Přejít na obsah

Citizen Nighthawk BJ7010-59E


Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Tabulku? Aku tabulku? A vies, na ktorych hodinkach to presne je?

Třeba Hamilton X-Wind mají na dýnku nějaké úhly, a s těma lunetama by ses určitě vyřádil do sytosti :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přidám svůj dárek od Ježíška sem, je to stejný model, liší se jen kaučukovým páskem, číslo modelu je tedy BJ7010-09E. Koupil jsem je na ebay od south-devon-watch-sales-ltd za necelých 160 E (přímý nákup, nikoliv aukce).

 

Líbilo se mi to logáro, na breitlingy nemám a kdybych na ně ty prachy měl, koupím si za ně nějaké decentní automaty, s logárem jsou sice Casio Edifice EF-527L levnější, ale na můj vkus velké a komplikované, takže mi z toho vyšly tyto Citizeny.

 

Oproti těm cibalkovým vypadají bezchybně, žádné škrábance, vteřinovka je na indexech, jen ta otočná luneta má asi trochu vůli, ale než jsem to tady četl, tak jsem si to neuvědomil.

 

Přidám pár fotek, omlouvám se za NEkvalitu, není to způsobeno foťákem, ale obsluhou.

 

post-719-1261938306.jpg

 

post-719-1261938435.jpg

 

post-719-1261938580.jpg

 

post-719-1261938850.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inac sa mi velmi pacia, tak tie chybicky krasy strpim :D A co sa tyka tej otocnej lunety na vypocty... je to uzasna vec. S tym sa da vypocitat takmer vsetko. Pre pilota vyborna vec. Aj ked uz niektori clenovia spominali, ze dnes uz v modernych lietadlach pocita za pilota v lietadle FMS a na zemi dispecing :D

Ale je to fajn :)

 

To že ti sekundovka nesedí je normální věc i u dražších hodinek. Vůli na logáru jsem nijak neregistroval. Co se týče potápek, tak luneta by měla jít více zlehka. Pod vodou jde pak tíž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co povies na tu sekundovku a otocnu lunetu... to je podla teba normalne? Myslim, ze na hodinkach za 13 000 by si mohli dat zalezat aspon natolko, ze sekundovka bude chodit presne na idexy a nie mimo.

 

Ty si dal za ne 13000 Kc ? To sa mi zda neako dost vela. Ja som svoje kupil za 200 USD nove v kamennom obchode. Tie skrabance by tam urcite nemali byt. Na mojich sekundova rucicka ide tiez trochu mimo. Je to otazka asi nahody, ze ktore sa podaria. S tym logaritmickym pravitkom nemam ziadny problem, ziadna vola. Za tie peniaze sa mi zdaju hodinky velmi kvalitne. Po roku nosenia na nich nevidim skoro ziadne stopy... a to ich pouzivam hlavne na spinavu pracu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...