kubson Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 celý večer se snažím vybrat VoIP poskytovatele, neúspěšně... můžete mi prosím poradit, máte-li někdo pozitivní zkušenosti? požadavky jsou: přidělení negeografického čísla, ideálně účtování 1+1 bez paušálu, při přesměrování zobrazení čísla volajícího.. asi chci moc
kubson Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 nikdo nic? co fayn? používáte někdo?
cali Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 s tym negeografickym cislom je to celkom problem ale kludne si pridel geograficke a pouzivaj ho odkialkolvek vacsina poskytovatelov to nijak nekontroluje a v najhorsom si niekde pust nejaky asterisk ci freeswitch a tvar sa geograficky.... dlhodobo najlepsie ceny a relativne slusny prostup k rieseniu problemov (za tu cenu) ma 802.cz... kvalita/dostupnost by mohla byt lepsia...... pouzitelne to vsak je pouzivam to primarne ked maju zrovna 802 nejaky problem tak sekundarne pouzivam xphone tam je dostupnost takmer 100% ceny su vyssie ale ta jejich telefonia je radost vsetko funguje podla standardu a tak jak ma ziadne bastlenie....
tyfo Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ja pouzival fayn od doby co s tim vylezly a stalo to za prd, tak jsem presel pred 2 rokama k voipex a tam to fungovalo paradne bez problemu. ale protoze jsem to pozdeji temer nevyuzival a vycerpal kredit co jsem mel na provolani tak jsem to zrusil a rok uz nemam nic, teda krome svoji ustredny.
Patrik Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ohledně 802 byl článek na Lupě, nějaká doporučení ohledně jiných VOIP se dají najít v diskusi. http://www.lupa.cz/clanky/802-vox-meni-sve-podminky/
kubson Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 hm, tak fayn taky nepředává číslo volajícího při přesměrování
phillie2 Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 hm, tak fayn taky nepředává číslo volajícího při přesměrování já mám jen dobré zkušenosti s 802.cz, bohužel nedávno změnili účtování z 1+1 na 30+1, což je ale pořád ještě zkousnutelné. a zvýšili měsíční poplatek z koruny na číslo na 20 Kč na číslo. ale ceny za minutu mají myslím si nejnižší.
kubson Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 mikrotech přestal s provizema za příchozí hovory, helpline na emaily kašle? kam přejít?
sta Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 ja pouzivam 802 uz ve treti zemi a stale bez problemu, ale vsechny funkce co pozadujes to nema
Recommended Posts