazdy rozumi necemu jinemu, ja si proste vybral hodinky podle toho ze se mi libily, a ze na ne byla dobra cena - "sleva". Ted tu koukam jak resite co maji jake za strojek apod. Me by jen zajimalo, co je vevnitr atd., protoze se mi o nich nedari (ani nedarilo) nic zjistit. takze, jestli dokazi ti co zde o nich neco vedi napsat neco nekomu kdo tu netravi desitky hodin aby se spravne zeptal, budu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 takze, jestli dokazi ti co zde o nich neco vedi napsat neco nekomu kdo tu netravi desitky hodin aby se spravne zeptal, budu rad. Vevnitř je chronografický kalibr kalibr ETA 7750, vyráběný stejnojmenou firmou. Po zadání řetězce "calibre ETA 7750" do Googluo dostaneš milióny odkazů, kde se dozvíš opravdu co je libo. Geneve je tuším jen označení kolekce, hodinky z ní jsou swiss made a mají strojky ETA, ale firma nepřesídlila... Jinak gratulace k hodinkám! Pěkný, elegantní chronograf. Jen mě zaráží, že chceš fakta o nich, až po nákupu Označení Geneve v názvu nebo uvedené na ciferníku nebo dýnku hodinek je podle pravidel swiss made možné jen pro firmy, které mají sídlo ve stejnojmenném kantonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 "Geneve is Jacques Lemans prime line. Manufactured in Geneve/Switzerland, this classic elegant collection offers a vast choice of models." zdroj: oficiální stránky firmy Přes to jako sídlo mají uváděné Rakousko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 To M.Janů: ospravedlňujem (omlouvám) sa za nemiestne otázky: kde a za akú cenu ste ich kúpili, prosím? Na oficiálnej stránke JL som ich nenašiel (ako keby sa už nevyrábali). Každopádne gratulujem k mimoriadne pekným hodinkám - nech Vám k spokojnosti slúžia mnoho rokov...vedieť o nich tak skôr...Ďakujem, spozdravom, Pišta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Janů Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 kopil, tedy pritelkyne kkoupila tady http://www.amazon.com/dp/B001406WJI?smid=A...mp;linkCode=asn ,celkove naklady cca 22 000,- kč, stylem objednat u pocitace, postak donese. New X-Bob: čísla luminiscenci mají. A ještě 2 fotečky, real jse stejně jiný, ale minule bylo foto telefonem...tak aspon fotak. Kdyby se nekomu podarilo vystrachat PDF ktere k aktualnim modelum JL dava budu rad. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Zacatek je to jiste pekny, za sebe gratuluji. Jinak se reakcim nediv, tady je to samej fajnsmekr... (tim chci rict, ze se vetsina uzivatelu hodinkami zabyva jako konickem, takze je nezajima jen design, ale prave i to, co za strojek tika uvnitr) a jestli jsi spokojeny a hodlas zustat pri jednech hodinkach a zdravem rozumu, tak prchej odsud jako by ti slo o zivot. Jestli ne, nerikej, zes nedostal varovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 to M.Janů: Vďaka za odpoveď a podrobné info...perfektný - aspoň pre mňa - mimoriadne vydarený dizajn, značkový kaliber pôvodom z krajiny hodinárstvu zasľúbenej a myslím, že za skvelú cenu...Gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se