Antonio Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Vážení přátelé, koupil jsem si na ebay hodinky Estana Columbia. Nedávno se mi při rozepínání rozpadla zapínací část náramku a součástky už nemůžu najít. Ptal jsem se v několika hodinářstvích a všude mi řekli že je to moc široký náramek a že to nemůžou sehnat. Můžete mi prosím poradit kde bych zapínání v této šířce mohl sehnat? Díky moc
Senseeei Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) Zapinani je spona? Ak nemaju servis nikde okolo skus im napisat sem Alebo kup novy tah. Myslim ze opravit to, len tak bez ich servisu, moze byt zlozite Edited August 10, 2009 by Senseeei
Antonio Posted August 11, 2009 Author Report Posted August 11, 2009 Zapinani je spona? Ak nemaju servis nikde okolo skus im napisat sem Alebo kup novy tah. Myslim ze opravit to, len tak bez ich servisu, moze byt zlozite Zkusil jsem napsat na tyto stránky, ale nedoufám v nějaký pozitivní výsledek. Je to stejný prodejce jako na ebay. Tomu jsem psal už dvakrát, ale on se neobtěžoval mi odpovědět. Zapínání jde vidět na obrázcích v aukci zde Kdyby existovalo alespoň nějaké náhradní řešení, byl bych za něj taky velice vděčný, protože hodinky jsou nošené pár měsíců a nerad bych je odepsal jen kvůli takové blbosti. Díky za pomoc
Senseeei Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Zkusil jsem napsat na tyto stránky, ale nedoufám v nějaký pozitivní výsledek. Je to stejný prodejce jako na ebay. Tomu jsem psal už dvakrát, ale on se neobtěžoval mi odpovědět. Zapínání jde vidět na obrázcích v aukci zde Kdyby existovalo alespoň nějaké náhradní řešení, byl bych za něj taky velice vděčný, protože hodinky jsou nošené pár měsíců a nerad bych je odepsal jen kvůli takové blbosti. Díky za pomoc Nahradne riesenie existuje - Kupit novy tah alebo kozeny remen kym kupis tah. 24 remen nie je problem
Baker Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Nevim sice jak ten tah vypada, ale toto by mohlo byt reseni.
Antonio Posted August 28, 2009 Author Report Posted August 28, 2009 Nevim sice jak ten tah vypada, ale toto by mohlo byt reseni. Díky moc, bidnul jsem to, snad to bude sedět.
Recommended Posts