Alf211 Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Mám prosbu jsem tu nový a nerad bych naletěl na nějaký padělek. Líbí se mi hodinky Accutron Gemini 26C03 ale chtěl bych slyšet radu od někoho kdo se vyzná. Jde kousek který je dovezený z USA prodávající tvrdí že jde o originál ale chtěl bych mít jistotu. Už jsem komunikoval z dovozcem a ten mi napsal že všechny modely Accutron od roku 2003 musí začínat číslicí 6 a ne 2 jako je tomu v tomto případě. Přidávám pár fotek tak doufám že to k něčemu bude ... Alf Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
little_w Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Viz zde, clanek o znaceni hodinek Bulova (Accutron je taky Bulova). Pokud: 1 Bulova zmenila system cislovani, jakoze to tak vypada, a zaroven 2 Tahle dekada se oznacuje jako "C" 3 Za tim "C" je osmicka - nevim, jestli to je 8 nebo B - tak by to mohl byt rok vyroby 2008. Zkusim to jeste nekde na netu najit.
Guest Snow Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Jestli Ti to za to stojí, spoj se s výrobcem. Jednou jsem si telefonoval s tuzemským dovozcem a dostal jsem divnou informaci. Pak to vzal do rukou jeden vážený člen fóra, vykomunikoval můj případ s výrobcem a bylo jasno. Český nevěděl nic, moje hodinky byly naprosto o.k.
little_w Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Tak jsem jeste nasel tohle. Je to info z roku 2002. V podstate tam pisou, ze kod hodinek, vyrobenych v USA, zacina pismenem (cili to puvodni cislovani dle dekady by melo platit). Hodinky, jejichz seriove cislo zacina cislem, jsou vyrobene ve Svycarsku. Zadna jina informace ze ser. cisla vycist nelze. Pro dalsi informace je smerodatne ctyrmistne cislo na dynku. To ale na fotce neni videt. Takze na prvni zbezny pohled to sedi, seriove cislo zacina cislem (1039...) a na hodinkach je napsano SWISS MADE, jestli vidim dobre. Jinak souhlas se Snowem, i kdyz jsem s Bulovou v minulosti komunikoval a nic moc to nebylo.
Recommended Posts