Zmrzlinar Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Khaki Field Automatic v oceli nově v zelené a modré https://www.hamiltonwatch.com/it-it/h70455140-khaki-field-auto.html
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Khaki Navy Scuba GMT, super hodinky na léto, uvidíme, za kolik budou u nás. Ocel, bronz, superluminovy, škoda jen toho dýnka. https://www.ablogtowatch.com/hands-on-debut-hamilton-khaki-navy-scuba-auto-gmt-43mm-watches/ https://monochrome-watches.com/hamilton-khaki-navy-scuba-auto-gmt-43mm-review-price/
Salamaster Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Novinka Hamilton Khaki Field Mechanical 38mm Zermatt-Exclusive Edition. Na první pohled zaujme krásným ice blue, frost-textured ciferníkem. Tato edice je speciální v tom, že je k dostání exkluzivně v butiku Zermatt. 38mm, Hamilton calibre H-50 s 80h rezervou, 50m WR https://monochrome-watches.com/hamilton-khaki-field-mechanical-38mm-zermatt-exclusive-frosted-dial-h89459940-introducing-price/ 2 1
Navros Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Ten ciferník je cool Škoda, že se tohle neprodává u nás.
Potkan Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Paradni! Kdybych nemel zadny jiny hodinky, dojel bych si pro ne a nosil je jako OWG. Navic zajet si na vylet do Zermattu je super.
Lukyn77 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) hmmm, tak to mě trošku mrzí, že s nimi nevylezli o rok dříve, po týdenním treku by to byl fajn suvenýr Upraveno 1. července uživatelem Lukyn77
Ondrej75 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července V 12. 3. 2025 v 7:19, Harwey napsal: obnovim toto stare vlakno Hamilton collab ako Limited Edition Boulton For 'Death Stranding 2' https://www.hodinkee.com/articles/intro-hamilton-death-stranding-2?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-031125&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Tohle není špatný nápad, mohl by to být kýč, ale myslím, že se jim celkem povedly 1
Jiří Sedlák Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Samý barvičky tady, když Hamilton umí tak nádhernou černou na ciferník.
Salamaster Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer Mechanical Chronograph v nové, modré barvě. Jedná se o věrnou reedici chronografů ze 70. let 20. století určené pro britské RAF (Royal Air Force). 40mm, 100m WR, calibre H-51-Si s 60h rezervou chodu https://monochrome-watches.com/hamilton-khaki-aviation-pilot-pioneer-mechanical-chronograph-40mm-blue-dial-review-price/ 3 1
STRKKT Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Nové Khaki Field, ruční nátah, rezerva chodu 80 hodin, včetně indikátoru. Průměr 40 mm, WR 50 m. 5
Ondrej71 Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) Dovolím si Tě opravit - mají WR 100. A i další parametry vypadají zajímavě, kromě jiného je strojek upraven tak, že nemůže dojít k přetažení korunky při nátahu, korunka se prostě točí dál i potom co je nataženo do plna, což je vidět na ukazeteli rezervy. https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h69509930-khaki-field-power-reserve-mechanical.html?srsltid=AfmBOopvuL2YKBo2eVoh8jOUREYwpr0S3-kyOvU0IJxJEEjIVTQgjrod Upraveno 1. října uživatelem Ondrej71
STRKKT Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) Díky za upřesnění, četl jsem to někde na netu a uváděli tam WR50. Jinak tu máme novinku Hamilton Khaki Field Call od Duty Black Ops 7 Special Edition, "limitka" 5000 ks. Datumku bych si odpustil, ale jinak se mi - alespoň na obrázku - líbí. Asi to bude tím detailem pod indexy, který rozbíjí plochu ciferníku. Průměr 38 mm, výška 10,9 mm, safír, uvnitř H-10, rezerva 80 hodin, WR100. Upraveno 1. října uživatelem STRKKT 1
simon.hades Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října V 1. 10. 2025 v 15:15, STRKKT napsal: Díky za upřesnění, četl jsem to někde na netu a uváděli tam WR50. Jinak tu máme novinku Hamilton Khaki Field Call od Duty Black Ops 7 Special Edition, "limitka" 5000 ks. Datumku bych si odpustil, ale jinak se mi - alespoň na obrázku - líbí. Asi to bude tím detailem pod indexy, který rozbíjí plochu ciferníku. Průměr 38 mm, výška 10,9 mm, safír, uvnitř H-10, rezerva 80 hodin, WR100. V čem se liší oproti klasickým khaki field automatům? Mně to přijde uplně stejný, kromě samozřejmě dýnka.
