Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  gas napsal:
chce to střed, kolem Brna, všichni to máme stejně, někam daleko do čech nepojedu, to můžu rovnou na regionál do Prahy ...

Nezapomněl jsi na členy ze Západních Čech? Máme tady lidi z Varů, Plzně, atd.

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemuzu si nechat ujit piti piva ve stredu republiky a hlavne tu prilezitost setkat se osobne s nekym tak vyznamnym,jako je muz,ktery obohatil tohle forum za devet mesicu o 1668 kvalitnich prispevku,dale je Demagog profesionál-,odbornik na hodinky-,nejlepsi a nejrychlejsi ridic-,spisovatel-,dedic minimalne poloviny Beneluxu a vyslechnout si ,po par koralkach, jeho zivotni zkusenosti a moudra.....a fakt to myslim uprime :thumbsup_anim: na dukaz toho ,necham klacek doma----------------------domluvime se Dantechno,ja ,urcite si pijatiku nenecha ujit Utrejch- mozna dalsi a dorazime

Odesláno

Až se východočeská kohorta vrátí z rodinných idylek, tak se určitě taky domluvíme a přijedeme. No ale nějaká velká prča s náma teda není, uhrovitý asketičtí suchaři :(

Za mě osobně prosím termín někdy babí léto v září. Do konce prázdnin se neurvu

Odesláno
  Roman I. napsal:
Až se východočeská kohorta vrátí z rodinných idylek, tak se určitě taky domluvíme a přijedeme. No ale nějaká velká prča s náma teda není, uhrovitý asketičtí suchaři :(

Za mě osobně prosím termín někdy babí léto v září. Do konce prázdnin se neurvu

to je fakt. ste nudna parta. jelikoz my s lolohem taky, tak vas zase radi uvidime. sucharum zdar

Odesláno

Pokud to moje rodinná situace dovolí, přijedu rád. A v podstatě kamkoli. Rozhodně bych rád přespal a také pokud možno v nějakejch alespoň trochu civilizovanejch podmínkách... :)

Návštěvník Tada
Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Nemuzu si nechat ujit piti piva ve stredu republiky a hlavne tu prilezitost setkat se osobne s nekym tak vyznamnym,jako je muz,ktery obohatil tohle forum za devet mesicu o 1668 kvalitnich prispevku,dale je Demagog profesionál-,odbornik na hodinky-,nejlepsi a nejrychlejsi ridic-,spisovatel-,dedic minimalne poloviny Beneluxu a vyslechnout si ,po par koralkach, jeho zivotni zkusenosti a moudra.....a fakt to myslim uprime :thumbsup_anim: na dukaz toho ,necham klacek doma----------------------domluvime se Dantechno,ja ,urcite si pijatiku nenecha ujit Utrejch- mozna dalsi a dorazime

Abys pak nebyl zklamaný :whistling:

Odesláno

Hlavně ne kemp a hlavně ne Brno. Neznám horší dálnici než je D1 a nerad bych ji absolvoval celou :-) .

Okolo Jihlavy je to tak akorát daleko. Jaká je představa o termínu? Já bych nejraději konec října.

Odesláno
  Well napsal:
Hlavně ne kemp a hlavně ne Brno. Neznám horší dálnici než je D1 a nerad bych ji absolvoval celou :-) .

Okolo Jihlavy je to tak akorát daleko. Jaká je představa o termínu? Já bych nejraději konec října.

Nevim, jak ostatni, ale ja jsem to Brno myslel v nadsazce, i kdyz by to pro me bylo nejpohodlnejsi. Jakykoliv rozumny komprosim mi nevadi, pokud to nebude dal nez do Prahy (i ta by sla).

Odesláno

až se bude řešit konkrétní místo a termín, tak doporučuji SZ, bude tam velká koncentrace "majetku" a na interneru se pohybuje hodně vyčuraných zmetků ...

Odesláno
  gas napsal:
až se bude řešit konkrétní místo a termín, tak doporučuji SZ, bude tam velká koncentrace "majetku" a na interneru se pohybuje hodně vyčuraných zmetků ...

Myslis, ze je to tak vazny? Ja myslim, ze docela dobra pojistka je to, ze se spolu lidi z jednotlivych casti republiky znaji a moc neverim, ze by dorazil nekdo, koho jeste nikdo predtim nevidel.

Odesláno
  gas napsal:

udela se soupiska lidi. a kdo nebude mit vice jak 50 prispevku nesmi prijet :D

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:

Jasny, koukam ze uz jsi naladen na spravnou notu. :thumbsup_anim:

Odesláno
  gas napsal:
aby ses nedivil ...

hele ja uz davno nemam na hlavne ruzovy brejle, ale rozhodne by se to dalo ostetrit pokud by ses bal. celkem tve obavy i chapu, ale neni to neresitelny problem.

Odesláno (upraveno)

Já už kukri nemám, na posledním pražském srazu se zalíbila jednomu členu a je u něj. U nožů jsem snad ještě víc promiskuitní než u hodinek :-)

Můj největší kuchák teď je KaBar Heavy Bowie (už ten název napovídá...)

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...