Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Tak zatial toto....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ovšem, to je neskonalá paráda. Uher býval vždy špička, bohužel už neexistuje... :(

Odesláno (upraveno)

Tato zostava Uher je skoro v NOSke, stara dobra klasika vo viac ako "20 kilovom prevedeni" Uher by Harman- parada, uzivam si .... Nerus mi kruhy :)

Upraveno uživatelem palmone1
Odesláno

fotogenicke. koncak chvalim - ked ma koncak stierace, MUSI hrat dobre :)

ale oni tie moderne katalogove interiery su ciste akusticke peklo. musis tam mat ukrutne dunivy bas, dozvuk jak v telocvicni a to sklo musis pocut aj keby si nechcel..

Odesláno

ale oni tie moderne katalogove interiery su ciste akusticke peklo. musis tam mat ukrutne dunivy bas, dozvuk jak v telocvicni a to sklo musis pocut aj keby si nechcel..

Odesláno (upraveno)

Je pravda, ze mi museli odniest plstene rolety, kvoli prerabke, citit to, ni ber na vedomie, ze upravene 3 sklo spolu s tou plstou nieje to peklo... prid pozriet a uvidis, resp. pocujes :)....

Odesláno

no ked je pred nim nejaky hrubsi textil tak to je ok. akusticky je jedno ci 5sklo alebo 3sklo - teda tymto reprakom aj tvojim usiam urcite :)

a teraz ked chces aby to hralo co najlepsie, vyskusaj z tohto co najviac:

- tie bedne si daj na kolieska a na pocuvanie ich vytiahni do priestoru, tak aspon 1.5m od zadnej steny, a nedavaj ich od seba dalej ako cca 3-3.5m. Teraz ich mas skutocne umiestnene nespravne. + mali by byt natocene tak, aby sa osi vyzarovania vyskovych reproduktorov pretinali zhruba v mieste kde mas hlavu (presne doladenie podla ucha)

- na podlahu pred tie bedne si kup kusovy koberec, najlepsie hruby a vlneny (ked sa ti tam nepaci alebo zena nedovoli, zrolujes a opries niekam za dvere)

- do rohov si kup v muzikeri basstrap alebo basscube (s tymi sa mozu decka hrat ked treba :)https://www.muziker.sk/alfacoustic-basstrap idealne aspon dve na seba v kazdom rohu. basstrapy ti mozem na skusku pozicat (ked si z BA) nech vies co to robi, ale zase 30e nie je killer cena

- predpoklad ze to napravo je presklena stena (okno), takze to uz mas vyriesene :)

- na pocuvanie nesed s hlavou nalepenou na zadnej stene (nevidim z fotiek co je za fotografom) a nebud od bedni dalej nez povedzme 4m

- na tie hektare sadrokartonu by sa hodili tapety (nemusia byt akusticke, len nech su trochu textilne/vlaknite). teda v idealnom pripade.

ak si z BA/okolia, rad pridem pozriet, ak robis dobru kavu - ked je zla kava tak uctujem konzultacie :)

Odesláno (upraveno)

Ok, skusime, Inac to nieje sadrokarton, ale sadrova omietka :) dik za typ...

no ked je pred nim nejaky hrubsi textil tak to je ok. akusticky je jedno ci 5sklo alebo 3sklo - teda tymto reprakom aj tvojim usiam urcite :)

a teraz ked chces aby to hralo co najlepsie, vyskusaj z tohto co najviac:

- tie bedne si daj na kolieska a na pocuvanie ich vytiahni do priestoru, tak aspon 1.5m od zadnej steny, a nedavaj ich od seba dalej ako cca 3-3.5m. Teraz ich mas skutocne umiestnene nespravne. + mali by byt natocene tak, aby sa osi vyzarovania vyskovych reproduktorov pretinali zhruba v mieste kde mas hlavu (presne doladenie podla ucha)

- na podlahu pred tie bedne si kup kusovy koberec, najlepsie hruby a vlneny (ked sa ti tam nepaci alebo zena nedovoli, zrolujes a opries niekam za dvere)

- do rohov si kup v muzikeri basstrap alebo basscube (s tymi sa mozu decka hrat ked treba :) ) https://www.muziker.sk/alfacoustic-basstrap idealne aspon dve na seba v kazdom rohu. basstrapy ti mozem na skusku pozicat (ked si z BA) nech vies co to robi, ale zase 30e nie je killer cena

- predpoklad ze to napravo je presklena stena (okno), takze to uz mas vyriesene :)

- na pocuvanie nesed s hlavou nalepenou na zadnej stene (nevidim z fotiek co je za fotografom) a nebud od bedni dalej nez povedzme 4m

- na tie hektare sadrokartonu by sa hodili tapety (nemusia byt akusticke, len nech su trochu textilne/vlaknite). teda v idealnom pripade.

ak si z BA/okolia, rad pridem pozriet, ak robis dobru kavu - ked je zla kava tak uctujem konzultacie :)

Odesláno

Ahoj, ibasso parada... prehrievanie zatial nezaznamenane, aj ked som to mal najprv na vrchu, manzelka to zatrhla... urobil som tam perforaracny otvory a funguje to ... nabytok : http://m.kika.com/sk/katalog/m/obyvacie-izby-kancelarie/kusovy-nabytok/tv-hi-fi-nabytok-2591/17319072/tv-stolik-indo/

Drz sa

iBasso DX80 je OK? Ten koncový zesik nemá nad sebou dost místa, snad se nebude přehřívat. Poradíš kde koupit ten nábytek?

Odesláno

Chlapi, budu řešit jednoduché ozvučení obýváku. (gramofon jsem zavrhl) Nejdřív jsem chtěl nějaký hifi systém onkyo, yamaha atd. ale paní domu rozhodla, že malá guzmička bude poslouchat DVD pohádky atd. takže budeme potřebovat i DVD přehrávač.

Včera mi tu Instant doporučoval M-audio BX studiové repro a láká mě to je teda vyzkoušet.

Upozorňuju, že jsem fakt na toto laik, bude mi fungovat tento set + klasický DVD přehrávač a Tv + multimediální centrum.

https://www.muziker.sk/m-audio-bx5-d2-speakers-m-track-mkii-set

Děkuji moc za rady a tipy.

Odesláno

Na noční už jsem zjistil, že převodník nepotřebuju, předpokládám, že v pohodě propojím Tv+DVD přehrávač a ty aktivní bedny. Jinak bude to totální křáp, nebo to aspoň trochu bude hrát?

Odesláno

Ty bedny mají symetrický xlr vstup. Tvoje tv s dvd na 99% nemají xlr výstup. Když už aktivni bedny, tak hledej takové, které mají klasický asymetrický vstup na tzv cinchové nebo rca kabely

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...