New Milis Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Chtěl bych svým Autáviím pořídit nerezovej náramek. Ale jakej a kde? Original asi neseženu, a jestli jo, tak za nekřesťanskej peniz...
dknespl Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 A co pletenej? http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...25787&rid=0 Blbý?
Kalifx Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Podle mě jim bez debaty nejvíc sluší tento typ: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Na netu je ho (téměř stejnej neoriginál) možný najít. Až budu mít chvilku, pokusím se najít kde jsem ho viděl... Zdroj/source: heuerautavia.com
ricous Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Doporučuji kontaktovat Štěpína - já chtěl kdysi originál tah na Silverstone a on mi sehnal něco na Ebay. Nevzpomenu si už na značku (logo myslím trojúhelník v kolečku), ale bylo to Swiss Made a ta firma i dělala původní tahy na Heuerky. Takže jde prakticky o totožný náramek, jen s jiným logem. Jo a cena byla přijatelná kolem 4k. Edited August 1, 2009 by ricous
l3stat Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 no když vydržíš tak ti seženu výrobce i číslo náramku je stejný vzhledově ale má pouze jiné zakončení u pouzdra ptal sem se i originály ale ty už nové nejsou
zdr Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Nejake info tiez cakam ci sa nieco take da kupit neoriginalne.
Stepino Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 s originalem je problem, je jich malo a kdyz najdes tak vetsinou nekompletni - chybi prave koncove clanky. pokud chces ten co se opravdu daval na autavie tak jeste hledej ten co se daval na Heuer / TAG Heuer 1000 pak se musi jen sehant jine koncove dilky To co zminuje Ricous je vyrobce Novavit S.A. (NSA) prvovyrobce a dodavatel tahu pro Heuer, Breitling, Rado, atp... ovsem pro autavie se tento vyrobce nepouzival, neznamena ze ho nemuzes pouzit. mam doma original 20 mm NSA tah a vypada takhle: http://cgi.ebay.com/Silverstone-link-steel...4634.m351.l1262 od tohodle cloveka jsem to i kupoval pred rokem a kus.
Kalifx Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Chtěl bych oživit tohle vlákno. Jak jsem psal, že na netu je níže vyobrazený tah možný najít, tak od tý doby jsem ho už nikde nenašel. Tímto se vás tedy ptám - nenarazili jste někde při svých toulkách na tento typ tahu? Nejde mně samozřejmě o originál - prostě nějakej výrobce kterej dělá stejnej nebo velmi podobnej typ. Šíře 20 mm u stěžejek. Díky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kupa54 Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Ahoj, zkusil jsem oblíbený Watchadoo, jenže mám lesklou variantu, takže to je takové blýskavé. Pobavil mě kamarád, který zahlédl hodinky letmo na ruce a hned, jestli jsem si koupil "B". Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kupa54 Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Tak ještě na ruce Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kalifx Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Ahoj, zkusil jsem oblíbený Watchadoo, jenže mám lesklou variantu, takže to je takové blýskavé. Pobavil mě kamarád, který zahlédl hodinky letmo na ruce a hned, jestli jsem si koupil "B". Jo, jo... ten je moc pěknej a jestli neseženu ten co jsem původně chtěl, tak ho koupím...
Recommended Posts