dknespl Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Njn, pokaždé, když jsem toto udělal, tak mi zbyla ta zeď A když jsem přihazoval, tak to vyletělo až do ... Tak nevím, dá se to vůbec? OT: Asi je to nečestné a nesportovní, ale pokud chceš něco opravdu vyhrát, tak je asi potřeba sniper. Má následující výhody - a) nepropásneš to, pokud ho necháš běžet, b ) dopředu si rozmyslíš kolik chceš dát, takže neuletíš a c) tím, že vsadíš až na poslední chvíli, zvyšuje se šance, že tě někdo nepřehodí. To je ale asi notoricky známé... Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 OT: Asi je to nečestné a nesportovní, ale pokud chceš něco opravdu vyhrát, tak je asi potřeba sniper. Má následující výhody - a) nepropásneš to, pokud ho necháš běžet, b ) dopředu si rozmyslíš kolik chceš dát, takže neuletíš a c) tím, že vsadíš až na poslední chvíli, zvyšuje se šance, že tě někdo nepřehodí. To je ale asi notoricky známé... Přesně tak, no naštěstí mám teď úvěr a malého sviště, takže musím pár let lumpárny s hodinkama odložit stranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Po čase zase jeden pěknej mariáš Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se