Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosím, dnes jsem zakoupil tyto hodinky - ORIENT Modern Styling ? CTD0T005B - http://www.orientwatchusa.com/watch.php?id=312

Nestály zas tolik, tak prosím o posouzení těchto hodinek, této cenové relace ( 5000Kč )

Neudělal jsem chybu ??

Děkuji. :suicide_anim:

Měl jsem několi let hodinky Festina co stály 11000Kč, ale daroval jsem je synovci a znovu jsem takovou částku nechtěl obětovat. Hlavně mám ale velikou tlapu a tyto Orienty mi přelezli přes zápěstí, jako jediné z 16 hodinek, které jsem dnes zkusil. :suicide_anim:

Nevím jak editovat, tak se omlouvám za další topic.

Posted

a proč bys měl udělat chybu??? Líbily se Ti,tak sis je koupil........nezapomeň,že 100 lidí,100 chutí.......vypadají slušně a Orient není zlej.

S tou Festinou.....ono se zdá,že je u nás předražená,ale porovnáš-li ceny s ebayem,tak se to zas až tak neliší......a Festina je rozhodně slušná firma,dělá slušné hodinky.......

Posted

Děkuji. :thumbsup_anim: Jsem rád za každý kladný názor, ale musel jsem opravdu koukat na to jestli mi budou a je fakt, že se mi líbí dost. Díky. :-)

Posted

Tak v této cenové relaci neudělá s orientem chybu nikdo, rozhodně lepší firma než festina, ale je to jenom můj názor, každý fandíme něčemu jinému.

• 2 weeks later...
Posted

Jednoznačně se přikláním k názoru kolegy Lukyho, že jsou Orienty lepší než Festiny, mimochodem, humbuk okolo této firmy mi už začíná lést krkem. Jediné co by mi vadilo je WR50, zásadně si nekupuji hodinky, kde je voděodlnost menší než 100m.

Posted
Nevypadají špatně. Akorát bych tam chtěl safír.

Potrebujes nahnat 50 prispevku nebo co ma tech tvych patnact behem 20 minut bejt? Kdyby aspon k necemu byly. Ale 90% je typu: Hezky hodinky. :thumbsdown_anim: