Jump to content

Recommended Posts

Posted

v lete se potis jako prase a to neprospiva kuzi. takze tah nebo guma. navic s kuzi nevlezes do vody. takze opet tah, teda naramek a guma. a pak podle nalady, co kterym hodinkam slusi.

asi neni potreba rikat, ale naramek je vzdy drazsi. vyplati se ho mit, prootze kdyz hodinky prodavas, lidi radi s naramkeme. lepe si to drzi cenu.

Posted
Může tady někdo stručně napsat výhody a nevýhody např. ocelového tahu, kůže, gumy atd? Nikde na fóru jsem podobné téma nenašel, díky :pope:

Ono se mozna staci trochu zamyslet...

Ale nic ve zlym... :cheers:

Posted
Ono se mozna staci trochu zamyslet...

Ale nic ve zlym... :cheers:

no treba nikdy jsem nemel kovovy tah takze nevim jestli to sedi presne na ruce jako guma/kuze ktera ma nekolik direk, tady se muzu zamyslet jak chci, ale chybi zkusenosti:-). a diky za kazdy postreh :-)

Posted (edited)
doporučuji tento článek:

<a href="http://www.chronomag.cz/clanek/2008-05-15/reminky-remeny-a-tahy-ii-kaucuk-guma.html" target="_blank">http

://www.chronomag.cz/clanek/2008-05-15/...ucuk-guma.html

</a>

http://www.chronomag.cz/clanek/2006-04-13/...m-nam-hodi.html

Dekuji, velmi zajimave, zvlaste trvanlivosti: kaučuk 3 roky, kůže půl roku, kov skoro neomezená. Za pouziti lehkych poctu vychazi po par letech nejlevneji kov :-).

Edited by Drexxy
Posted

Všecko kromě sportovních quarzek (NATO strap) nosím na kůži...

Příští týden se vypravím do Prahy do hen toho ateliéru a nechám si nějakou pořádnou kůži ušít, snad budou mít opici, kočku nebo veverku :)

Posted
Všecko kromě sportovních quarzek (NATO strap) nosím na kůži...

Příští týden se vypravím do Prahy do hen toho ateliéru a nechám si nějakou pořádnou kůži ušít, snad budou mít opici, kočku nebo veverku :)

jeste Vam tam chybi kuze lidska :angel:

Posted

Uvidíme co bude v nabídce :) Extravagance je občas potřeba :P

Posted

Jsa diverswatch prost, mám vše na kůži a tuto tradici zatím neměním

Posted

Všechny uvedené varianty střídám.

Každý materiál má své výhody a uplatnění.

Kromě toho, že v parném létě šetřím kůži (kožené řemeny), tak si tím dopřávám změnu vzhledu hodinek.

:smile_anim:

Posted
v lete se potis jako prase a to neprospiva kuzi. takze tah nebo guma. navic s kuzi nevlezes do vody. takze opet tah, teda naramek a guma. a pak podle nalady, co kterym hodinkam slusi.

asi neni potreba rikat, ale naramek je vzdy drazsi. vyplati se ho mit, prootze kdyz hodinky prodavas, lidi radi s naramkeme. lepe si to drzi cenu.

naprosty souhlas. Vidim to stejne.

Posted

ja nosil vzdycky ocel tah, ted mam na ruce kaucuk a nejsem uplne spokojenej, nedycha to tolik a v tomhle parnu co je ted se docela snadno zapari a musim hodinky umejt, coz se mi u kovu nestalo..

Posted

Všechno ocel, jednou jsem měl kaučuk a v létě to byla otrava. Hodinky na kůži jsem měl dva dny, takže nemohu sloužit. Byl bych jednoznačně pro ocel, na námitku "vždyť to v zimě studí" neslyším. Bydlím v horách, kde je dlouhá, moc dlouhá a tuhá zima, pod nulou třeba 18 a zima mi nebyla nikdy.

Posted

Neb jsem těla slabého (a ducha mdlého :D ), tak pokud není aspoň 10 nad nulou, tak mě hodinky s kovovým tahem opravdu studí, v zimě mám pak ruku celou prochladlou. Prostě ten kov nestačím prohřát a odvádí mi teplo z ruky. A tak v zimě řemen, v létě kov.

Posted
Neb jsem těla slabého (a ducha mdlého :D ), tak pokud není aspoň 10 nad nulou, tak mě hodinky s kovovým tahem opravdu studí, v zimě mám pak ruku celou prochladlou. Prostě ten kov nestačím prohřát a odvádí mi teplo z ruky. A tak v zimě řemen, v létě kov.

Vážně ?

Posted

Na zimu je nejlepší kůže, protože většinou na hodinkách nejlépe vypadá. Kovový tah je dobrý na léto, ale když je moc horko a hodinky mám na ruce celý den, tak mi trošku oteče ruka a hodinky škrtí. Guma se přizpůsobí lépe.

Posted
Vážně ?

Jestli jsi myslel tu prochladlou ruku, tak jo, mám malý krevní tlak a moje tělo si se zimou a studenýma hodinkama neumí moc poradit. A jestli jsi myslel ten mdlý rozum, tak ten taky :)

Posted

Ja preferuji kuzi a u nekterych modelu kov. Kvalitni remen z kuze se jen tak nepropoti, nesmrdi a je prijemny i v lete. No a kov, napriklad na Bondovkach je proste univerzalni a take prijemny - o zadnem studeni v zime teda nic nevim.

Neni pocitove nic horsiho na ruce nez je guma (pocitove pro me samozrejme) - proste citit kus gumy na chlupech na zapesti, blee a vizuelne musim rict ze ty hadrove pasky taky hodinkam moc nepridaj. Nato strapy jsou dobry na hodinky typu Traser, apod. ale jinak je to hnus za pár korun. Ale vim, ze tady maji radu priznivcu, tak nechci nikoho urazit, je to jen muj nazor.