vlasta66 Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 http://www.examiner.com/x-9538-SF-Mens-Lux...-Style-Examiner Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Karlos Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 No, už samotnou lebku na číselníku hodinek považuju na něco strašnýho, ovšem když je ještě z diamantů...
Guest Snow Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Příspěvek bezva, kdyby tady nebyl už potřetí. Zdá se, že tahle hrůza nás nějak upoutává, nevím jak si to vysvětlit, že by masochismus ?
Karlos Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 (edited) Neumím ani francouzsky, ani anglicky a je mi jedno, na počest čeho, nebo koho to vytvořili a stále si myslím, že jsou tyhle hodinky nenositelný neštěstí. Jen sběratelé se můžou radovat. EDIT: sběratelé ujetostí Edited July 18, 2009 by Karlos
Donuts Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 No oproti nekterym modelum Corum jsou tyhle BR celkem decentni.
festik Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 vysvetleni Pekne, kdyz uz clovek vi podstatu veci, tak hned jsou ty hodinky hezci V realu ve videu ty hodinky nevypadaji zase tak spatne
911 Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 ja myslim, ze ta prvni verze (ne kamoinkova) je i nositelna, pro vyznavace army stylu.
Dantechno Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 bál bych se s nimi na ruce usnout ... Modely co jsem mel moznost videt nazivo jsou docela velke , takze by se s nima usinalo blbe i bez lebky.....
911 Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Modely co jsem mel moznost videt nazivo jsou docela velke , takze by se s nima usinalo blbe i bez lebky..... zkus si je dat na ruku. ac to nevypada, i na hubenych rukou pusobi normalne, zadna obluda a prijeme se nosi.
Dantechno Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 zkus si je dat na ruku. ac to nevypada, i na hubenych rukou pusobi normalne, zadna obluda a prijeme se nosi. Je to mozne videl jsem je za vylohou - ale zdaly se mi dost mohutne..... Kousek od toho mista maji krasne Zenithy
Karki Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Bell & Ross je značka hodinek mych snu.Ale toto bych si urcite nevybral
Guest Snow Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Mně se z Bell&Rossu líbí leda tak zajímavě technicky vyrobený Hydromax. Hranaté modely bych na ruku nedal ani zadarmo.
dknespl Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Tak třeba sem. Není to sice můj šálek čaje, ale přijde mi to celkem vtipné Instrument BR 01-92 Radar
Dantechno Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Tak třeba sem. Není to sice můj šálek čaje, ale přijde mi to celkem vtipné Mas pravdu, jsou divne - uz jsem si jich take pred casem vsimnul.
Oris skeleton Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 http://www.examiner.com/x-9538-SF-Mens-Lux...-Style-Examiner Hnus velebnosti!!! jak vod vietkonga z tržiště....cetka pro nějaký potetovaný punkery...
Recommended Posts