Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosím Vás,napíšte mi,aký máte názor k tématu:Hodinky na pravej ruke.Všimol som si,že hlavne ženy dávajú prednosť noseniu hodiniek na pravej ruke,aj keď nie sú ľaváčky.Dík

Posted
Prosím Vás,napíšte mi,aký máte názor k tématu:Hodinky na pravej ruke.Všimol som si,že hlavne ženy dávajú prednosť noseniu hodiniek na pravej ruke,aj keď nie sú ľaváčky.Dík

A to jeste nektere damy nosi hodinky pres obleceni...a to vypada opravdu hezky.

Posted

Ja je take nosim na prave ruce. I kdyz jsem pravak. Uz to tak nosim od jakziva. Na prave je nosi i muj bratr, takze mozna je to dedicne :thumbsup_anim:

Jednou jsem si je dal na levou a hned jsem na motorce boural. Takze ted uz je to i povercivost.

Posted

V dětstství jsem si automaticky nasadil hodinka na pravou ruku, přišlo mi to tak přirozené (jsem pravák) . Vzápětí jsem byl "normalizován" a hodinky byly násilně přesunuty na levou ruku. Nikdy jsme nepochopil,proč praváci mají nosit hodinky na levé ruce (že by proto, že se předpokládá, že na levé ruce, jakoby na té méně dominantní, hrozí hodinkám menší nebezpečí újmy?). Po nějaké době se mi na té levé ruce začal objevovat kontaktní ekzém (reakce na kov, ze kterého pouzdro bylo, asi chróm), tak jsem je přestěhoval na pravou, tentokrát to rodičovstvo akceptovalo. Ekzém se po čase objevil i vpravo, hodiny defenestrovány, ale ty další vpravo již zůstaly.

Takže já je nosím vpravo dodnes. :D

Posted

Hodinky je dobré nosit na druhé ruce než té, která se strká do záchodu. :D

Posted
Hodinky je dobré nosit na druhé ruce než té, která se strká do záchodu. :D

To ale plati jen pro instalatery a jejich Panerai :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Posted
To ale plati jen pro instalatery a jejich Panerai :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

"Tool watch" jako Panerai musi pobyt v zachode zvladnout bez ztraty kyticky. Koneckoncu by to mohl nejaky mistni panerista vyzkouset :thumbsup_anim:

Posted
"Tool watch" jako Panerai musi pobyt v zachode zvladnout bez ztraty kyticky. Koneckoncu by to mohl nejaky mistni panerista vyzkouset :thumbsup_anim:

:thumbsup_anim: A kam myslíte, že je odkládáme na noc? :goof: Do hajzlu s nimi. :D

Posted

Ďakujem za príspevky,ktoré ste mi dnes napísali.Na tomto portále som prihlásený len od včera.K tejto téme dodám,že mne sa páči,keď ženy zvolia pre nosenie hodiniek oproti tradícii pravú ruku.Zo známych osobností k tejto skupine patrí Iveta Bartošová.Už v mládežnických časopisoch v 80tych r.bola odfotená s hodinkami na pravej ruke.Tiež som si všimol vo svojom okolí,že ženám sa jednoduchšie zapínajú retiazky na ľavú ruku,a pre hodinky ostáva voľná práve pravá ruka.Prajem všetkým návštevníkom diskusie pekný deň

Posted
Ďakujem za príspevky,ktoré ste mi dnes napísali.Na tomto portále som prihlásený len od včera.K tejto téme dodám,že mne sa páči,keď ženy zvolia pre nosenie hodiniek oproti tradícii pravú ruku.Zo známych osobností k tejto skupine patrí Iveta Bartošová.Už v mládežnických časopisoch v 80tych r.bola odfotená s hodinkami na pravej ruke.Tiež som si všimol vo svojom okolí,že ženám sa jednoduchšie zapínajú retiazky na ľavú ruku,a pre hodinky ostáva voľná práve pravá ruka.Prajem všetkým návštevníkom diskusie pekný deň

somarina..

nosim na lavej ruke..furt, a iveta bartosova nie je prave moj vzor. :crying_anim02:

a tie fotky mohli byt aj zrkadlovo otocene, co ty vies? :thumbsup_anim:

Posted

Na pravé ruce mám jedině ruské hodinky, jen když piju vodku a dívám se na Svéráz národního lovu nebo Svérázný rybolov :)

Posted

Kdyz sem ted mel cca tyden leve zapesti v neschopnosti, mel sem hodinky na prave ruce. Prvni pocit byl dost divny, nezvykly, pak to preslo, ale porad mi to vadilo. A po presunu zpet na levou - uleva :]

Posted

Některé hodinky nosím na levé a některé mi víc sedí na pravé. :smile_anim: Nicméně, jak beru do ruky nějaké nářadí, jdou všechny na levou. Naštěstí beru do ruky cokoli jen vyjímečně. :angel: