Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koupil jsem kap. hodinky v ,,perfektním stavu,, :wallbash: . Když došly z Aukra, tak jsem zjistil, že číselník je bez nožek. Jak k němu připevním, připájím nebo jinak přidělam nožky, aniž bych ho nezničil. Vrchní část je email.

Posted

Tý jo, mám dojem, že se to tu někde řešilo, alr rychlé hledání na Google nepomohlo. Zkus si tuhle sekci fóra projít stránku po stránce, alespoň podle názvů témat.

Posted

Mrkni sem: http://clock.web2001.cz/

Jinak asi by šly opatrně připájet, smalt by teplotu měl bez problémů vydržet. Nožky bývají v naprosté většině z obyčejnýho měděnýho drátu, tak by s přiletováním neměl být problém.

Kdysi už tady tyhle rady taky proběhly, ale kde, to už asi nenajdu.

Mohl by nám prosím Mechano přispět několika radami a zkušenostmi?

• 1 month later...
Posted

Nemá prosím někdo tyhle nožičky k ciferníku kap. hodinek, jak jsou o kousek výš na obrázku? Koupil bych 3 kusy... prosím, škemrám :)

Posted
Nemá prosím někdo tyhle nožičky k ciferníku kap. hodinek, jak jsou o kousek výš na obrázku? Koupil bych 3 kusy... prosím, škemrám :)

Kousek výš na obrázku jsou nožky k číselníku náramkových hodinek. Tož aby ti to neviklalo. :thumbsup_anim:

Posted

Na viklající se věci je vteřinové lepidlo :D

Potřebuju 3 nožky k ciferníku kapesních hodinek... koupím, vyměním... dík předem :)

Posted

Potřebuju 3 nožky k ciferníku kapesních hodinek... koupím, vyměním... dík předem :)

A víš rozměr? Když tak bych je mohl udělat.Asi je to z mosazi.

Posted

Já ti dám vteřinový lepidlo, tak to seš ty kdo to pořád kurví. :gun_bandana: