Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO


Alina

Doporučené příspěvky

4/6 spravne, ty co zacinaly potichu sem nedal (neil, murray), nejak jsem si na to zvykl nez se to rozjelo, vsechno ostatni jsem mel hned. Posloucham pres studiovy monitory a externi zvukovku.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oni su tie nahravky naschval vybrane take trochu zaludnosti.. prevazuju stredy, nic z toho nema prebytok mikrodetailov alebo komplexnych zvukov.. proste zahuhnane retro, hiphop, coldplay.. vedel by som vybrat take, kde by to slo poznat jednoduchsie. plus co s tym urobi ten webovy player, to netusime.. mozno to je vsetko rovnake a tu len varime z vody :)

 

kazdopadne, je to dobry priklad toho, ze na 95% nahravok a 95% HW tohto sveta je tristokilova mp3 prebytok technologie.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemate nekdo zesilovac Devialet? Nejlepe D 200? Jakou mate zkusenost?

Premyslim o prodeji Luxman L-550A II a dacu od Luxmana a porizeni Devialetu. Ani nevim proc, jen tak pro zmenu. Zacal jsem znovu sbirat stare Pioneery, tak premyslim, jestli to k nim nechce neco s modernim vhledem.

Jinak s Luxmanem max. spokojenost.

Ja by som nemenil, pocul som to v BIS Audiu na Sonus Faber Amati tradition. Famozny zvuk plny energie, vyvazene vsetky 3 pasma, v podstate vsetko hralo s presnostou.

Pre porovnanie v Nisel audio a zostava Luxman L590AX v cistej triede A Wilson Audio Sabrina hral o level vyssie. Ten celkovy prejav a samozrejmost zvuku je neopisatelna. Urcite Luxman lepsia volba ako Devialet, Snad mozno by som uvazoval o T+A ked uz sa chces posunut niekam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...