Přejít na obsah

Operatori CZ


Doporučené příspěvky

No, je to dlouhý a už je to nějakej pátek, pokusím se to zestručnit, ale nejsem v tom úplně dobrej 😁

Dlouhodobě mi vadilo, že ty služby nejdou líp nakombinovat, např. tenkrát byl běžně neomezenej tarif s 1.5 GB dat, já měl 2 čísla, který data nevyužívaly vůbec, ty další 2 by naopak ten přebytek využily. Nebylo možný s tím hnout, což tady skvěle řeší ty sdílený data. Nicmeně, jsem konzerva, někdy mám pocit, že to až hraničí s autismem, akorát narozdíl od Rain mana nejsem v ničem geniální.... Jak říká Mr. Polreich, nejhorší na tý změně je, že je to potom jiný, takže tohle samo o sobě bych asi neřešil. 

Ale rozkřáp jsem si telefon, takže jsem celkem akutně potřeboval novej a zrovna se to trefilo do toho období, kdy jsem si ho mohl vzít se závazkem a slevou. Byl jsem na prodejně na pavláku, tam mi moc ochotnej pán pomohl vybrat, nebylo moc co, bo sony, přes to vlak nejel, nastavil mi služby líp než předtím a že telefon nemají skladem, že pošlou SMS až k nim dorazí. No, tejden nic, tak mi to nedalo a zašel jsem tam, jestli už? Ne, dáme vědět.  Další tejden nic, tak už jsem se spíš nasranej, než natěšenej zašel zeptat znova, jestli už a ne, že už nebudou.... Že by mi kurva dali vědět aspoň to? Tak tmobile linka, ano, omlováme se, už na pobočkách nebudou, pošleme na adresu. Ulevilo se mi, protože ten šrot, co jsem měl půjčenej byl rád,  že běžel. No ale, jdu ráno do práce, SMS, za cca hodinu budeme doručovat, tak hned volám tomu řidiči, že nejsem doma, ať si ušetří cestu a že mám pauzu na oběd, že bych dorazil, jestli by mohl taky. Ne, to jsem v Modřanech, ok, to nedám, jaká je další možnost? Můžu si pro něj přijet do Radonic... No, to taky nedám... Nemůžete mi ho hodit na pobočku tmobilu, já si tam pro něj dojdu? Ne. Firma PJ Expedis, v tý době výhradní dopravce tmobile nemá svoje místa, kde by to uložila a má pramálo ochoty se na něčem domluvit. Oni jsou profíci, co to dělají léta, mají svoje trasy a postupy,  který kvůli nejakýmu hejhulovi nebudou měnit. Ok, takže Tmobile, nešlo by to poslat poštou, tu stíhám po práci, ne, nešlo by, aby to hodili na pobočku,  ne, blbý bylo, že to byl jeden z posledních kusů, neli úplně poslední,  takže na pobočkách nebyly, tím to vlastně začalo.  Teď trochu odbočím, miluju českou poštu,  vůbec nepočítám, že by pálili zbytečně naftu nějakým doručováním, i když taky občas překvapí, ale mám celkem jistotu,  že večer po práci si pro to dojdu na pobočku a je dobře. No trvalo to už asi tři tejdny,  tak jsem vyměkl, vzal si den dovolený,  protože když vám profíci vezou balík, musíte tomu jít trochu naproti. Moc ochotná slečna na lince mě ubezpečila, že to tentokrát klapne, jako omluvu za ty útrapy přihodila další slevu, takže všechno zalitý sluncem.  V domluvenej den SMS,  budeme doručovat, pecka, klape to.... Telefon, jsem dole, super, už zase natěšenej běžím. Už mám krabici v ruce, jen podpis.... Kurva, co to, nějak mi to nejde, vydržte, zkusím restart, nepomohlo... Já už zase trochu vyděšeně a co teď? No, nemůžu Vám to dát.  Počkejte, počkejte,  zavoláme na tmobile, to se vyřeší, tam už mě snad znali jménem.  Ne pane,sory, musím do Modřan. Sebral mi krabici a jel do prdele. Připadal jsem si, jako když mě buchta 3 hodiny dráždí a těsně před koncem řekne že vlastně nemá náladu... Hotovo, konec, jděte do prdele buzeranti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@nettopejr My to řešili minulej tejden. Pěkně vychází sazkamobil (dobíjení bez tarifu), kde je za 80Kč měsíčně 500MB (je to moc/málo?) a budem zkoušet nejlevnější tarif od emtéčka (50Kč/750MB + 29Kč tarif), pak už jen nějakej kaktus a tak, ale tam maj pořád nějaký akce, musíš to hlídat a to se nám nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@nettopejr Já když to jednou za čas zreviduju, tak mi dycky vyjde nejlíp předplacená karta u Vodafone (kdy teda žena, se kterou děti komunikují přes GSM v drtivé většině případů, má též Vodafone). Mám u obou dětí nastaveno automatické dobíjení kreditu (200 Kč, míň mi to nejde) a jeden má nastaven balíček s daty za 99 Kč (1,2 GB dat, reálně teď ještě + 500 MB = 1,7 GB) a druhej starší balíček s daty za 199 (2,5 GB dat, reálně teď ještě + 2 GB dat = 4,5 GB dat). K oboum balíčkum jsou pak neomezené SMS do Vodafone. Ty balíčky lze různě nastavit (kombinace sms + data, volání + data...). Jsou na tenhle objem dat naučeni a podle toho se k tomu chovají. No ten mladší teď začal skoro každej den po konci vyučování mámě volat, že ještě nejde domu a jde ven s klukama tam a tam + ještě i zavolá, v kolik má jako bejt doma, takže bude nejspíš přehozen na balíček s daty + voláním za 139, kde namísto těch neomezených sms je neomezené volání do VF. Pro naše potřeby to zatim líp neumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se nakonec nejvíce osvědčila varianta zvlášť volání a zvlášť internet. Po většinu času jsem měl služební mobil, takže soukromý jsem potřeboval jen na příchozí hovory. Aktuálně mám SIM kartu s nulovým paušálem bez nutnosti minimální konuzumace (díky tomu, že od stejného operátora mám doma internet po optice). Platím, jen co provolám nebo proSMSkuji, což je obvykle max několik korun za měsíc (často vůbec nic). Mobil mám "hloupý", takže je velmi malý a vydrží týden na jedno nabití. K němu mám chytrý, ve kterém používám různé předplacenky, dle toho jaké jsou zrovna v akci, aktuálně tam mám předplacenku od O2 z akce Digimania (100 GB za 30 dní za 300 Kč, nevýhodou je absence roamingu), nicméně když jsem měl pracovní mobil s internetem, používal jsem wi-fi v soukromém mobilu přes hotspot z toho pracovního. Dobré jsou předplaceny pro Ukrajince - 15 GB + 50 minut volání + kredit 50 Kč za oficiálně 299 Kč, ale já ji koupil na Alza za 250 Kč (aktuálně ji mají za stejnou cenu na Mallu) a někteří malí prodejci ji mají i jen za 200 Kč. Vyplatí se tak ji po měsíci vyhodit a koupit novou, než dobíjet 299 kvůli prodloužení.

