prowler Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 Máme i jiný Focaly a ano to uprostřed není Focal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 Jak hrají SF v porovnání třeba s BW, nebo zkrátka, je to hodně navoněná bída, nebo naopak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 (edited) přemýšlím o tomto gramo THORENS TD 295 MK 4 https://theaudiophileman.com/td-295-mk-iv-thorens-review-turntable/ Docela mě překvapil popis té polouatomatiky, kdy se po dohrání desky vypne motor, ale ani se nezvedne přenoska a chápu, že je to jednodušší řešení, méně náchylné k poškození. Máte na to nějaký názor? Dlouhá léta jedu v NC470, ale říkal jsem si, že bych se rád trochu posunul. děkuju za případné názory, rady. To vypnutí a zvednutí raménka umí i ta NC470tka. Edited November 14, 2022 by ismit doplnění textu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZJ Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Nech si 470 a pokud to chceš posunout,tak lepší přenosku nebo phono ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 Něco na odlehčení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 V 16. 9. 2022 v 15:26, baracuda napsal: Ze své zkušenosti mohu říci, že AQ určitě ne. Jinak, už roky mám předchůdce těchto repro: https://www.audigo.cz/Reproduktory/Audioengine-A5-Wireless-bambus k naprosté spokojenosti....... Tak vyřešeno. Nakonec Audioengine HD6. Ta nižší cenová hladina neměla smysl. Na mé uši hrajou super. Asi bych projevil větší nadšení, ale dle mé bývalé přítelkyně jsem "emočně plochý" :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracuda Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 HD6 jsou ve všem ještě o kus lepší než A5, takže za mě určitě dobrá volba. Tak, ať slouží Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 Měli byste někdo prosím tip na rozumnnej streamer? Digitál optika i coax, slušný uživatelský rozhraní, streamovací audio služby. Nebude to integrovaný do žádný sofistikovaný domácí sítě. Kdyby to umělo načíst extrerní HDD zformátovanej pro mac, je to docela plus, ale není to podmínka (pokud to vůbec existuje, jak je z povahy dotazů vidno, o streamerech vím houbelec). D/A v tom nutně nepotřebuju, ale proč něco novýho nezkusit, hlavní jsou ty oba digitální výstupy. Utratit za to chci jen, co je nutný Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 Pokud to nutně musí být oba uvedené digitální výstupy a má to být za tašku hrušek, tak zkus mrknout třeba na https://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2154-yamaha-musiccast-np-s303/ https://www.audiophonics.fr/en/streamers/wiim-pro-audio-streamer-bit-perfect-wifi-airplay-2-dlna-chromecast-multiroom-bluetooth-51-24bit-192khz-p-17048.html https://www.audiophonics.fr/en/streamers/topping-m50-digital-network-player-file-reader-bluetooth-wifi-dlna-airplay-24bit-384khz-dsd256-black-p-16379.html https://www.audiophonics.fr/en/streamers/yamaha-musiccast-wxc-50-audio-streamer-es9006-wifi-airplay-dlna-bluetooth-24bit-192khz-dsd128-p-15754.html Pokud něco vysloveně bez DAC, tak lze levně postavit na bázi Raspberry Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 Díky, omrknu. Nevadí mi k tašce hrušek přidat tašku jablek, pokud by to mělo reálný benefity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 No a pak to má nějak solidně hrát, když to člověk nemůže pomalu ani najít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 (edited) Dobrej prales Ještě nějaký zvíře by to chtělo, ale to je pro hifi smrtelný. Když hlídám kočku, tak po té, co jsem u známého viděl potrhané mřížky a drápem propíchané membrány, schovávám sloupy do jiné místnosti. Edited December 4, 2022 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 V 4. 12. 2022 v 20:35, Jerryl napsal: Dobrej prales Ještě nějaký zvíře by to chtělo, ale to je pro hifi smrtelný. Když hlídám kočku, tak po té, co jsem u známého viděl potrhané mřížky a drápem propíchané membrány, schovávám sloupy do jiné místnosti. Jop zvířátka Máme doma bydlícího pejska, občas i kocoura, ale upřímně? Děti jsou stokrát horší Link to comment Share on other sites More sharing options...
vera8888 Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Dali Epicon 6+Naim Uniti Atom+Focal Bentley+Yamaha A4A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 V 8. 12. 2022 v 21:33, African napsal: Jop zvířátka Máme doma bydlícího pejska, občas i kocoura, ale upřímně? Děti jsou stokrát horší Dobrá poznámka. Jestli příjdou děti, tak zvažuji 2 možnosti. A) postavím ohrádku kolem Hi-Fi krámů nebo za B - ohrádku kolem dětí. Ale nejlepší se mi zdá kombinace A+B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Železo přežilo bez problémů, jenom na bedny jsem nasadil, a stále mám, krycí mřížky, protože vrchlíky membrán by asi bylo neodolatelné pokušení. A kalotu mám naštěstí ještě navíc obrácenou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Koupil jsem novou TV a jsem z toho paf, chtěl bych koupit nějaký "lepší" soundbar. Uměli by jste mi něco doporučit? Ideálně do 10K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Nie som sice odbornik, ale myslim si, ze v cene okolo 400 eur toho vela nebude (JBL?). Resp., znama kupovala Sonos, myslim Beam pred niekolkymi rokmi a vraj bola/je velmi spokojna. Neviem, osobne som to nepocul. Ja som pred 2 rokmi kupil k telke Sony HT ST 5000 vo vypredaji. Cakal som podla hodnoteni maly zazrak, ktory sa ale ani len zdialky neudial. No...zvykol som si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Před hodinou, shewcza napsal: Koupil jsem novou TV a jsem z toho paf, chtěl bych koupit nějaký "lepší" soundbar. Uměli by jste mi něco doporučit? Ideálně do 10K. https://avmania.zive.cz/nejlepsi-soundbary-a-ozvuceni-domu-bytu#part=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Díky kluci, čím déle v tom "ležím", tím více si začínám uvědomovat, že bude třeba přitlačit trochu na budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts