Jump to content

Recommended Posts

Posted

celý večer se snažím vybrat VoIP poskytovatele, neúspěšně... můžete mi prosím poradit, máte-li někdo pozitivní zkušenosti?

požadavky jsou: přidělení negeografického čísla, ideálně účtování 1+1 bez paušálu, při přesměrování zobrazení čísla volajícího.. asi chci moc :)

Posted

s tym negeografickym cislom je to celkom problem ale kludne si pridel geograficke a pouzivaj ho odkialkolvek vacsina poskytovatelov to nijak nekontroluje a v najhorsom si niekde pust nejaky asterisk ci freeswitch a tvar sa geograficky.... :)

dlhodobo najlepsie ceny a relativne slusny prostup k rieseniu problemov (za tu cenu) ma 802.cz... kvalita/dostupnost by mohla byt lepsia...... pouzitelne to vsak je pouzivam to primarne

ked maju zrovna 802 nejaky problem tak sekundarne pouzivam xphone tam je dostupnost takmer 100% ceny su vyssie ale ta jejich telefonia je radost vsetko funguje podla standardu a tak jak ma ziadne bastlenie....

Posted

Ja pouzival fayn od doby co s tim vylezly a stalo to za prd, tak jsem presel pred 2 rokama k voipex a tam to fungovalo paradne bez problemu. ale protoze jsem to pozdeji temer nevyuzival a vycerpal kredit co jsem mel na provolani tak jsem to zrusil a rok uz nemam nic, teda krome svoji ustredny.

Posted
hm, tak fayn taky nepředává číslo volajícího při přesměrování :(

já mám jen dobré zkušenosti s 802.cz, bohužel nedávno změnili účtování z 1+1 na 30+1, což je ale pořád ještě zkousnutelné. a zvýšili měsíční poplatek z koruny na číslo na 20 Kč na číslo. ale ceny za minutu mají myslím si nejnižší.

• 2 years later...