zaja.j Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 ahoj lidi,mám problém s hodinkama zn.Certina, model DS First automatik. Oco jde-luneta na hodinkách se čas od času nedá otočit.Vždy trvá,než jí rozhejbu.Jen podotýkám,že jsem snima nikde netřísknul atd.Než je dám na reklamaci,tak bych alespon chtěl vědět co snima je.Mám je cca rok a půl. Nevíte co jim může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 (upraveno) Nejspis se ti tam dostal nejakej bordel , tipuju.... Edit: Vzhledem k tomu ze ji musis rozhybat a pak funguje.. Upraveno 19. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 to je možný jen nevím jak by se tam ten bordel dostal.Tam je mezera pul mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Spíš tam zatuhne mazivo a zalepí se styčné plochy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Já je mám ale jen rok a půl.Nedovedu si představit,že si koupim třeba Tagy za 2000 eur a stane se mě to samí.T o by mě jeblo po roce a půl nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Já se snima koupu,ale zlepšení nepozoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Ono to může dělat právě to, že se s nima koupeš. Jak tam vysychá voda, tak se tam usazuje z té vody povlak a jde to pak ztuha. Měl jsem to samý, když jsem si koupil Samuraje. Po pár měsících vždycky zatuhla a musela se rozhýbat. Tak jsem pod lunetu kápnul nepatrně teflonovýho maziva na kolo a je po problému, od tý doby se točí jako větrník Takže máš dvě možnosti - buď lunetu sundat, všechno očistit a pak namazat, nebo to udělat jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 skus ich umyt mydlovou vodou... mne sa toto stalo ked som polial hodinky pivom ... mydlova voda pomohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Některé lunety, používají k vytěsnění vůle a tužšímu chodu, gumový kroužek podobný těsnění víčka nebo jak se zde používá "dýnka" . Gumička časem zpuchří nebo vypadne z vodící drážky a způsobuje nepravidelný chod lunety. Záleží na kostrukci, pokud je máš v záruce určitě na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Díky,jdou na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se