Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Netýká se to sice hodinek ale starožitných stolních hodin ale třeba by mohl někdo poradit. Praskl skleněný poklop u hodin (rozměr orientačně 212 x 232, výška 410 mm, viz též příloha) a já už dlouho a marně hledám skláře který by uměl a byl ochotný vyfouknout náhradní. Kdybyste někdo věděl o skláři který by se tím byl ochotný zabývat tak prosím o kontakt. Dík za každou odpověď.

skleneny_poklop.pdf

Edited by prochaska
Posted

Hale jakákoliv sklárna, jenže musíš zaplatit formu, do který to pak fouknou. Pro jeden kus by asi stačila sádrová, jinak dřevěná.... to je jedna položka+matroš, no a pak každá hoďka foukače se zadákem je tak v průměru kolem sedmi litrů. Nechci dělat nikomu reklamu, ale hledej třeba v Lindavě. ;)

Posted
Hale jakákoliv sklárna, jenže musíš zaplatit formu, do který to pak fouknou. Pro jeden kus by asi stačila sádrová, jinak dřevěná.... to je jedna položka+matroš, no a pak každá hoďka foukače se zadákem je tak v průměru kolem sedmi litrů. Nechci dělat nikomu reklamu, ale hledej třeba v Lindavě. ;)

Jakákoliv právě ne, to už jsem zkoušel :-) Ty Lindavu zkusím prohledat, dík za tip.

Posted
Jakákoliv právě ne, to už jsem zkoušel :-) Ty Lindavu zkusím prohledat, dík za tip.

Kdyby nefungovala Lindava, zkus Nižbor. Svedou lecco a jsou stavění na kusové objednávky.