African Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Po třech týdnech čas na muziku a ještě k tomu venku leje, tak proč to neroztočit 2
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října (upraveno) Volala mi paní od vody skrz facetime. Neprozřetelně jsem se jí zeptal jestli nechce schovat ty prázdný papírový "NAD" bedny. No musel sem s pravdou ven, a dostal sem čočku jak prase, "co je to zase za píčovinu", že mám někam schovat ty "zasraný kabely co tam všude čuměj" a že mám hrabat listí. Takže zejtra pojedu shánět jinou skříň, musím koupit delší kabely a celý to tady přeorganizovat. To je tejden .... nejdřív Turek, teď todle. *jo a Tidal ? .... celej den fungoval a teď to zamrzlo.... stejný jako včera. Co to jako je ? Upraveno 15. října uživatelem YPO 2
ragu Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Ty kabely jsou doufám japonský aspoň za dvacku. Jinak to hraje hůř.
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října (upraveno) Můj rádce Afri říkal, že by tohle mohlo stačit. Ale potřebuju dva. Budu to zatím prohazovat zleva doprava a opačně. *záruku si samozřejmě prodloužím Upraveno 15. října uživatelem YPO 1 1
African Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října 14 minutes ago, YPO said: Můj rádce Afri říkal, že by tohle mohlo stačit. Ale potřebuju dva. Budu to zatím prohazovat zleva doprava a opačně. *záruku si samozřejmě prodloužím To jsi mě špatně pochopil, říkal jsem Ansuz a né Aušus kamaráde... no ale budiž, když ten laciný Chord podložíš tím listím co jsi dnes shrabal... mohlo by to trochu hrát 1
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října To bych si musel vzít dvě noční za sebou a na to seru. Ty vůbec nevíš co v noci jezdí za monstra. By mě fakt zajímalo kolik se takovýhleho drátu za rok prodá.
African Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Just now, YPO said: To bych si musel vzít dvě noční za sebou a na to seru. Ty vůbec nevíš co v noci jezdí za monstra. By mě fakt zajímalo kolik se takovýhleho drátu za rok prodá. Myslím, že bohatě stačí když prodají 2 ks nějakému audio divochovi a celý rok je na výplaty
ragu Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října S tím divochem bych pak chtěl udělat slepý audio testy, jestli pozná rozdíl.
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října (upraveno) před 4 minutami, ragu napsal: S tím divochem bych pak chtěl udělat slepý audio testy, jestli pozná rozdíl. Je to tak, konec řetězce jsou uši. Já mám třeba levý ucho úplně v prdeli, protože mi do něj lítaj okýnkem mouchy. Nestačím to vyndávat. Upraveno 15. října uživatelem YPO
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Hotovo končím. Furt to nefunguje. Teď mi došlo, když sem kupoval to CD, tak jsem prodejci říkal, ať se na mě kvůli tomu nedívá skrz prsty. Von mi řekl: "úplně v pohodě, ty streamovací služby stojí poslední dobou za prd" To jsem netušil o čem mluví
zerrou Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října tidal stremujem niekolko rokov,denne cca 8 hodin,300 dní do roka a Eror mi nevypisalo ešte ani raz....tak,či chyba neni inde možno...
seaman Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Neviem ci Tidal este dava zmysel, ked Spotify ma losless.Mne viac vyhovuje aj prostredie Spotify, ale je dobre, ze su rozne sluzby a kazdy si vyberie, co komu vyhovuje. Konkurencne prostredie posuva kvalitu k lepsiemu, teda aspon by malo.
zerrou Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října rozdiel medzi losless a Hi-res je umerný kvalite reťazca...a vie byť velmi výrazný...
HPQ Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 25 minutami, zerrou napsal: rozdiel medzi losless a Hi-res je umerný kvalite reťazca...a vie byť velmi výrazný... Rozdíl mezi lossless a Hi-Res není úměrný kvalitě řetězce. Lossless je bezztrátovost a Hi-Res je vysoký rozlišení, to jsou dvě zcela odlišný a rozdílný věci. Hi-Res je taky bezztrátovej. Bezztrátovost a Hi-Res sou dvě různý části jednoho celku. 1
zerrou Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Před hodinou, HPQ napsal: Rozdíl mezi lossless a Hi-Res není úměrný kvalitě řetězce. Lossless je bezztrátovost a Hi-Res je vysoký rozlišení, to jsou dvě zcela odlišný a rozdílný věci. Hi-Res je taky bezztrátovej. Bezztrátovost a Hi-Res sou dvě různý části jednoho celku. obyčajny,myslim plastový prehravač s lacným DAC,nevalnými reproduktormi,dokáže rozlíšiť kvalitu medzi týmito dvomi formátmi? len sa pýtam. 1
Hasňa Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října To nejsou dva formáty. To jsou dva rozdílné parametry. Jak bylo řečeno, lossless je zároveň Hi-Res.
bluman Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října 1 hour ago, Hasňa said: lossless je zároveň Hi-Res. urcite? to sa mi nejak nezda.. Ja to chapem tak, ze Hi-Res urcuje parametre digitalizacie nahravky, teda frekvenciu a velkost (bitovu hlbku) samplovania, a stratove alebo bezstratove je nasledne kodovanie prenosu/streamu takejto digitalizovanej nahravky. Takze aj hi-res nahravka moze byt prenasana stratovo a low-res nahravka bezstratovo. Teda tot cisto teoreticky. Chapem, ze v praxi sa v konkretnom formate, ako napr. FLAC, spaja jedno s druhym, ze hi-res samplovanie je zaroven lossless kodovane.
YPO Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 6 hodinami, zerrou napsal: tidal stremujem niekolko rokov,denne cca 8 hodin,300 dní do roka a Eror mi nevypisalo ešte ani raz....tak,či chyba neni inde možno... Já sem si to celý vymyslel, protože nemám Tidal rád a potřeboval sem ho veřejně pomluvit. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se