Přejít na obsah

Koloběžky


Gilius

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám Káčko s 16/16. Jezdím ji každý den do práce. Obratná, lehká a když si dupnu i rychlá. Ženě jsem pořídil Mibo Mastra (viz pár postů výše se stařičkou tramvají). Káčko je srdeční záležitost. Víc nemám co dodat  :rolleyes: .

 

Nádherná.

Já ten hranatej tvar prostě žeru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to bude chtít užší řídítka a dětské páčky. I když se na stránkách výrobce píše, že ty brzdy Alhonga lze přizpůsobit dětem - asi záleží na délce prstů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Místní freestyle kolobka banda +- desetiletých dětí včetně naší ratolesti řádí na Decathloňáckých Oxelo za 23 stovek. Od začátku prázdnin, trochu dobitý dle očekávání ale kupodivu nula závad a problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tom4 a dr.bike díky! Byli jsme pro tu v Decathlonu za 23 stovek :-) Tu si tam shodou okolností vybral. Jeví se slušně za ty peníze, tak uvidíme. Okoukával jsem to v tom skateparku a tak nějak hodně podobně (provedením a bytelností, kvalitu komponent nevykoukám) tam vypadala většina strojů. A mimochodem, jsem si tam říkal, že by mě taky možná bavilo si tam zajezdit na kolobce. Tak jsem se ptal, jestli by to nevypadalo divně, kdyby tam jezdil mezi nima takovej fotr :-))) Dítě se tvářilo neutrálně, ale bylo by tam potřeba asi jít v jinou dobu a s partou jinýho věkovýho průměru, než když jsem tam byl s ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím kolobežkáře, před měsícem jsem si pořídil elektrokolo, jelikož po 8 letech bez cigarety jsem došel k váze 155kg při výšce 176cm. Kolo mě baví, ale trpí moje sedací část. Nevěřím pevnosti pedálů při delším stání na nich a tak jsem se začal zajímat o klasické koloběžky. Věřím, že koloběžka by byla dobrou alternativou ke střídání. Doporučíte mi nějakou koloběžku k mé váze, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...