kubak Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Zdravim vas. Jsem uplny laik co se tyce principu fungovani hodinovych strojku, ale rad bych se s vama poradil o tehle veci. Mam nove hodinky Calvin Klein K2246126 (funkce hodin a datumu), pravdepodobne s hodinovym strojkem ETA. Zpracovani je od pohledu precizni. Jak ale po case zjistuju, vzajemna poloha minutove a hodinove rucicky neni uplne v souladu. Presneji receno, hodinova rucicka je v poloze "cela hodina" ve chvili, kdy minutove rucicce zbyva jeste asi 5-6 minut do polohy "cela hodina". Tzn., hodinova jde popredu. Jinak vsechno bezi jak ma. Rad bych vedel, jestli je to nejaky zasadni problem, nebo je-li serizeni vzajemne polohy rucek jen jednoduchy problem, ktery mi opravi v kazdem lepsim servisu (treba v Hibernia v Praze)? Predem moc dekuju za radu. Mejte se
Dantechno Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) Je to quartz. EDIT: Asi ETA 805.122. Ale ja jsem nasel fotky modelu CK ktery popisujes jen s datumem , ne Day/Date. Edited August 11, 2009 by Dantechno
Karlos Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Rad bych vedel, jestli je to nejaky zasadni problem, nebo je-li serizeni vzajemne polohy rucek jen jednoduchy problem, ktery mi opravi v kazdem lepsim servisu (treba v Hibernia v Praze)? Neboj, není to zásadní problém a ano, opraví ti to nejen v každém lepším servisu, ale i v každém hodinářství, kde dělají i opravy a u každého hodináře.
alt Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Sundat minutovou rucku a nasadit ji poradne tak, jak patri.
Recommended Posts