Karlos Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Už snad každý dávno ví, že se vyrábějí více či méně zdařilé kopie a repliky hodinek snad všech značek. Ale přiznám se, že mě překvapilo, že v nabídce jsou například i Samuraje, nebo Monstra. Doufal jsem, že takovéhle hodinky nikdo kopírovat nebude. Bohužel, kopíruje. No a tak bych rád věděl jak takové hodinky vlastně vypadají, prostě proto, abych byl chytřejší a dokázal je rozeznat. Chci se proto zeptat, jestli někdo někdy viděl jak ve skutečnosti vypadá nějaký fake Seiko divers hodinek, nebo jestli někdo někde nenarazil na nějaký jejich obrázek? A nabízí se i horší myšlenka - co když někdo z nás takové hodinky nevědomky má? Je to možné?
Jarett Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Zatraceně to je moc .... nestraš nás takhle na noc.
Filipes Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 no nejspíš jsi je zahlídl v seznamu na nějakým fejk webu - oni tam vypíšou všechny značky, ale žádnej strach - v reálu to nikdo nedělá, je to jenom hozená návnada
Karlos Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 Moc tu návnadu nechápu. Co když si je pak někdo objedná?
Filipes Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 tak nepřijde nic anebo třeba tohle ..ale chtělo by to vyzkoušet objednat Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Luky Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 No tak s replikami diversek jsem se ještě naštěstí nesetkal, ale s replikami Seiko 5 bohužel ano, kvalitu netřeba popisovat.
ls8ls8 Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Fakt se nekomu vyplati fejkovat Seiko? Ze se fejkuji drazsi hodinky je jasne, ale za kolik museji prodavat falesna Seika, aby se jim to vyplatilo?
cody Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Fakt se nekomu vyplati fejkovat Seiko? Ze se fejkuji drazsi hodinky je jasne, ale za kolik museji prodavat falesna Seika, aby se jim to vyplatilo? Vyplati se fejkovat i levnejsi veci. Treba tricka a dziny. Prodejni ceny originalu byvaji o dost drazsi vetsinou kvuli vyvoji a povinosti platit vsechny zamestnance atd. Zrovna Seiko Citizen Casio jsou znacky ktere zna temer kazry. Jako druhou stranu barikady zase lide vetsinou znaji trio Rolex Breitling Omega. Proc neparazitovat na vsech:-( Edited August 5, 2009 by cody
petpel Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Už snad každý dávno ví, že se vyrábějí více či méně zdařilé kopie a repliky hodinek snad všech značek. Ale přiznám se, že mě překvapilo, že v nabídce jsou například i Samuraje, nebo Monstra. Doufal jsem, že takovéhle hodinky nikdo kopírovat nebude. Bohužel, kopíruje. No a tak bych rád věděl jak takové hodinky vlastně vypadají, prostě proto, abych byl chytřejší a dokázal je rozeznat. Chci se proto zeptat, jestli někdo někdy viděl jak ve skutečnosti vypadá nějaký fake Seiko divers hodinek, nebo jestli někdo někde nenarazil na nějaký jejich obrázek? A nabízí se i horší myšlenka - co když někdo z nás takové hodinky nevědomky má? Je to možné? Tady je obrázek těch rádoby MonsterSeiko
klaucz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 No tak s replikami diversek jsem se ještě naštěstí nesetkal, ale s replikami Seiko 5 bohužel ano, kvalitu netřeba popisovat. Deej sem prosím fotku. Rád bych se na ně podíval. Zatím totiž všechna vlákna s tímto tématem končila - jedna bába povídala.
klaucz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Tady je obrázek těch rádoby MonsterSeiko tenhle odkaz se už tady probíral a zrovna u monster je tolik modifikací, že usuzovat na fake dle jiné barvy datumu je dost nevěrohodné. Když budu dělat fake tak snad rozeznám bílou od černé.
Gorg Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Tady je obrázek těch rádoby MonsterSeiko Rekl bych, ze na fotkach na tuty zadnejk fejk monster nejni. Ale jde o original.
1Lachtan Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Rekl bych, ze na fotkach na tuty zadnejk fejk monster nejni. Ale jde o original. Zrovna ta luneta na obrázku vlevo mi příjde poněkud podezřelá...
Karlos Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 A o to mi právě šlo, jestli existují fejky, tak je vidět a mít možnost to porovnat. Chtělo by to ale lepší fotky. Pokud jsou ty monstra vlevo falešný, tak je to hodně povedený padělek a myslím, že už skoro není možné poznat padělek od originálu. Já osobně si myslím, že ty vlevo falešné být mohou, nějaké rozdíly "naprvnípohled" tam jsou - třeba ten velkej svítící bobek nahoře na lunetě, vpravo (i jak se dívám na monstra na ebay) je mnohem menší. - na lunetě za číslicí 15 je velká mezera a pak teprve ty dvě minutové tečky. Vpravo taková mezera není. - v datumovce Seiko používá jedničku se zobáčkem nahoře, ne jen jednoduchou čárku jako vlevo Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
petpel Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 A o to mi právě šlo, jestli existují fejky, tak je vidět a mít možnost to porovnat. Chtělo by to ale lepší fotky. Pokud jsou ty monstra vlevo falešný, tak je to hodně povedený padělek a myslím, že už skoro není možné poznat padělek od originálu. Já osobně si myslím, že ty vlevo falešné být mohou, nějaké rozdíly "naprvnípohled" tam jsou - třeba ten velkej svítící bobek nahoře na lunetě, vpravo (i jak se dívám na monstra na ebay) je mnohem menší. - na lunetě za číslicí 15 je velká mezera a pak teprve ty dvě minutové tečky. Vpravo taková mezera není. - v datumovce Seiko používá jedničku se zobáčkem nahoře, ne jen jednoduchou čárku jako vlevo Na této stránce ani netají že se jedná o repliku Blue monster
Karlos Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 Takových stránek je víc, ale mně šlo spíš o fotky skutečných hodinek. Do prodejní nabídky samozřejmě nafotí pravé, aby to vypadalo co nejlíp.
klaucz Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Na této stránce ani netají že se jedná o repliku Blue monster Lidi trošku zkuste přemýšlet a ne sem pořád cpát odkazy na nesmyslné stránky. Někdy je to tady jak ve školce.
petpel Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Lidi trošku zkuste přemýšlet a ne sem pořád cpát odkazy na nesmyslné stránky. Někdy je to tady jak ve školce. Zato Tvůj příspěvek je vyloženě k věci, jedná se o diskuzi Karlos x petpel jestli k tomu nemáš co říct tak se do toho nemontuj,kázat můžeš v kostele.
Filipes Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 petpele, prosimtě objednej je - fotky jsou originálů a cena (třeba replika orange monster) je vyšší než originál - ať už se konečně ukáže co posílaj
petpel Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 petpele, prosimtě objednej je - fotky jsou originálů a cena (třeba replika orange monster) je vyšší než originál - ať už se konečně ukáže co posílaj nějak se mi do nich nechce černý a oranžový jsou podstatně dražší ale modrý zase o dost levnější než originál, já před třemi týdny koupil u pokemona černý za cca 163 doláčů a ty jsou v cajku
Recommended Posts