Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Muzu doporucit MSI Wind U100, mam brandovany Mivvy L310 a nemuzu si stezovat. Kvalita je dobra, display dobre citelny na slunci, v novem biosu jde pretaktovat tlacitkem, pripadne podtaktovat, se sesticlankovou baterkou da i pres 6hodin v pohode, neslysitelny.... Jen nevim, jestli se da jeste sehnat novy. Myslim, ze uz maji novejsi radu.

Odesláno
Muzu doporucit MSI Wind U100, mam brandovany Mivvy L310 a nemuzu si stezovat. Kvalita je dobra, display dobre citelny na slunci, v novem biosu jde pretaktovat tlacitkem, pripadne podtaktovat, se sesticlankovou baterkou da i pres 6hodin v pohode, neslysitelny.... Jen nevim, jestli se da jeste sehnat novy. Myslim, ze uz maji novejsi radu.

Mivvy je docela dobry prenosny stroj, ale na hry to moc nebude... Max. tak Counterstrike ;)

Odesláno
Mivvy je docela dobry prenosny stroj, ale na hry to moc nebude... Max. tak Counterstrike ;)

By ses divil co na tom dokaze bezet ;) .

PS reagoval jsem na dotaz Adama99 ;) Berbatow ma vybrano a myslim, ze dobre. Taky po jednom Vaio pokukuju...

Odesláno
By ses divil co na tom dokaze bezet ;) .

PS reagoval jsem na dotaz Adama99 ;) Berbatow ma vybrano a myslim, ze dobre. Taky po jednom Vaio pokukuju...

Jasny, jen rikam, ze jsem na tom videl bezet CS. Je mozny ze se ten prcek nezda ;)

A Vaio taky schvaluju, sam jsem na nem nikdy nepracoval ale cetl jsem na ne docela chvalu......

Odesláno (upraveno)
Tak pokud už má Berbatow vybráno, poprosil bych taky o radu.

Kolegyně plánuje koupit něco dobře přenositelného (netbook), tak do 12.000,- Bude hlavně na netu, občas upraví fotky, pustí si hudbu, žádné hry.

Co by jste prosím doporučili? Na základě Hciqova odkazu jsem mrknul i na produkci VBI a docela mě zaujal model VBI Walk nebo VBI Tiny 320

Co na ně říkáte, případně prosím, doporučte něco. Díky!

No firmě VBI bych se pokud možno vyhnul, berou šasi od firmy Compal a pak si to domontovávají, což by nebyl takový problém, ale pokud vím, tak byly problémy s uplatňováním záruky. Záruka spočívala v jednom štítku s číslem notebooku na spodku, které se rychle ošoupalo, jinak notebook nenesl žádné identifikační znaky. 12 palců se mi zdá málo, pokud to bude používat často, tak by byla už lepší 13" nebo 14", což by byl asi ideál kompromis mezi přenositelností a velikostí. Navíc snesitelný notebook v téhle kategorii, rozměrově a cenově se hledá těžko, cenově jsi někde u netbooků a ty jsou zase moc malé-10". Toshiba,Fujitsu Amilo,Esprimo, být tvou koleginí, tak trošku přitlačím a koupím něco od výrobce se jméném, kde je menší riziko maléru se zárukami a kvalitou. Přece jen notebook nekupuje každý den. Btw bude to mít jako náhradu stolního PC?

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno

Má stolní PC, má notebook Vaio, tuším 15", ale na tahání po Praze, nebo na služebku je 2 až 3 kilová mašina prostě těžká. Takže je smířená s netbookem kolem toho kila.

Odesláno
Má stolní PC, má notebook Vaio, tuším 15", ale na tahání po Praze, nebo na služebku je 2 až 3 kilová mašina prostě těžká. Takže je smířená s netbookem kolem toho kila.

Pokud jen na služebku, tak jí vyber nějaký Asus Eee, HP mininote, atd... velikostí dipleje kolem 10" ať to není takové utrpení. Je důležitá výdrž (velká) na baterky?

Odesláno

Já jsem loni koupil DELL XPS M1530. 2,4 GHz, 2 GB RAM, 256 MB nesdílená grafika, 3 roky záruka. Z novějších her jsem zkoušel Assasin´s Creed a Zaklínače a funguje to bez problémů.

Celá sranda stála i s poštovným z Anglie 25 000.- (což je zhruba polovina toho, co stojí v ČR).

Odesláno
No firmě VBI bych se pokud možno vyhnul, berou šasi od firmy Compal a pak si to domontovávají, což by nebyl takový problém, ale pokud vím, tak byly problémy s uplatňováním záruky. Záruka spočívala v jednom štítku s číslem notebooku na spodku, které se rychle ošoupalo,

Mno... možná bych měl reagovat. Na světě je jen několik výrobců "šasí" pro noťasy, Compal, Asus (ASmobil), Quanta a Mitag, no a možná něco jinýho...nevím. Zrovna Compal dělá hlavně pro Dell a HP a to v jejich střední třídě, pro vostatní střed a výš. Vošoupanej štítek je pěkná pohádka ve stylu jedna bába povídala, to snad ani nemá cenu komentovat. VBI je Verified by Intel, kdo umí číst, tak si to najde. S jedním z těch co to sem tahaj se dlouhá léta znám a nakoupil jsem vod něj už hezkejch pár kil železa. No a s reklamací, pokud byla, fakt nebyl nikdy žádnej problém. Nikoho do ničeho nechci nutit, jen to dávám jako alternativu. Možná jsem úplně mimo, ale pořídit si už v minulým roce noťas v základu s GeForce 9650GT 10xxMB a s rozlišením 1680x10xx a vostatníma podobnejma srágorama, do 30 ti hadrů, byl fakt slušnej nášleh.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...