Přejít na obsah

!!! VICTORINOX Swiss ARMY Ambasador!!!


atuh

Doporučené příspěvky

Velmi by som si chcel konecne kupit poriadne Svajciarske natahovacie mechanicke hodinky a objavil som znacku VICTORINOX, viem ze su spickovy vyrobca nozov- jeden od nich mam a su bomba, ale nemate niekto skusenosti s ich hodinkami, alebo neviete prosim poradit, velmi sa mi ich hodinky pacia.

Rozmyslal som nad tymito:

http://www.hodinky.cz/victorinox-swiss-arm...ris-241190.html

 

Neviete tiez niekto aky strojcek je v nich? Pripadne neviete nejaku dobru znacku v podobnej cene, este niesom na 100% rozhodnuty??

post-7492-1243978571.jpg

Upraveno uživatelem atuh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nevies mi nejake odporucit- aspon vyrobcov? Praveze som pobehal uz kopec for a aj tu citam vsetko mozne, ale kazdy ma iny nazor... a je s toho zmetok... uz som aj rozmyslal nad zn prim - cz, take som mal kedysi po dedovi a boli fakt super, teda az kym som ich neutopil :-)

Nikdy by som nebol povedal ze na kupu hodiniek treba studovat a citat viacej ako pri kupe auta, ci bytu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UTS, Omega (Railmaster), Victorinox, Revue Thommen, Longines, Glycine, Stowa, Ball, Steinhart, Tourby Watches, Zeno, Panerai, Anonimo, Meister Singer, Eberhard, Archimede, Invicta, Jacques Etoile, Madison, LÜM-TEC, Alpina, Azimuth, D.Dornblüth und Sohn, Louis Erard, Sinn, TAG Heuer.

 

No, myslím, že by se možná ještě nějaká firma našla, ale tohle Ti postačí. Moje rada. Být Tebou, za 1000 EUR vezmu hodinky od firmy Meister Singer Scrypto Unitas. Kvalitou a zpracováním převyšují produkty jiných firem ve stejné ceně. A navíc jsou opravdu pěkný. Ty by Ti teda zaručeně vydržely na věky. Ciao!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...