Přejít na obsah

George Daniels


dknespl

Doporučené příspěvky

Super odkaz, to je u me celebrita. Clovek se od starych a zkusenych muze spoustu veci dozvedet, staci jen naslouchat, tihle lide jsou neuveritelne ochotni se o sve vzpominky a zkusenosti podelit. Ted nemam na mysli babky ve fronte u pokladny v Lidlu, ale lidi, kteri neco svym odhodlanim v zivote opravdu dokazali. Tvrdou praci, pokorou a odrikanim. Zni to jako strasna nuda a pro spoustu lidi to tak mozna i je, ale me to prijde neuveritelne vzrusujici. Tenhle clovek si muze rict, ze jeho zivot mel smysl. DIKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

A ještě jedna zpráva dneska - George Daniels a Roger Smith oznámili, že u příležitosti 35. výročí vynálezu koaxiálního kroku připravují společnou limitovanou sérii náramkových hodinek s původním strojkem dle návrhu GD, výrobu zajistí RS. Prototyp bude k vidění letost na jaře, hodinky by se měly prodávat během roku 2011. Zatím první a jediná serie (jinak to jsou všechno kusovky) - Millenium - byla na bázi Omega strojku. Toto bude tedy první a jediná série s vlastním anglickým strojkem. Já bych to šacoval někde kolem 40k GBP, (Rogerovy hodinky jsou tak od 30 do 50 kGBP, Danielsovy hodinky jsou mimo veškerá měřítka a nedají se vůbec koupit), ale to je jen můj soukromý odhad. Takže připravit prasátka. Nepíšou kam posílat objednávky a zálohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

No se říká, hodinky za cenu měsíčního platu, 4 a 1/2 mega, to by asi dali každej zvlášt, ne? 54 mega ročně, co to je...

 

Ale, abysme se trapně nebavili jen o ceně, jako u těch Primek. Myslím, že budou pěkný, ne? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Nojo, ale kdyby si pánové Bakala a Roman koupily tyhle hodinky, tak kdo by pak sponzoroval Elton? :D

 

Leda že by Elton odpověděl něčím exkluzivnějším! To by bylo něco ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přece jenom ještě k té ceně. Když Prescher (a to jsou pěkný hodinky), chce za ty katarský 550 000 SFr, a řada jinejch navoněnejch je taky za půl mega dolarů, tak toto je na druhou stranu za polovic. A tyto podle mne půjdou celkem stoprocentně nahoru. Zatím šel Daniels vždycky a to i u těch maloseriovejch Millenium na bázi Omega do pár let 2x, 3x a i vícekrát nahoru. Skoro bych řekl, že to je co se týče nových hodinek nejjistější investice vůbec. U toho Preschera třeba bych si nebyl vůbec jist.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Po dlouhé době původní interview s GD a RWS na puristech.

Starej pán je při síle, pořád jezdí ve veteránech a restauruje je a na stole má rozdělaný nový hodinky s remontoirem, ještě mimo té serie se Smithem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Nevej Daniels-Smith na Salon QP

Posted Image

 

Byl jsem tam, viděl jsem je, bohužel jsem nefotil. I ty dvoje za nima, ty pravý to je Space Traveler, též na obr. nahoře.

 

A pak jedny v British Museu.

 

post-3262-034877500 1290538532.jpg

 

To sem fotil já, je to přepálený,vím, lepší nemám. Během jednoho dne, čtyři Danielsové. Bohužel starýho pána jsem minul, byl tam den předtím, měl přijít i v pátek, ale měl toho už prý dost. Tak jenom mladej Smith. Povídal o tom novym koaxiálu z jednoho kusu. V těch novejch Danielsech už je použit.

 

Jinak Britsh Museum samo o sobě taky dobrý, nejen hodiny, ty taky dobrý, ale lepší mají v Greenwich na hvězdárně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...