simon.hades Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října V 9. 9. 2025 v 10:18, STRKKT napsal: Nové Khaki Field, ruční nátah, rezerva chodu 80 hodin, včetně indikátoru. Průměr 40 mm, WR 50 m. Já si nemůžu pomoct, ale vůbec se mi to nelíbí. Menší korunka a menší indexy. A ta rezerva chodu naprosto rozbíjí celej ciferník, kde je absolutně přečárkováno. Naopak dole chybí minutové indexy kvuli swiss made. Hamilton se strašně rozjel s novýma modelama mi přijde, resp. jejich obměnama, ale ne vždy uplně šťastně.
gathis Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října před 11 hodinami, simon.hades napsal: Já si nemůžu pomoct, ale vůbec se mi to nelíbí. Menší korunka a menší indexy. A ta rezerva chodu naprosto rozbíjí celej ciferník, kde je absolutně přečárkováno. Naopak dole chybí minutové indexy kvuli swiss made. Hamilton se strašně rozjel s novýma modelama mi přijde, resp. jejich obměnama, ale ne vždy uplně šťastně. Mě se původní khaki field s manuálním nátahem hrozně líbily na fotkách, ale udělal jsem asi 3-4 pokusy, kdy jsem je dal v prodejně na ruku a celý mi to nějak "esteticky" nesedělo. Moc placatý (nízký) hodinky a přitom to vypouklé sklo (beru, že pro někoho je to naopak plus)... Ale přitom tool/field styl je mi blízký, takže nakonec jsem skončil u Expedition... tam už si vše sedlo... Ale zpět, těchto fieldů bych si ukazatel nátahu klidně odpustil (stejně bych je dotahoval každé ráno nebo večer jako denní rituál), ale zásadně mi tam vadila 50 metrů voděodolnost, to je teď vyřešený... V tom je to krok správným směrem... No a asi jim to přišlo málo, proto ten ukazatel.... Ale taky bych bral jen úpravu vodotěsnosti i původních
simon.hades Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Před hodinou, gathis napsal: Mě se původní khaki field s manuálním nátahem hrozně líbily na fotkách, ale udělal jsem asi 3-4 pokusy, kdy jsem je dal v prodejně na ruku a celý mi to nějak "esteticky" nesedělo. Moc placatý (nízký) hodinky a přitom to vypouklé sklo (beru, že pro někoho je to naopak plus)... Ale přitom tool/field styl je mi blízký, takže nakonec jsem skončil u Expedition... tam už si vše sedlo... Ale zpět, těchto fieldů bych si ukazatel nátahu klidně odpustil (stejně bych je dotahoval každé ráno nebo večer jako denní rituál), ale zásadně mi tam vadila 50 metrů voděodolnost, to je teď vyřešený... V tom je to krok správným směrem... No a asi jim to přišlo málo, proto ten ukazatel.... Ale taky bych bral jen úpravu vodotěsnosti i původních Já mám původní KFM s bílým ciferníkem. Voděodolnost je určitě problém, kdyby tam byla 100m, tak jsou to ultimátní outdoor mechanický hodinky, protože díky pískovanýmu pouzdru a safírovýmu sklíčku na nich neni nic vidět. To, že jsou tenký beru jako výhodu a dobře se díky tomu nosí po rukávem. S čím nejvíc bojuju, tak to jsou dlouhý nožky, protože bych je strašně rád nosil na klasickým dvoudílným řemínku, ale prostě to nejde a vypadá to nehezky.
gathis Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Před hodinou, simon.hades napsal: Já mám původní KFM s bílým ciferníkem. Voděodolnost je určitě problém, kdyby tam byla 100m, tak jsou to ultimátní outdoor mechanický hodinky, protože díky pískovanýmu pouzdru a safírovýmu sklíčku na nich neni nic vidět. To, že jsou tenký beru jako výhodu a dobře se díky tomu nosí po rukávem. S čím nejvíc bojuju, tak to jsou dlouhý nožky, protože bych je strašně rád nosil na klasickým dvoudílným řemínku, ale prostě to nejde a vypadá to nehezky. Jo, to je ono, ještě ty nožičky, tam jsem měl taky problém... Ale jinak za ty peníze mi to přijde jako super deal.... Proto mi zase trochu vrtaj hlavou tyhle s upravenou WR, ale asi to neudělám... Nechci asi dvoje Hamiltony, i když se mi obecně ten jejich styl líbí..
geometr Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince V 9. 9. 2025 v 10:18, STRKKT napsal: Nové Khaki Field, ruční nátah, rezerva chodu 80 hodin, včetně indikátoru. Průměr 40 mm, WR 50 m. Ty bílý na tahu (https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h69509110-khaki-field-power-reserve-mechanical.html) se mi líběj, budu se na ně muset jít podívat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se