grga_pitic Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Pratele, potrebuji remen (solidni) k Hamilton Khaki Navy Regatta. Hodinky jsou masivni, tmave modry ciselnik, roztec 22 mm. mam tyhle hodinky rad jen me neskutecne stve ten origo gumovy remen pod kterym se mi desne ted v lete pari ruka. Nemam ted moc cas na hledani po netu, nebot stridave krmim a umyvam pokadeny zadek nasemu malemu takze vdecnost me strany za kazdy link ci nabidku. Diky Grga
David_B Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Jako materiál máš na mysli kůži? Já mám na svých Hamiltonech Khaki Navy GMT 22mm Di-Modell Jumbo, světle hnědý. Ten řemen je zkrátka super. Kuba ho má i v tmavě modré zde.
grga_pitic Posted July 24, 2009 Author Report Posted July 24, 2009 To vypada dobre - spojim se s Kubou a objednam. diky
Gilius Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Si je pověs na krk,když děláš takové činnosti..... Aspoň nedojdou k úhoně.......
Guest Snow Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Dej si tam kovový, možno objednat v servisu Hibernie, tel. číslo 266316854 nebo 602321242, eventuálně mail www.servis@hibernia.cz Lituji téměř každý den, že jsem je prodal. Na druhou stranu mě těší, že Ti dělají ještě pořád radost . Posílám obrázek pro představu, jak by na kovu vypadaly. Zdar a sílu.
Guest Snow Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 S kovovym to vazi tunu, Jumbo je dobra volba. Neváží, mám Hamiltony na kovu a je to příjemné. Ostatně mám všechny hodinky na oceli a nevadí mi to ani jedněch.
grga_pitic Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 (edited) Dej si tam kovový, možno objednat v servisu Hibernie, tel. číslo 266316854 nebo 602321242, eventuálně mail <a href="http://www.servis@hibernia.cz" target="_blank">www.servis@hibernia.cz </a> Lituji téměř každý den, že jsem je prodal. Na druhou stranu mě těší, že Ti dělají ještě pořád radost . Posílám obrázek pro představu, jak by na kovu vypadaly. Zdar a sílu. Divil bych se kdyby jsi s touhle pisnickou nevyrukoval, jen co se tady zmini regatty tak tady brecis jak litujes, zes je prodal Edited July 27, 2009 by grga_pitic
Guest Snow Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Divil bych se kdyby jsi s touhle pisnickou nevyrukoval, jen co se tady zmini regatty tak tady brecis jak litujes, zes je prodal Omlouvám se, už to nikdy neudělám . Edited July 29, 2009 by Snow
Recommended Posts