Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Frostie - analogie k mému příjmení a přezdívka

 

Obrázky občas měním, byl tam sněhulák, poslední dobou cokoli spojené s firmou Casio, včetně pořízených nebo dříve držených hodinek a přístrojů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všude možně na internetu používám nick, který jsem vymyslel z nouze, když už byl obsazenej Petter. Souvisí to s mým křestním jménem a bylo to v době, kdy jsem sledoval rally a fandil Solbergovi.

V avataru mám kus auta VAZ 2103 neboli Lada 1500. Svoje první kilometry jsem najezdil s modelem 2107 a stal jsem se fanouškem značky. Nula trojka se mi z celé řady líbí nejvíc a kdybych měl někdy koule na to, koupit si veterána, asi bych začal s tímhle modelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

V obrázku mám svýho psa rhodézského ridgebacka, kterej si spokojeně leží s Fortis Flieger na tlapě (což asi není v tak malým formátu vůbec vidět). V podstatě jsem nikdy obrázek neměnil, jen prvních pár dnů jsem měl foto těch Fortisek samotných resp. jejich lumi. Původní ridgeback už není, pět let už je nový, Fortisky už taky nemám.    

 

Přezdívku mám s docela infantilním nádechem, protože Tomák jsem si říkal jako batole, kdy jsem neuměl vyslovit Tomáš. Nikde jinde takový nick nepoužívám a volit jej zde nebyl nějaký záměr, prostě jsem něco musel hned vybrat, abych rychle napsal nějaký dotaz, tuším, že oledně starých vlnkatých bondovek. Prvně mne napadlo jen mé křestní jméno, ale přišlo mi, že Tomášů a Tomů a podobných normálních variant mého jména je tu plno. A pak mne napadlo ono Tomak. Vzhledem k tomu, že by v tom nikdo nějakou dětskou zkomoleninu nehledal a že to znělo jako biková značka Tomac (což by ale nebikeři mohli vyslovovat s pro mne nelibozvučným "c" na konci), tak jsem ono Tomak bez delšího přemýšlení napsal a použil 😉    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jéé, normálně jsem se vrátil sedm, osm let zpátky ...  no a některé avatary zůstaly dodnes.

Jsem milovník velkých psů, takže všechno, jako APBT, Amstaff, Bandog, Dogo Canario, Dogo Argentino je moje velká srdcovka, mám tam tedy zástupce svého plemene. Miluju tyhle psy, jsou chytří, silní, mají velké srdce a jsou věrní až za hrob, to už se dneska o lidech dá říct ztěží, zkrátka jedna z mých srdcových záležitostí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...