Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vážení přátelé,

koupil jsem si na ebay hodinky Estana Columbia. Nedávno se mi při rozepínání rozpadla zapínací část náramku a součástky už nemůžu najít. Ptal jsem se v několika hodinářstvích a všude mi řekli že je to moc široký náramek a že to nemůžou sehnat. Můžete mi prosím poradit kde bych zapínání v této šířce mohl sehnat?

Díky moc

Posted (edited)

Zapinani je spona?

Ak nemaju servis nikde okolo skus im napisat sem

Alebo kup novy tah. Myslim ze opravit to, len tak bez ich servisu, moze byt zlozite

Edited by Senseeei
Posted
Zapinani je spona?

Ak nemaju servis nikde okolo skus im napisat sem

Alebo kup novy tah. Myslim ze opravit to, len tak bez ich servisu, moze byt zlozite

Zkusil jsem napsat na tyto stránky, ale nedoufám v nějaký pozitivní výsledek. Je to stejný prodejce jako na ebay. Tomu jsem psal už dvakrát, ale on se neobtěžoval mi odpovědět. Zapínání jde vidět na obrázcích v aukci zde

Kdyby existovalo alespoň nějaké náhradní řešení, byl bych za něj taky velice vděčný, protože hodinky jsou nošené pár měsíců a nerad bych je odepsal jen kvůli takové blbosti.

Díky za pomoc

Posted
Zkusil jsem napsat na tyto stránky, ale nedoufám v nějaký pozitivní výsledek. Je to stejný prodejce jako na ebay. Tomu jsem psal už dvakrát, ale on se neobtěžoval mi odpovědět. Zapínání jde vidět na obrázcích v aukci zde

Kdyby existovalo alespoň nějaké náhradní řešení, byl bych za něj taky velice vděčný, protože hodinky jsou nošené pár měsíců a nerad bych je odepsal jen kvůli takové blbosti.

Díky za pomoc

Nahradne riesenie existuje - Kupit novy tah alebo kozeny remen kym kupis tah. 24 remen nie je problem

• 3 weeks later...