Jump to content

Recommended Posts

Posted

Příspěvek bezva, kdyby tady nebyl už potřetí. Zdá se, že tahle hrůza nás nějak upoutává, nevím jak si to vysvětlit, že by masochismus ?

Posted (edited)

Neumím ani francouzsky, ani anglicky a je mi jedno, na počest čeho, nebo koho to vytvořili a stále si myslím, že jsou tyhle hodinky nenositelný neštěstí. Jen sběratelé se můžou radovat.

EDIT: sběratelé ujetostí :)

Edited by Karlos
Posted
vysvetleni

Pekne, kdyz uz clovek vi podstatu veci, tak hned jsou ty hodinky hezci :)

V realu ve videu ty hodinky nevypadaji zase tak spatne :worried_anim:

Posted
:thumbsdown_anim:

bál bych se s nimi na ruce usnout ...

Modely co jsem mel moznost videt nazivo jsou docela velke , takze by se s nima usinalo blbe i bez lebky.....

Posted
Modely co jsem mel moznost videt nazivo jsou docela velke , takze by se s nima usinalo blbe i bez lebky.....

zkus si je dat na ruku. ac to nevypada, i na hubenych rukou pusobi normalne, zadna obluda a prijeme se nosi.

Posted
zkus si je dat na ruku. ac to nevypada, i na hubenych rukou pusobi normalne, zadna obluda a prijeme se nosi.

Je to mozne videl jsem je za vylohou - ale zdaly se mi dost mohutne..... Kousek od toho mista maji krasne Zenithy :rolleyes:

Posted

Mně se z Bell&Rossu líbí leda tak zajímavě technicky vyrobený Hydromax. Hranaté modely :thumbsdown_anim: bych na ruku nedal ani zadarmo.

• 7 months later...
Posted

Tak třeba sem. Není to sice můj šálek čaje, ale přijde mi to celkem vtipné

RTEmagicC_10_0305_5-BR01-Radar-rubber.jpg.jpg

Instrument BR 01-92 Radar