Baker Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 Druhy z leva visi krive Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Pokud by mel nekdo zajem, jsem schopny zajist tisk fotografii do velikosti 60x90cm na spickovy papir ILFORD a to ve vynikajici kvalite Klidne se ozvete pokud budete potrebovat vice informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 je to moc krasny :-) kde to tisknes? v nejakym "fotolabu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 kde to tisknes? v nejakym "fotolabu"? U sebe Mam v praci ILFORD STUDIO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Na kolik jedna vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Inspirován jedním váženým členem, jsem začal sbírat a rámovat originální dobové reklamy. Taky to vypadá moc hezky. Zatím mám nejvíc Rolex reklam, ale taky Omegy, Breitlingy, IWC. Třeba reklamy na moony jsou dokonalý tím, jak se v čase mění. Kdyby měl někdo podobnou sbírku, rád s ním něco vyměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Na kolik jedna vyjde? Ta nejvetsi 60x90 na papiru ilford pearl. 499 bez DPH takova stredni 60x40 nejakych 260 bez DPH da se domluvit i jiny rozmer a pro cleny CHRONO 10% sleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Inspirován jedním váženým členem, jsem začal sbírat a rámovat originální dobové reklamy. Taky to vypadá moc hezky. Zatím mám nejvíc Rolex reklam, ale taky Omegy, Breitlingy, IWC. Třeba reklamy na moony jsou dokonalý tím, jak se v čase mění. Kdyby měl někdo podobnou sbírku, rád s ním něco vyměním. Nemas nejake fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Nemas nejake fotky. Mam doma par desitek plakatku Rolex a Patek. Az se vratim ze studia v zahranici, muzu Ti je nascanovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Mam doma par desitek plakatku Rolex a Patek. Az se vratim ze studia v zahranici, muzu Ti je nascanovat. Po Rolexu skáču, kdyby Ti něco přebývalo... :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Nemas nejake fotky. Nemám, ale možná co přebývá nascanuju a nabídnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 (upraveno) Po Rolexu skáču, kdyby Ti něco přebývalo... :-P. OK. Na rande neco privezu Upraveno 17. prosince 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 (upraveno) niko: máš nějaké fotky jako brett? Nebo bych si musel dodat? Upraveno 17. prosince 2009 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Pavel23: Je mi lito, ale bohuzel nemam zatim zadne fotky hodinek k tisku. Vzhledem k tomu, ze je to velkoformatova foto-profitiskarna je nutne mit fotky ve velkem rozliseni. Ale jak jsem projizdel zdejsi galerii, je tady spousta fotografu a maji vynikajici fotky k tisku Asi nejlepsi je si fotky nafotit a pak vytisknout, je to proste original a doma ti bude vyset tvoje dilo a nebo nekoho s chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Vyber si jedny ake chces, ked sa vratim vo Stvrtok domov tak ich zvesim a nafotim na 4288 x 2848 pixels. (originalne malby su tusim priblizne 50 x 40 cm) Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se