Přejít na obsah

Hodinky ALPHA Jumbo Retro Titanium


tgx

Doporučené příspěvky

Hodinky ALPHA Jumbo Retro Titanium jejich objednání

Na chronomagu celkem "profláklé" Čínské pilotky. Před nějakou dobou tady byly takové hodinky prodávány - byl jsem pomalej. Na první pohled se mi zalíbily a taky byly hned pryč. Značka Alpha je tady dost diskutována, jsem pasivním členem tohoto sdružení, nejsem odborník a hodinky jsou pro mě radost a funkční doplněk.

Navštívil jsem www.alpha-watch.com, našel hodinky a jal se objednávat. Zřízení účtu na PayPal je pro majitele kreditni karty a angličtiny pro mírně pokročilé otázkou cca 5 minut.

Hodinky jsem objednal 8.8. za 85, 99$, byl jsem srab a tak jsem si připlatil za EMS 29$ (činan vyhrožoval, že mají problémy s dodáním, a že neručí při běžné poště za doručení) Celkem tedy: 115$ tj cca 2130,-Kč. To je podle mě za titanové mechaniky, i když CHINA celkem slušná cena.

Ptal jsem se Číňana, na jak dlouho to háda, napsal že hodinky pošle ASAP, a že podle jeho zkušeností je dodání 5-7 dní, záleží na naší celnici. (Hodinky přišly dnes tedy 17.8). Požádal jsem ho, aby označil balík jako GIFT, odpovědel, že není problém?.. Komunikace s e-shopem a dodání je perfektní, někdy lepší než z některými tuzemskými obchody .

Hodinky přišly perfektě zabalené, "hafo" polystyrene, bublinkové folie. Byly v pouzdře z umělé koženky s leštidlem na sklíčka, garanční kartou, plombou a dalšími nezbytnými proprietami.

Hodinky:

Jsou opravdu titanové, 45mm bez korunky, s minerálním mírně vypouklým sklíčkem a s průhledem na strojek. I pod lupou bych řekl, že jsou dobře zpracované. Čísla jsou plastická, jednoduchý ciferník s výraznými ručičkami umožňuje rychlý odečet času. Strojek pěkný, jednoduchý bez ozdob, čistě zpracovaný. Je to sice subjektivní, ale podle mě to jsou pěkné jednoduché, funkční hodinky, které ve skutečnosti, v reálu vypadají o mnoho lépe než na všech fotkách.

Řvou jak zběsilý a průhled na strojek je hypnotizující, nádherně se při něm usíná ^_^ .

Jediné co nestojí za nic, je řemen navrchu silon ala Kevlar a ve spod umělá kůže ? půjde pryč jen co něco seženu. Doporučte mi 22mm řemen na tyhle hodinky . Jinak hodinky jsou dost lehké, inu titan, snad si zvyknu, všechny ostatni hodinky mám s masivní oceli, tak 3x těžší.

Jesli jsou to kopie nebo se podobají nějakým věhlasným značkám?.., ale pánové koukněte se na auta co jezdí kolem vás a motory v nich ?.. Myslím si, že Čína se rok od roku zlepšuje a některé její značky se stanou uznávanými.

Některá fota jsou moje, zbytek z webu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

post-1750-1250538124.jpg

post-1750-1250538162.jpg

post-1750-1250538183.jpg

post-1750-1250538212.jpg

post-1750-1250538244.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsi poznal, ze jsou "opravdu titanove"? Vrypovou zkouskou? :-)

 

Nektere veci nestoji za komentar... "Jesli jsou to kopie nebo se podobají nějakým věhlasným značkám?.., ale pánové koukněte se na auta co jezdí kolem vás a motory v nich ?.."

 

"Myslím si, že Čína se rok od roku zlepšuje a některé její značky se stanou uznávanými." je v kratsim horizontu prani otcem myslenky.

 

Nebyt techto uletu, je to pekna reportaz. Hodinky se mi osobne moc nelibi (to podle vkusu kazdeho soudruha, ze ano)

 

nicmene stale je to nekonecnekrat lepsi cesta, nez za stejnou cenu (ta je mimochodem skutecne lidova, jak se na P.R.C. slusi)

 

fejky Rolad, nebo Becek nekde z dovolene v Tunisu. Takze at slouzi.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me trosku udivuje ze se vyrobce chlubi obrovskym napisem 1993. Asi to nekde videl, libilo se mu to a snad aspon letopoctem nelze....

Dle stranek vyrobce jsou ale hodinky Alpha, hodinky svycarskeho tradicniho designu, testovany pomoci svycarskeho vybaveni a vodotesnost testovana na svycarskem pristroji ;) .

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za feedbacky, jak jsem poznal titanove? Hmotnost. Povrch, zkusenost (par titanovych hodinek jsem uz vruce mel.) Ono napodobit titan, aby to k necemu vypadalo neni zase takova sranda je to v podstate drazsi nez to udelat rovnou (on T. zase takovej drahej zazrak neni) a Neco "potitanovat" moc nejde. Jinou otazkou je cistota slitiny, ale s tim toho moc neudelam. ;) A pri nakupu musi holt clovek duverovat - tenhle prodejce se tvari a hlavne chova jako seriozni.

Poradte mi nekdo pls jakej pasek na ne. Dik

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...