roach Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ahoj, kde lze koupit novy kozeny tah k breitling navitimer 22mm? Nekde objednat nebo nekam zajit? Dekuji moc za radu
Baker Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Pro preklapeci sponu nebo s klasickou jazyckovou sponou ?
Senseeei Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 alebo si daj usit a sponu kup o prispevok vyssie
Viktor Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ahoj, kde lze koupit novy kozeny tah k breitling navitimer 22mm? Nekde objednat nebo nekam zajit? Dekuji moc za radu 1. Origo u Dušáka 2. Nechat si ušít nový na míru od člena fóra Simon 3. Hezký výběr řemenů na Breitle za dobrý ceny má německý prodejce Waccex - jsou podle specifikací Breitling pro běžný i překlápěcí spony
Baker Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Boba bych moc nedoporucil, za posledniho pul roku jsem mu vracel tri remeny z peti (vzdycky mely nejaky kaz)
roach Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Urcite preklapeci, taky me napadnul Dusak a nebo jsem premyslel jestli nekdo nezkousel napsat primo do Breitlingu a s jakou odezvou u nich treba.
Baker Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Podivej se jeste tady, se znackou RIOS mam ty nejlepsi zkusenosti.
roach Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Diky, ty vypadaji skutecne velmi kvalitne
roach Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Ptal jsem se u Dusaka a cenu me napsali: řemínek a sponu máme skladem,řem.stojí 4.015 Kč.,spona 4.632 Kč,celkem 8.647 Kč. Je to realna cena? Diky za odpoved 1. Origo u Dušáka 2. Nechat si ušít nový na míru od člena fóra Simon 3. Hezký výběr řemenů na Breitle za dobrý ceny má německý prodejce Waccex - jsou podle specifikací Breitling pro běžný i překlápěcí spony
Baker Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ptal jsem se u Dusaka a cenu me napsali: řemínek a sponu máme skladem,řem.stojí 4.015 Kč.,spona 4.632 Kč,celkem 8.647 Kč. Je to realna cena? Ano je, ceny originalnich remenu jsou nesmyslne a mnohdy ani neodpovidaji kvalite. Sponu mas ze stareho remenu, ne ?
roach Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Jo jo tu mam, tak je me jasny, ze znacku si clovek zaplati a material je v podstate totozny, ktery se da objednat na jinych servrech:-) Ano je, ceny originalnich remenu jsou nesmyslne a mnohdy ani neodpovidaji kvalite. Sponu mas ze stareho remenu, ne ?
mira1.1 Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ptal jsem se u Dusaka a cenu me napsali: řemínek a sponu máme skladem,řem.stojí 4.015 Kč.,spona 4.632 Kč,celkem 8.647 Kč. Je to realna cena? Diky za odpoved Ono se to na první pohled zdá hodně, ale po přepočtu na euro to odpovídá cenám v loňském oficiálním ceníku Breitlingu, který mám doma. Já bych se na tom nesnažil šetřit za každou cenu, originál je originál. Kožené řemeny od Breitlingu jsou kvalitní a vypadají dobře. Byla by škoda zkazit dojem z tak pěkných hodinek nějakým průměrným řemínkem.
Baker Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Kožené řemeny od Breitlingu jsou kvalitní a vypadají dobře. Byla by škoda zkazit dojem z tak pěkných hodinek nějakým průměrným řemínkem. No tom bych docela polemizoval, proslo mi rukama mraky remenu, jak orig. na Breilting, Panerai tak i od jinych dodavatelu a muzu rict, ze se kvalita mnohdy neda srovnat, originalni remeny dost prohravaji. Myslim, ze je tady vic lidi s podobnyma zkusenostma. Je asi otazka jak je kdo narocny a co za sve penize chce.
roach Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Slusny pan Sima koukam:-)) Mas zkusenosti? A jak dlouho treba trva vyroba takoveho pasku?
simon Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Slusny pan Sima koukam:-)) Mas zkusenosti? A jak dlouho treba trva vyroba takoveho pasku? Záleží na zadání a výběru materiálu nejlepší je se zastavit a vybrat si.. zkusenosti - doma mame 3 remeny od simona - jeden pritulka, dva ja - vsechny jsou uzasne a uzasne pohodlne...! a je tu stale moznost individualizace - vyber kuze, vyber stepovani, presne urceni rozmeru, polohy direk... a v neposledni rade za cenu originalniho jich nejspis poridis nekolik v lepsi kvalite... terminy - nevim, Spiderer by ti to rekl lepe a nebo simonovi napis tady na foru... Kibi díky za pochvalu naší práce
bandicoot Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 mira1.1., roach: Zatím jsem nenarazil na produkční řemen, který by byl lepší než custom od simona. Kritéria mám přitom přísná - jako milovník LV jsem na kvalitu provedení vč. stejnoměrnosti stehů dost ujetý a simon je špička jak v materiálu (tedy i odolnosti) tak ve zpracování.
Gilius Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ač kožené řemeny nesnáším,tak uznávám,že na některé hodinky prostě patří. A když už kůži,tak od Simona...... hele,to je celkem pěknej slogan......reklamní......
Recommended Posts