Jump to content

Recommended Posts

Posted

jen se chci zeptat, proč tu už není podobné vlákno? Kvůli určité anonymitě nebo to ještě nikoho nenapadlo?

Posted
jen se chci zeptat, proč tu už není podobné vlákno? Kvůli určité anonymitě nebo to ještě nikoho nenapadlo?

protoze to neni vubec potreba. staci srazy. navic, kdo se ma na ty xischty koukat? :D navic urcita anonymita neni na skodu, co komu cizimu do toho jak vypadame

Posted

.... tak já mám fotku f avataru a celej vypadám takhle ....

Posted

ale uznej, že je to míň wtf, než rozmázlý fotky. Navíc jsem se jen ptal

Posted
ale uznej, že je to míň wtf, než rozmázlý fotky. Navíc jsem se jen ptal

zveřejnit svůj xicht tu mají možnost všichni členové - jak vidíš téměř nikdo až na vyjímky to nevyužil - je to o soukromí o určité anonymitě a o klidu + by mě napadlo ještě deset věcí - nedokážeš si představit jak je otravné, když ti někdo telefonuje komu si nikdy nedal svoje tel. číslo ;)

Posted
......... nedokážeš si představit jak je otravné, když ti někdo telefonuje komu si nikdy nedal svoje tel. číslo ;)

- "Dobrý den, tady je night club Pink Orchid. Jedna z našich dam u nás dopoledne našla Váš občanský průkaz. Tak se pro něj můžete zastavit. Už jsme to v poledne říkali Vaší ženě, ale náš barman si prý nebyl jistý, jestli Vám ty vyřídí, tak voláme radší ještě jednou."

- "........................................"

- "Není zač, rádi jsme pomohli."

Posted
- "Dobrý den, tady je night club Pink Orchid. Jedna z našich dam u nás dopoledne našla Váš občanský průkaz. Tak se pro něj můžete zastavit. Už jsme to v poledne říkali Vaší ženě, ale náš barman si prý nebyl jistý, jestli Vám ty vyřídí, tak voláme radší ještě jednou."

:speak_cool: :D ...jsem se poprskal smichy...

Posted

:thumbsup_anim: Tak to je masakr :speak_cool: Já to snad úplně vidím...