Výhledově uvažuji o Kaktusu, který za 300 Kč má 6 GB internetu (ovšem po vyčerpání dál běží rychlostí 2 Mbit) a 100 minut + 100 SMS.

Dnes vyšel článek o nejlevnějších tarifech hlavních operátorů - https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/levny-mobilni-tarif-o2-t-mobile-vodafone.A221013_120352_mobilni-operatori_LHR 

No, žádná sláva

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jsem v tom zase "ležel":

U Tescomobile mám právě SIM jen pro GSM a zkoušel jsem tam koukat právě na ty data, ale ten jejich "chatovací net" za 29 je úplně k ničemu (příjem zpráv snad OK, ale odeslat mi text přes Messenger ani nešel) a pak jen 0,5G za 199,- až 99,- (nějak jsem zatím nepochopil za kolik to vlastně ve výsledku bude).

Vodafon= tam je to asi výhodnější - za těch 99 je tam 1,2G

O2= 1G+50minut kamkoliv za 180,- ( u O2 mám teda ještě profidohodu s -28%, ale to tam napasovat nepůjde 🙂 )

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Odešel jsem v listopadu od Vodafonu po 15 letech, myslím si, že je to úplně jedno, kde jste, protože ta péče bude u všech velmi podobná. Když nic nepotřebujete, tak to běží, jakmile je však nějaký problém, tak je to na Chocholouška. V současné době T-Mobile, pokrytí na Praze 9 zatím horší než Vodafone. Máme 10 sim + 2x internet a jedna TV. Kdyby někdo chtěl vědět nabídku z retence při odchodu z Vodafonu, tak to doplním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...